Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Mala_Mi 21:15, 23 sty 2015

Marzena2007 napisał(a)
Od trzech lata jestem z Tobą codziennie widze jak wypiekniał Twój ogród, bo duszą zawsze była piekna

Z tym wypadkiem na torach to swieta prawda.... Najpierw mnie przejechało dokładnie i powolutku TLK ...po probie uwiecznienia mojego "pieknego" ogrodu zimą 2012 r... A potem Intercity poprawiło mi po kręgoslupie latem 2012 gdy po moich rewolucjach wiosennych mialo być pieknie... A zdjecia nie klamaly
Wspolczuje "świezynkom" tego Pendolino , ale na szczescie z Ogrodowiskiem wskauje sie po pewnym czasie do pociagu, i to wcale nie byle jakiego

I spozniony buziak na trzylecie forumowania dla Ciebie

Szaleństwo u Pszczółki ?

To masowanie kompleksów Chociaż raz jestem wyższa
AlKa 21:33, 23 sty 2015

dominika_ napisał(a)
Dobrze, że "zima" i pociągi mogą dłużej postać

cóż "taki mamy klimat"
Mala_Mi 21:45, 23 sty 2015

Wszystkie ofiary pociągów (Roma, Dominika.... nie martwcie się, z tych katastrof kolejowych wychodzi się cało.... i w dodatku w lepszej kondycji ...

Kacha123 - a ja czekam na serial u Ciebie Będzie bardzo oryginalny ogród Jakbym przegapiła coś to krzycz u mnie dużymi literami.

Kasik - jesteś zawsze tak miła i sympatyczna, że nie wiem co ci napisać.. brakuje mi pary w gębie.... Takie "małe-wielkie"Guru. dziękuję za zaliczenie mnie do Guru... nie wiem czego, ale niech będzie... Wpadłam na forum po inspiracje na ognisko.. poczytałam jak inni narzekają kiedy mi to czy tamto urośnie... zalogowałam się by pokazać, że urośnie i to szybko...... i tak pokazuję do dziś... 3 lata... a ognisko jak było nieskończone tak jest nadal...

Luki - Łukasz.. boś ty chłop co wie czego chce.. i tyś tylko szpadelkiem dostał.. a ja sama nie wiedziałam czego chcę.. teraz też nie bardzo, ale przynajmniej się z tym pogodziłam.....

Piotrek
- coś w życiu trzeba robić.. na inne pasje już mnie nie stać .. to znalazłam coś co mogę robić

Mariusz - co Was dzisiaj naszło na takie słowa pochwalne??? Jak po Kasiku... nie wiem co napisać.. Ale cieszę się , że moje odpady Ci się przydały Powiem więcej... bardzo mi się one podobają.. Wniosek prosty...dobry fachowiec i z niczego zrobi coś

Iwona - w sadzawce nic nie kupowałam, ale słyszałam, że nie jest źle.

Agata - w moim przypadku ta znajomość co mam w której kieszeni się nie sprawdza.... często zapominam co gdzie posadziłam

Aneta - jakbyś moje rysunki zobaczyła, to nigdy byś nie wpadła na pomysł czyj to ogród pokazany

I klik na kolejną stronkę..
Mala_Mi 22:31, 23 sty 2015

Jankosia - no i w środku zimy pogoniła do ogrodu..... ja czekam wiosny Za łeb mnie nie weźmiesz na taki ziąb Nawet tymi diabelskimi widełkami.

Makksia - bogaty to on nie jest, ale kokoszkowaty już tak

Lewku ogrodowy - u Ciebie odpowiedziałam...co wiedziałam, a raczej czego nie wiedziałam..

Grażyna - jak ja bym zaprojektowała to za głowę by się wszyscy łapali.. i rysować nie umiem Ale chętnie dzielę się wiedzą

Leon - faktem jest, że w czasie ogród się trochę porządkuje... i pięknieje, dorośleje.. ale pięknieje po mojemu

Iwona - jeszcze trochę poleżymy... zapowiadają u mnie od jutra 10 dni na minusie.. a Pendolino z istniejącą infrastrukturą jeszcze chwilę będzie wolne...

Szemusia - złaź z torów !!!!!!!

Alka - ten nasz klimat mnie martwi, bo jak znów zasypie nas w kwietniu to mnie szlag trafi..

Mala_Mi 10:51, 24 sty 2015

Jakaś anomalia klimatyczna... w środku stycznia śnieg za oknem!!!!!! Po prostu szok!!! I pada gęsty, gruby...... zbieram się na małą lokalną górkę... przewietrzyć głowę.. tydzień temu było w porywach z nami 6 narciarzy.... teraz gapię się w kamerkę jest 2 narciarzy.. trzeba podnieść statystykę.... bo kto widział w środku zimy 1 narciarz co pół kilometra????
Piotr_ 10:56, 24 sty 2015

u mnie tak samo ok 2cm śniegu mam
dominika_ 10:59, 24 sty 2015

Mała Mi jaką macie najdłuższą górkę w okolicy?
Mala_Mi 11:07, 24 sty 2015

dominika_ napisał(a)
Mała Mi jaką macie najdłuższą górkę w okolicy?

Malutka 500m.. szału nie, ma dupci nie urywa.. ale rozprostować kości w dodatku jak pusto.. jeżdżę na 2,0 godziny.... 30 zjazdów i do domciu. Na szczęście nie jest płaska.. wiec można się trochę rozpędzić

http://www.oazaski.pl/fotogaleria
dominika_ 12:18, 24 sty 2015

Czyli tak jak u nas, choć mamy niby 700m ale chyba tajwańską metrówką był mierzony
ana_art 13:04, 24 sty 2015

500 metrów to jak gigant w porównaniu do naszej górki, a i tak u nas tłok
http://rybno.pl/index.php?k=10