Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Donia72 15:40, 23 wrz 2014

Aniu, ale czemu mam je przetrzymać w domu? To już za późno na sadzenie na rabacie?
Sebek 15:54, 23 wrz 2014

Donia72 napisał(a)
Aniu, ale czemu mam je przetrzymać w domu? To już za późno na sadzenie na rabacie?

Werbena już nie zdąży zakwitnąć, a to, że w tym roku przezimowały u niektórych to cud Dlatego musiałabyś je przetrzymać w domu, by cieszyć się ich kwiatami w przyszłym roku
Donia72 16:11, 23 wrz 2014

No to nie mam szans, żeby w domu trzymaćnie mam gdzie
AgnieszkaW 16:32, 23 wrz 2014

Aniu, to moja trytoma (przesadzona dwa tygodnie temu) w porównaniu z wielkością miskanta ML, jak pooglądasz, to daj znać, usunę. Buziak
mira 17:06, 23 wrz 2014

A ja z pytaniem o zapach grujecznika - pamiętam że masz - ja co roku mój wącham i żadnego zapachu wanilii, piernika czy czego tam nie wyczuwam - może zbyt serio chcę zapach wyczuć - a jak u Ciebie?
ana_art 17:12, 23 wrz 2014

mira napisał(a)
A ja z pytaniem o zapach grujecznika - pamiętam że masz - ja co roku mój wącham i żadnego zapachu wanilii, piernika czy czego tam nie wyczuwam - może zbyt serio chcę zapach wyczuć - a jak u Ciebie?
Mira ja swojemu nawet w tej desperacji listki rozcierałam i nic... o ile kosmosy czekoladowe pachną czekoladą tak grujecznik ani ciasteczkami ani niczym innym. Chyba że młody i dlatego...
JulkAd 17:48, 23 wrz 2014

Mala_Mi napisał(a)

[b]Julka
- ja jestem typ co woli sam sporty uprawiać niż oglądać.. ale dobry pokaz na światowym poziomie to warto i pooglądać

Ja raczej muszę się ruszać...ale też i lubię...a siatkówkę oglądam jako materiał szkoleniowy
Pszczelarnia 17:52, 23 wrz 2014

ana_art napisał(a)
Mira ja swojemu nawet w tej desperacji listki rozcierałam i nic... o ile kosmosy czekoladowe pachną czekoladą tak grujecznik ani ciasteczkami ani niczym innym. Chyba że młody i dlatego...

Wąchałam stary i też mi nie pachniał. Ale bardziej podoba mi się jako młode drzewko. Takie delikatne coś.
Pszczelarnia 17:55, 23 wrz 2014

Mala_Mi napisał(a)

Pliss wrzuć mi foto swojej trytomy.. bo ja jakos nie mam spręża do siedzenia na forum... szukam trytowmy co kwitnie długo i jesienią.. uzupełnienie dla tej wiosennej. Widziałam kiedyś twoją, ale chcę porównać

Ania w sprawie trytomy aktualności na PW.

Niezależne traktorzystki ... . Dobre.
mira 20:28, 23 wrz 2014

ana_art napisał(a)

a to nie tylko u mnie to już mi raźniej, byłam dziś pod drzewem, niucham, niucham i nic, po deszczu mokro to chyba dobre warunki i tez roztarłam listka ale ja myślę, że zapach bardziej wyczuwalny jeśli wogóle będzie w październiku - jak więcej liści w ogrodzie się wybarwi i spadają to mi cały ogród jesienią pachnie

pozdrawiam