Mala_Mi
20:37, 22 wrz 2014

Karola - cudne te świecznice z hohlą.. tylko gdzie ???? Mały koncept mam i może go wdrożę, ale będą potrzebne radykalne przetasowania i trochę out... do Grahama rozlpenica na nowa rabatę może iść.. będzie miejsce pod świecznice. Jeszcze tylko parę innych bylinek.. out...
Luki - jak widać wyżej, brakuje pomocy ... a ja jestem uparta i niezdecydowana
I taki chomik co wszytko zbiera.. i wszystkiego żal 
Miła - to szukamy razem, tylko każda u siebie
Na razie znalazłam foty z czerwca ... znalazły się w czeluściach zapomnienia 
Julka - ja jestem typ co woli sam sporty uprawiać niż oglądać.. ale dobry pokaz na światowym poziomie to warto i pooglądać
Haniu - słonka brak, ale chociaż przestało rzucać żabami... depnęłam w trawnik i woda po kostki... ale chciałam foto moich trytom zrobić.. a nogi mokre
Sebek - też się zastanawiałam czy Katowice i spodek jeszcze jest
Mirka - widziałam dzieci jeżówkowe.. jedna zakwitnie, powinna zdążyć.. za rok będzie las
A następny rok rozdajesz dzieci do adopcji ...
Luki - jak widać wyżej, brakuje pomocy ... a ja jestem uparta i niezdecydowana

Miła - to szukamy razem, tylko każda u siebie

Julka - ja jestem typ co woli sam sporty uprawiać niż oglądać.. ale dobry pokaz na światowym poziomie to warto i pooglądać

Haniu - słonka brak, ale chociaż przestało rzucać żabami... depnęłam w trawnik i woda po kostki... ale chciałam foto moich trytom zrobić.. a nogi mokre

Sebek - też się zastanawiałam czy Katowice i spodek jeszcze jest

Mirka - widziałam dzieci jeżówkowe.. jedna zakwitnie, powinna zdążyć.. za rok będzie las