Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

grazyna 13:58, 23 sty 2015

Co ja mogę powiedzieć, oprócz słowa "pięknie".
Talent masz Aniu niebywały!
Powinnaś projektować ogrody!
leon60 19:54, 23 sty 2015

Zdjęcia przed i po robią wrażenie, ogród wypiękniał niesamowicie
Iwk4 20:11, 23 sty 2015

jankosia napisał(a)
Dobra dziewczynki i chłopcy, wstawać już z tych torów bo od takiego leżakowania ogród ładniejszy nie będzie

Ha, ha, po następnych fotkach można leżeć dalej. Do wiosny. A potem się pozbieramy i szru ... do Ogrodów
Mala_Mi 20:53, 23 sty 2015

Kurcze.. Madżenka założyła nowy wątek.. pasuje i mi przerwać tego tasiemca.. i zajrzałam na początek tego wątku... i jakie fajne podsumowanie zrobiłam.... nawet mi się spodobało... no i mam dylemat... bo na wstępie pasuje zaprosić szczególnie nowych do zaglądania... Takiego wstępu po raz drugi już nie wysmaruję... jeszcze poczekam z nowym.. na natchnienie.
A teraz co tam w trawie u mnie piszczy.... i czy pociągi dalej kursują?
Madzenka 20:58, 23 sty 2015

Od trzech lata jestem z Tobą codziennie widze jak wypiekniał Twój ogród, bo duszą zawsze była piekna

Z tym wypadkiem na torach to swieta prawda.... Najpierw mnie przejechało dokładnie i powolutku TLK ...po probie uwiecznienia mojego "pieknego" ogrodu zimą 2012 r... A potem Intercity poprawiło mi po kręgoslupie latem 2012 gdy po moich rewolucjach wiosennych mialo być pieknie... A zdjecia nie klamaly
Wspolczuje "świezynkom" tego Pendolino , ale na szczescie z Ogrodowiskiem wskauje sie po pewnym czasie do pociagu, i to wcale nie byle jakiego

I spozniony buziak na trzylecie forumowania dla Ciebie

Szaleństwo u Pszczółki ?
szemusia 21:07, 23 sty 2015

Mala_Mi napisał(a)
Kurcze.. Madżenka założyła nowy wątek.. pasuje i mi przerwać tego tasiemca.. i zajrzałam na początek tego wątku... i jakie fajne podsumowanie zrobiłam.... nawet mi się spodobało... no i mam dylemat... bo na wstępie pasuje zaprosić szczególnie nowych do zaglądania... Takiego wstępu po raz drugi już nie wysmaruję... jeszcze poczekam z nowym.. na natchnienie.
A teraz co tam w trawie u mnie piszczy.... i czy pociągi dalej kursują?

Witaj, Aniu!
Ja, jako ta nowa, sądzę, że w Twoim wątku wcale nie potrzeba wielkich wstępów. Do Twojego ogrodu zaprasza wielkie serce i energia właścicielki . A my (tzn. ci nowi ) i tak Cię znajdziemy.
Podgladam Cie od dawna i szczerze przyznaję, że drugiej osoby z taką energią i tak pozytywnym nastawieniem do zycia ze świecą szukać.
Ogród masz bajeczny o każdej porze roku. Wiedzę niesamowitą. No i do tego świetnie się Ciebie czyta.
Pozdrawiam spod rozpędzonego pendolino
Kacha123 21:07, 23 sty 2015

Aniu i Marzenko może my nowi wpadamy pod Pendolino, ale za to jaką mamy dużą i doświadczoną ekipę ratunkową w postaci takich osób jak Danusia i Wy
Mala_Mi 21:09, 23 sty 2015

Agnieszka Jurajska - mama taką nadzieję, że chociaż po trochu też mam jakiś wpływ na forumowiczów i zachęcam do działąnia i nie do poddawania się, nawet jak rozjedzie nas w te i we wte Pendolino... i głupi dowcip... z brodą ...
Trzy blondynki idą torem kolejowym
Jedna z nich stwierdza - zobaczcie ile tutaj jest schodów.
Druga na to - a jakie niskie poręcze.
A trzecia mówi - co tam schody - winda jedzie...

Ciocia Gosia - jaki ogród takie rewolucje

Sebek - tyś weteran na forum..... i tyś grzeczny to Cię nikt nie pogoni.. gorzej ze mną

Ana_art - "dla jednego 'tylko' dla drugiego "aż'"
dokładnie tak to jest...

Ewik - jak się sobie nagrandziło, to trzeba potem zmieniać Jestem mały człowiek demolka

dominika_ 21:10, 23 sty 2015

Dobrze, że "zima" i pociągi mogą dłużej postać
Iwk4 21:11, 23 sty 2015

Aniu, teraz ni jak nie pasuje zakładanie wątku. Przegapiłaś 3000, teraz musisz wytrwać do 4000
Bedziesz miała czas zrobić podsumowanie, czy też powitanie i może pendolino trochę do tego czasu zwolni.