Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

dominika_ 12:17, 23 sty 2015

Witam, po obejrzeniu całego ogrodu dalej leżę na torach i długo się nie podniosę.
Pozdrawiam serdecznie
jankosia 12:37, 23 sty 2015

Dobra dziewczynki i chłopcy, wstawać już z tych torów bo od takiego leżakowania ogród ładniejszy nie będzie
makkasia 12:49, 23 sty 2015

Kurcze kolejnictwo tutaj się uprawia czy jeden z najbogatszych ogrodów na Ogrodowisku. Dziękuję za Twój optymizm, siłę, motywację, inspiracje i piękną duszę ściskam
makkasia 12:50, 23 sty 2015

Przed i po ...zmiany szokują !!!!Cudownie
anka_ 13:11, 23 sty 2015

jankosia napisał(a)
Dobra dziewczynki i chłopcy, wstawać już z tych torów bo od takiego leżakowania ogród ładniejszy nie będzie

I tak czasami trzeba, za łeb i do przodu....
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
dominika_ 13:11, 23 sty 2015

makkasia napisał(a)
Kurcze kolejnictwo tutaj się uprawia czy jeden z najbogatszych ogrodów na Ogrodowisku. Dziękuję za Twój optymizm, siłę, motywację, inspiracje i piękną duszę ściskam

Przede wszystkim patrząc motywuje się człowiek do działania
13:24, 23 sty 2015
anka_ napisał(a)

I tak czasami trzeba, za łeb i do przodu....

Zawsze tak trzeba!
Mala_Mi 13:43, 23 sty 2015

Bogdzia napisał(a)
Ania piękne zdjecia porównawcze i to prawda ze po zmianach jest lepiej niż przed nimi. Dzięki za dobre słowa o mnie ale mój udział w tych zmianach polegał chyba tylko na wielkiej życzliwości i popieraniu wszystkiego co robiliście, wszystko poza tym to Wasza zasługa a wyszło pięknie , każdy to powie. Buziaki.

Przecież pomoc na Forum nie oznacza, że przyjdziesz do mnie i przekopiesz mi rabaty Albo palcem pokażesz co i gdzie..
Czasem dobre słowo wystarczy.... czasem przysłowiowy kopniak w tyłek.. czasem pokazanie, że można, że da się, że to realne i wykonalne.. taka niewidzialna ręka co pomoże podnieść się z tych torów, i ogród co otworzyłaś dla nas byśmy mogli przyjechać i namacalnie obejrzeć Twoje królestwo.. Pamiętam jak po wejściu do Twego ogrodu czułam się, że kilka Pendolino mnie przejechało.... nigdy takich różaneczników nie widziałam.
Oczka i różaneczników bez Twego wsparcia by nie było......
Dowód że różaneczniki mogą rosnąć nawet na glinie.. tylko ciut wyżej
Po posadzeniu

Rok później

I 2 lata później...
13:46, 23 sty 2015
Anek, problem jest. Miskanty ML za czy przed hortkami? Bo dałam w rzędzie, ale tak z dziewczynami gadamy i są różne opcje. Co sądzisz?
Mala_Mi 13:48, 23 sty 2015

Resztę gości przepraszam, ale ..... wskoczyłam na chwilunię..

Ciurkadełko to też wpływ forum.. i podpatrzony element wodny u Bogdzi (moje inne ale idea ta sama)... czyli ptasie SPA