Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Mala_Mi 19:43, 16 mar 2013

Aga... dobre
U mnie wszystkie pogody dziś w nocy zapowiadają tylko -14

Przy okazji sójka też dziś została uwieczniona.... a tam pusto.......
Mala_Mi 19:56, 16 mar 2013

Julita - do takiej wyżerki każdy ciągnie, a nie do ogrodu .....

Motylek - my na szczęście odśnieżaliśmy na bieżąco.... i jest fukadełko, wreszcie się przydało... inaczej bym już dziś nie pisała, bo łapki bym miała do samiutkiej podłogi.

Madżenka - w słonku też chłodno i będzie coraz chłodniej

Marzenko - nie robię konkurencji tylko uczę się od Bogdzi i podpatruję... korzystam z jej doświadczenia i .. mam chyba lepszy obiektyw w aparacie Ale jak już mogę zaliczyć się jako konkurencja naszej Bogdzi.. to jest to bardzo wielki komplement.. i pierś mi rozedmie z dumy.. Tyle, że pochwałę należy podzielić na 2.. bo my razem z M.... a Bogdzia sama robi i wypatruje

Basiu - też jestem zachwycona upierzeniem szpaków, jest po prostu cudne... a czereśnie.. chyba mam dobre, bo zjadają wszystkie i jakoś reklamacji nie miałam

Danusia - za rok Czaruś będzie Cezarym.. liczę na niego...

Zeta - jestem z Tobą duszą i myślami.. wspieram Cię...... niech już nas odśnieży..bo u mnie mało śniegu w porównaniu do Ciebie.

Irenka - od leżenia na trawie coś mnie wilkiem ciągnie ..... ale dla tej wiosny już się poświęcę i trochę jeszcze poleżę..

Ela - woja o żarcie trwa...... nie tylko w karmniku..... przez te ptaszyska to zamiast pracować to gapię się w okno .. oj dużo się tam dzieje jak wróciła zima, i głód zajrzał w oczy.

Kindzia - ja czekam na hasło "ale wiosna!"

Agnieszka - dobre.. dobre...... i ten od dstawy śniegu też powinien polecieć ze stanowiska, jestem za..

noemi 19:58, 16 mar 2013

Aniu ale piękna fotka z sójką .... gratki !

... mam pytanko, kupiłam dzisiaj lilie miss feya chcę posadzić do donicy , tak sobie wymyśliłam , żeby mi pachniało na tarasie .... czy coś z tego będzie ? .... byłam już na wątku o liliach .... widziałam jej fotkę, jest śliczna , ale czy w donicy to ma sens?

ka1sia 20:00, 16 mar 2013

Aniu, zachwycona zdjęciami i troszkę przerażona ilością śniegu , buziaki zostawiam
monteverde 20:06, 16 mar 2013

Aniu ślicznie uchwyciłaś szpakuny i sójkę, chyba masz dobrą "lufę" przy aparacie?
Urszulla 20:19, 16 mar 2013

Normalnie, piękne masz foty tych ptaków
zdolna z Ciebie dziewczyna.
anna_g 20:29, 16 mar 2013

Aniu pobyłam sobie u Ciebie dzisiaj oj pobyłam Ale zrobiłaś ucztę tymi zdjęciami ptaszków. Cudowne. Naprawdę można się wiele nauczyć. Skąd u Ciebie ich tyle w ogóle jest??? No powiem szczerze, że nie potrafię wyrazić nawet słowami jak bardzo mi się podobają Twoje zdjęcia i ptaszęta Dziękuję bardzo za taka ucztę dla oczu i ducha Pozdrawiam i dzięki za odwiedzinki u mnie.
U mnie dzisiaj słoneczko świeciło, śnieżek trochę stopniał, w sumię pięknie było choć aura ciągle zimowa...
mira 20:33, 16 mar 2013

zdjęcia ptaszkowe ekstra, ekstra, a zimę mam taką samą to nie mam czego zazdrościć - widzę że też masz zapasy zrobione będzie czym podlewć rabaty
JulkAd 20:49, 16 mar 2013

asc napisał(a)
Julita - do takiej wyżerki każdy ciągnie, a nie do ogrodu .....

Już nie bądź taka skromna...ja mam oczy Aniu
weronika77 21:24, 16 mar 2013

Aniu, widziałam Twój debiut filmikowy, a ten śnieg dodał uroku fruwającym ptaszkom. Super.
Ja tak spontanicznie zadebiutowałam filmikiem z Kajtkiem na urlopie.