Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

elzbieta_g 19:42, 25 sty 2015

choć zimy nie lubię...niech pada śnieg i nieco przymrozi jak na zime przystało ...bo nas wszystkie plagi egipskie w ciepłym sezonie wykończą
pozdrówka Aniu
Mala_Mi 21:54, 25 sty 2015

Ewa - i dobrze, ze u Ciebie ciuchcia, bo tu na wątku nie jeździmy pociągami tylko pod nie wpadamy.. po obejrzeniu pięknych ogrodów ....

Makkasiu - ja jestem do niczego w pomysłach na poprawę czegoś co jest.. jak nie widzę na własne oczy to ... z obrazka mi trudno Ale Danusia ci podała super pomysł...

Yolka - glicynie mam długo, kupiona już kwitnąca.. i pierwszy raz miała kwiaty, nie umarzłą do ziemi i żadna choroba jej nie dopadła. Zasługą jest brak zimy poprzedniej.. jak ta zima będzie taka jak jest to może znów zakwitnie. Jak dla mnie to kapryśnica wielka... ileś glicynii mi wogle wypadło.. wyleczyłam się z nich.. miałam ochotę wyciepać, ale brak zimy jej darował życie.

Monika - ja swoją chciałam wypierdutać.. wiec może to nie brrak zimy, a moje zamiary wobec niej ją zmusiły do kwitnienia.

Karola - pobieliło, drogi śliskie... zima udaje, ze jest zima.

Gierczusia - jak miło Cię widzieć u mnie... jak ja często o Tobie myślę, to nawet nie masz pojęcia.. to, że do cię nie zaglądam to nie oznacza, że cię wykreśliłam..

Madżen - śnieg otuli krokusy, będą bezpieczne. Nie mozęsz co roku wygrywać w prognozach

Ela - zima niech będzie zima.. jestem za.. i też jej nie lubię , ale taki mamy klimat, że u nas musi być.

Dziś Muminkuję, wiec jestem tylko duchem na forum..
agata19762 09:40, 26 sty 2015

Ania u mnie powrót zimy
nawet fajnie...-2 st i biało...zimowo jak przystało na tę porę roku
Mala_Mi 11:12, 26 sty 2015

agata19762 napisał(a)
Ania u mnie powrót zimy
nawet fajnie...-2 st i biało...zimowo jak przystało na tę porę roku

+1... śniegu co kot napłakał... wszytko płynie... kicha

Ale niektóre detale są ładne

Iwk4 18:34, 26 sty 2015

Są ładne, jak się ma świeży śnieg. Ja mam stary, tygodniowy.

Nart nawet nie wiem, czy zazdrościć. W życiu ich na nogach nie miałam, nie zasmakowałam tej radochy, a teraz mam zakazane. Ale kamerkę na górkę Any widziałam, popatrzyłam sobie na jeżdżących.
Z zimy zimą się pośmiałam, kto to widział w styczniu?
Aniu, coraz bardziej lubię twój styl Macham
lojalna_ 19:41, 26 sty 2015

Fajne masz kolezanki no my juz za stare towarzystwi dla Ciebie ?
Mala_Mi 19:53, 26 sty 2015

Iwk4 napisał(a)
Są ładne, jak się ma świeży śnieg. Ja mam stary, tygodniowy.

Nart nawet nie wiem, czy zazdrościć. W życiu ich na nogach nie miałam, nie zasmakowałam tej radochy, a teraz mam zakazane. Ale kamerkę na górkę Any widziałam, popatrzyłam sobie na jeżdżących.
Z zimy zimą się pośmiałam, kto to widział w styczniu?
Aniu, coraz bardziej lubię twój styl Macham

Iwonka.. nie lubię zimy, dlatego musiałam coś polubić...co wiąże się z tą porą roku. Narty są idealne do tego Mają niestety jedną wadę.. kosztują.. więc przyjemności trzeba sobie dozować
Zima to też stroczyki.. kwitną najlepiej pod koniec zimy
Takie kolory i wzory kwitną mi teraz .. foto dzisiejsze. Wielkosć kwatkó dal porównania do ręki (palców)

kosolka 19:58, 26 sty 2015

Piękne storczyki! Moje też szaleją. Z tym że dla moich pora roku nieważna. Są niesamowite, tak im jakoś klimat naszego domu pasuje, że wszystkich zachwycaja. Włącznie ze mną Kiedyś zachwycały mnie koleżankowe, nie wierzyłam że storczyki mogą tak kwitnąć wszystkie i wciąż. A teraz mam i ja
Viola 20:09, 26 sty 2015

Wow, ale piekne
malgorzata_s 20:32, 26 sty 2015

Witam, wspaniała kolekcja storczyków, tego z ostatniego zdjęcia to muszę w sklepach poszukać, bo P-I-Ę-K-N-Y