Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

popcorn 20:50, 14 sie 2014

Rozsuwanie cyców - no oplułam monitor
Ania, ale masz kwiecia! Trzymam kciuki za katalpę! Właśnie słyszałam o przygotowaniach do nocy z ulewami na Podkarpaciu... trzymam kciuki żeby nie było więcej strat!!!
pozdrawiam!!
Mala_Mi 20:58, 14 sie 2014

Ciociu Gosiu - chwała że sie nic nie stało.. to tak jak z drzewem czy autem.. grunt że ludzie cali.... ale niestety idiotów nie brakuje.. i niestety moje grono przyjaciół się zmniejszyło z takiego powodu..

Gierczusia - w Rzeszowie już wielokrotnie były trąby.... powietrzne.. niestety katalpa to kruche drzewo.. tak jak i akacja .. za to korzeń w akacji wcale kruchy nie był..... i nie był mały... masakraaaaa ...

Margarete - udanego urlopu... bez takich niemiłych przygód..

Kasial - jak katalpa się nie przyjmie... to ..... posadzę nową.. tylko wyżej szczepioną by nie kosić na kolanach

Aneta - kompozycja mimo woli Szkoda, że opuchlaki też lubią tę kompozycję czyli rozchodnika

Łukasz 2013 - liczę na to.. a jak nie to za 6 lat znów będę taką mieć

Trawy maja sie dobrze Miły widok...

Mala_Mi 21:04, 14 sie 2014

Urszulla napisał(a)

ale zastanowiły mnie Twoje słowa i opis "ciszy przed burzą"

Ula... tak cicho i spokojnie nigdy nie było... aby zrobić fotkę potrzebuję ok. 5 sekund bezruchu... tu nawet tafla wody nie zadrgała..... ciszę było słychać, dlatego pobiegłam po aparat... by odbicie w oczku roślinom zrobić.. obudziła mnie burza i brak prądu (ups-y w komputerach wtedy drą sie głośno).. jak wyjrzałam za okno to była maskara.. i odpinanie czego sie da z gniazdek na tempo...

Popatrz na odbicie w wodzie... nic nie drgało ... robiłam fotki za fotkami... i cisza..

Bea 21:06, 14 sie 2014

Nie rozsuwać cycków, trawy dobrze, że nie ma bo w takich przypadkach to się depilację stosuje. To uciążliwe, trzeba pilnować bo dekolt nieestetycznie wygląda. W tej kwestii trzeba się słuchać M.
AlKa 21:11, 14 sie 2014

Super babcia z Ciebie, wnusio bedzie akrobata, jak ty jużmu drzew do wchodzenia szukasz
Madzenka 21:16, 14 sie 2014

Mala_Mi napisał(a)
Drzewo połatane.... nawet jak przezyje to juz nie bedzie to..... nigdy... teraz jest taku drapak.
Szukamy pozytywów:
Roza i lawenda dostały swiatlo (konary je połamały)
Odsłoniły się świerki
Pod katalpa można kosic juz na stojąco
Ilość lampek znów jest wystarczajaca
Jak mam piłę to wyciepie akacje... dosc mam szybko rosnącego kolczaka i śmieciucha.. i poki nie wymaga zezwolenia na cięcie. ..
Patrze i mowie sobie ze sie przyzwyczaje do widoku. .. i juz nie ma czego mi zazdrościć

Uciekam do akacji....

Zawsze mówiłam , ze cię KOFAM
Mala_Mi 21:18, 14 sie 2014

Juzia, Karola - bo cyce są rozmiaru słusznego Jakbym nie robiła na nich operacji plastycznych to byłyby ogromniaste.. a miało to rosnąć małe i wolno
Tak piszą fachowcy żywotnik zachodni Rheingold....

To 2009 rok (wysokosci można porównać do podmurówki domu), trzmielina przesadzona i azalie też, a tawuły cięte już 3 razy do roku... Po 4 latach zaglądały do okna ...i cyce sie zeszły i rozpychały....robiąc sie łyse w środku... Czy to gęst obyło posadzone jak na odmiany wolno i mało rosnące???

monteverde 21:23, 14 sie 2014

Dobra robota z katalpą teraz tylko trzymać kciuki, żeby się zrosła, no i pochwała"chirurgom"
Mala_Mi 21:24, 14 sie 2014

Bea - depilacja odpada... głos na cycki tak jak są W dekolt dostaną jeżówki A po bokach.. ale myślę czy tawuły przesunąć, czy róże przed tawuły (zdejmę darń).. oczywiście pomarańczowe i niskie.. tylko 2 sztuki, po prawej i lewej..

Foto pożyczyłam ze strony http://www.asiagaw.pl/asortyment/nowości-2014/04---echinacea---jeżówka-supreme-cantaloupe/42-1415

Mala_Mi 21:26, 14 sie 2014

AlKa napisał(a)
Super babcia z Ciebie, wnusio bedzie akrobata, jak ty jużmu drzew do wchodzenia szukasz

Pamiętam jak ja po drzewach łaziłam

A te maciupkie coś.. to siewki naparstnicy.... szukajcie pod swoimi i w pobliżu... by nie wypielić.. bo potem płaczecie, że siewek u Was nie ma... u mnie są wszędzie !!!