Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Pszczelarnia 12:49, 17 lis 2014

Dobry odcinek dla koneserów.

Bo ja mam kalinę Eskimoo i rozpoznam ją wszędzie. A mam ją z rekomendacji Małej Mi.
Dobrze oddali dynamikę właścicielki i charakter ogrodu. I że te rośliny są bardzo duże i rosną jak szalone. Rabata ogniskowa to hit!

I sklejanie drzewa (Kaziu) - świetne.

Faktycznie TV lubi pokazywać osoby w tyło- i przodo-zgięciu podczas przesadzania różnych okazów. Ale chciałabym zobaczyć przenoszenie drzewa na drabinie, bo tam były rekwizyty niewykorzystane.

Reasumując. Zachwyt uzasadniony. Ogród różnorodny, dynamiczny, bogaty i bardzo ciekawy na pewno dla wszystkich bez wyjątku.

Ania, królowa bylinowa!!!
malgocha1960 13:56, 17 lis 2014

Aniu,oglądałam dwa razy i w tygodniu powtórzę,ogród masz bajeczny.Zdjęcia nie oddają tego co było w tv,a na żywo na pewno jeszcze piękniejszy.Tym bardziej mi miło było ogladać,bo mam naparstnice z twojego królestwa,które teraz sie już same rozsiewaja.Dobrze,ze doczytałam o kalinie,bo szukałabym nie tej odmiany,uwielbiam je,a tej odmiany nie mam i nie słyszałam o niej.Jeszcze raz gratuluję,ekran ci służy,moze kariera w tym kierunku?
dorciabe 14:01, 17 lis 2014

Ania obejrzałam z wypiekami na twarzy już mnie kiszki nie bolą przecudownie i naturalnie
Przełęcz floksikowa - do opatentowania
Kasiek 14:08, 17 lis 2014

Wreszcie i ja moglam nacieszyc sie Twoim ogrodem ,,na zywo´´I teraz napisze tak po prostu, gratuluje Aniu

p.s od wielu tygodni mialam jakiegos wirusa w kompie, blokowalo mi wszystkie filmy, filmiki itp....alem siem wkurzala
Nagroda byl dzisiaj Twoj ogrod...Wasz ogrod Wieczorem kilka niemieckich nosow bedzie przyklejonych do laptusia...bedziemy u Ciebie
iwonadm 14:13, 17 lis 2014

Również miałam przyjemność oglądać Twój piękny ogród
wszystkie miłości zobaczyłam
piękne masz byliny iPhantom gigant
cudnie
pozdrowienia
Sebek 14:30, 17 lis 2014

Aniu, oglądając byłem w szoku - i nawet nie pod wpływem ogrodu, który oglądam od początku, ale tego w jakim stanie jest utrzymany - kanciki, wzruszona ziemia, brak chwastów, rośliny przyciete - a tak wielkiego trawnika chyba nikt piękniejszego nie ma - chyba, że z Zieloną Martą w pojedynku staniecie Macham
magnolia 14:34, 17 lis 2014

Anka, pieknie masz! Wiedziałam juz wczesniej o tym, ale teraz mogłam sobie wszytsko ułożyć. Pięknie, bujnie, wszystko dopracowane, cudnie!

Twój ogród naprawdę wart jest pokazania w Tv
Katkak 14:38, 17 lis 2014

Ania i ja nadrobiłam . Ogród zachwyca po prostu, na żywo to dopiero musi być szał ciał . Ta alejka Konstancji strasznie klimatyczne miejsce, chyba bym się stamtąd nie ruszyła . No i Ty - żywioł nie kobieta . Pozdrawiam i gratuluję
Milka 14:44, 17 lis 2014

A ja sobie w necie jeszcze raz popatrzyłam, jednak fajnie wyszło
Urszulla 19:10, 17 lis 2014

Aniu, z kaliną pomyłkę wyczytałam i też jestem zaskoczona że w tv takie błędyale pomińmy to między wierszami dla mnie ten odcinek jest pełen Twoich ciekawostek i na tym się skupiłam
bo u mnie sameee nuuuuudyyy