Mala_Mi
23:46, 25 sie 2014

Irenka.. ja mam podpory.. kijków nawet nie likwiduję na zimę.. na wiosnę... ale to telewizji w maju powyciągałam

Będę robić ozdobne podpory, by mogły stać i nie szpecić cały rok

Na razie dziś po południu demolowałam skalniak.. wyrzucam prawie całą kocimiętkę.. posadzę przetacznika od Finki, bo za różami ma za ciemno , a jest fajny.. wyciągnę na słoneczko miniaturową rudbekię... bo gubi się w czeluściach.... a rudbekie są fajne jak jeżówki, kwitną i kwitną... moje ulubione to Goldsturm.. dużo w tym roku porozdawałam, ale muszę pomyśleć gdzie uda mi sie je wcisnąć... to rekordzistki kwitnienia .. już 2 miesiące daja czadu.. i się nei pokłądają

Tyle słoneczka w ogrodzie

A to moje miniaturki.. Little Goldstar.. maja tylko 20cm... nawet u mnie nie urosły wysokie.. a to już ich drugi sezon