włażnie przed chwilą w necie obejrzałam sobie na spokojnie odcineczek i zauważyłam, że wpadłaś w oko operatorowi kamery, zmierzył cię okiem kamery od góry do dołu po czubki adidasków. Ja z kolei zauważyłam, że lubisz fiolet i indygo
Ania, no oczywiście oglądałam
a dzisiaj się wreszcie dopchałam do Twojego wątku
no z ogromną przyjemnością patrzyłam na Twój energetyczny ogród z Tobą jako przewodniczką po jego części centralnej i różnych zakątkach,
analiz było już wiele, poczytałam...napiszę tylko, ze i tak w realu jest nieporównanie piękniej, choć Twój ogród widziałam chwilę temu przed wieloma zmianami
pozdrawiam serdecznie
A ja to zrobiłam z czystego własnego interesu bo zawsze oglądam Maję i wole ogladac piekne ogrody niz takie w których nie ma na co popatrzec a takie też się zdarzają np był kiedyś mały ogródek na skraju jakiegoś parku i w nim kilka drzew czy krzaków , opadniete liście i nic więcej.Fajnie ze sie zgodziłas bo wszyscy mieliśmy ładne widoki , miłe wspomnienia i mnóstwo kolorów. Czy Ty wiesz ze moje rodzone siostry nie napisały u mnie żadnych komentarzy a u Ciebie napisały , to te które pozdrawiaja z wymienionych miast.
No dzięki, wiesz!
Całą litanię bylin mi zapodałaś (czy Ty myślisz, że ja je wszystkie znam? Nooo, teraz już tak - przynajmniej teoretycznie ) - by na koniec... szczerze posadzić mi róże
Dzięki raz jeszcze - i tak nie jestem mądrzejsza W sensie, że dalej nie wiem, co tam posadzić
Wszystko już zostało napisane,wyszło fajnie,nie marudz ale Ci jeszcze powiem,że dzięki tej emisji wylazło ,że mój M nie jest takim całkowitym ignorantem ogrodowym,na jakiego się kreuje,bo kiedy oglądaliśmy rodzinnie, chwalił się min. "ja tam byłem" itd.