Wszystkie ofiary pociągów (
Roma, Dominika.... nie martwcie się, z tych katastrof kolejowych wychodzi się cało.... i w dodatku w lepszej kondycji ...
Kacha123 - a ja czekam na serial u Ciebie

Będzie bardzo oryginalny ogród

Jakbym przegapiła coś to krzycz u mnie dużymi literami.
Kasik - jesteś zawsze tak miła i sympatyczna, że nie wiem co ci napisać.. brakuje mi pary w gębie....
Takie "małe-wielkie"Guru. dziękuję za zaliczenie mnie do Guru... nie wiem czego, ale niech będzie... Wpadłam na forum po inspiracje na ognisko.. poczytałam jak inni narzekają kiedy mi to czy tamto urośnie... zalogowałam się by pokazać, że urośnie i to szybko...... i tak pokazuję do dziś... 3 lata... a ognisko jak było nieskończone tak jest nadal...
Luki - Łukasz.. boś ty chłop co wie czego chce.. i tyś tylko szpadelkiem dostał.. a ja sama nie wiedziałam czego chcę.. teraz też nie bardzo, ale przynajmniej się z tym pogodziłam.....
Piotrek - coś w życiu trzeba robić.. na inne pasje już mnie nie stać .. to znalazłam coś co mogę robić
Mariusz - co Was dzisiaj naszło na takie słowa pochwalne??? Jak po Kasiku... nie wiem co napisać.. Ale cieszę się , że moje odpady Ci się przydały

Powiem więcej... bardzo mi się one podobają.. Wniosek prosty...dobry fachowiec i z niczego zrobi coś
Iwona - w sadzawce nic nie kupowałam, ale słyszałam, że nie jest źle.
Agata - w moim przypadku ta znajomość co mam w której kieszeni się nie sprawdza.... często zapominam co gdzie posadziłam
Aneta - jakbyś moje rysunki zobaczyła, to nigdy byś nie wpadła na pomysł czyj to ogród pokazany
I klik na kolejną stronkę..
Część II /
Część I /
Wizytówka
/
Zlot-2014 /
Zlot-2012 Mózg to nie mydło; nie ubędzie go, gdy się go użyje.