Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Mala_Mi 21:27, 14 sie 2014

monteverde napisał(a)
Dobra robota z katalpą teraz tylko trzymać kciuki, żeby się zrosła, no i pochwała"chirurgom"

Przekażę

Pinky Winky nie zachwyca.. ale jest.. aaa i chirurg woła...

Madzenka 21:28, 14 sie 2014

Ania u Was trąba powietrzna juz wiosną (???) była, kiedy połamało wam drzewa?? Cięzki macie klimat, ja się strasznie boję wichur...

Katapla teraz mi się bardziej podoba
Mala_Mi 21:29, 14 sie 2014

Marzena2007 napisał(a)

Zawsze mówiłam , ze cię KOFAM

Ja Cię też A teraz idę do chirurga...
Lawenda biała i różowa.... wolę lawendowe ...

Mala_Mi 21:48, 14 sie 2014

Marzena2007 napisał(a)
Ania u Was trąba powietrzna juz wiosną (???) była, kiedy połamało wam drzewa?? Cięzki macie klimat, ja się strasznie boję wichur...

Katapla teraz mi się bardziej podoba

W zeszłym roku w czerwcu była wichura i pozdejmowała dachy, a mi połamała drzewa..potem w sierpniu, ale u mnie bez większych strat i tak co roku gdzieś zawieje...

Pocieszasz z katalpą

Ostatnie foto i uciekam...

Bea 21:49, 14 sie 2014

Jeżówki lepszy pomysł - tam jest ładnie. Czy róże tam dawać. Ja bym się mocno zastanowiła.

Umnie Pinik Winki też jakieś taki dzikie........, może jak się mocniej przebarwią to będą atrakcyjnejsze. U mnie schowane to nie muszę na nie
patrzeć, chyba, że specjalnie jestem nimi zainteresowana.

agniecha973 22:02, 14 sie 2014

Ania, akacji jak widzę nie ma co żałować, za nią i tak niezły drzewostan w tle. Myślę, że powstanie coś ładnego z tej rabaty jak doprowadzisz perukowca i inne dobro do porządku.
Katalpa, no wiadomo, szkoda, inne drzewo się zrobiło... Trudno się mówi i żyje się dalej.
A z cycków (wersja do podziwiania dla mężczyzn) wyszła wersja do podziwiania dla kobitek, hi hi, hi. No sorry, ale z niczym innym mi się nie kojarzy. No mus w ten dekolt jakąś kolię ciepnąć w postaci tej jeżówki, bo będę sie hahać za każdym razem jak to zobaczę
elzbieta_g 22:21, 14 sie 2014

Mala_Mi napisał(a)

Jest... o ile sie to zrośnie...

piesio dzielnie pilnuje poturbowanej katalpy
ana_art 22:42, 14 sie 2014

moja róża której pień pekł wzdłuż i którą zasmarowałam i związałam, ma się dobrze, więc liczę że i katalpa będzie miała się dobrze
ile ja ubrań na drzewach porwałam ku rozpaczy mojej mamy...
grembosia 23:38, 14 sie 2014

Aniu, za katalpę trzymam kciuki...
Coś tam wstawiłam u siebie wieczorkiem, ale na setkę zdjęc wychodzi... kilka
Konstancja30 23:42, 14 sie 2014

Anek okoliczności opatrzności i przyrody to się potrafią dogadać i przypuścić zmasowany atak ... no i sobie jedna i druga kolanka zdarła bo z Tobą to sobie nie poradziły ... jakby były rozgarnięte to by wiedziały ... katalpa zanim Muminek się za nią weźmie się odbuduje a nawet jak jakaś gałązka wystylizuje się na taką "nie do zdobycia" to Muminek ją zdobędzie tym bardziej ... tym szybciej i mimo woli jakby ... w końcu ma siem te geny )))

nawiasem mówiąc to ona mi się taka smukła bardziej podoba ... serio ... słowo piguły

i ... może będzie coś ogrodopodobnego ze mnie bo przy rudbekii posadziłam werbenę i bardzo mi się podobało połączenie fioletu z zółtym ... i bardzo byłam z siebie zadowolona ... i ... no i masz ... musiałam to widzieć wcześniej u Ciebie i zgapiłam z podświadomości ...

wyczaiłam kolejną białą tojeść ... "Super snow" ... ujdzie ale dzioby to dzioby ... u mnie się zagęściły ... i szykują do drugiego tłoczenia ... bardzo ładnie z ich strony ... łan przed domem zachwyca mnie każdego dnia ...
jezówki szaleją ... no fariatki som ... !!! ... dwie nobliwe starsze panie zagadnęły o siewki ... dałam im po doniczce od Ciebie ... jedna przyniosła mi jajka a druga coś w doniczce ... mówiła nazwę ale nie pomnę ... jakby na to nie spojrzeć "przejmujesz teren zaprzyjaźnionego województwa " piszę u Ciebie bo nie masz czasu na latanie i czytanie

... jak pokazałaś siewki naparstnicy poleciałam z latarką i som !!! (na wszeli wypadek z kubeczkiem wytrzęsłam onegdaj trochę do kubeczka ) ... z tej z kropkami w kielichu ... niezapominajki też się wysiały bez opamiętania ...

buźka ...