Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

justi 16:34, 20 kwi 2013

Aniu po takim zdjęciu trawniczka to musisz nam powiedzieć czym i ile razy nawozisz?
Po długiej zimie takiiiiii efekt szybko uzyskać to mistrzostwo!
Mala_Mi 17:11, 20 kwi 2013

Mój trawnik jak żółknie to dostaje azofoskę albo polifoske, albo ..coś co się da kupić w sklepie dla rolników.... żadne specjalistyczne nawozy.... najtańsza w workach foliowych...chyba po 25 kg w worku... Od zeszłego roku chodzi nawadnianie.. ale dość oszczędnie, bo wiadomo woda kosztuje..
W zeszłym roku pierwszy raz trawnik został wertykulowany... to mu pomogło.... I więcej zabiegów nie ma.... trawnik za duży, a nas tylko dwoje ..
Ale woda, wertykulacja i nawóz jak już sie robi słaby... poznajemy po żółknięciu.... to chyba jedyne rzeczy któych trawnik potrzebuje do szczęścia.
baraga1904 17:14, 20 kwi 2013

...Aniu ..lepiej już ze zdrówkiem u Ciebie?
Mala_Mi 17:16, 20 kwi 2013

Po sklepach nie pojeździłam, wpadłam tylko do jednego.. najbliższego, ale udało mi się dziewczyny zaciągnąć do siebie .. i nie wszystkie... Motylek musiał odlecieć... Agata z eMem się spieszyła, a Basia też coś tam miała pilnego..

I zostałyśmy się tylko 4....

I też małe co nieco kupiłam...... jak zlot zakupowy to zlot.... Będę na niej uczyć się ciąć kulki.... trochę jej jest to na więcej nauki wystarczy
hanka_andrus 17:27, 20 kwi 2013

Gratuluję wiosny i towarzystwa zakupowego w ogrodzie! Pięknie jest!
justi 18:13, 20 kwi 2013

Dzięki Aniu, polifoskę mam, więc sypnę sobie a co
Zlot zakupowy - fajnie brzmi Dziewczyn nie poznaję z avatarków, ale pozdrawiam wszystkich serdecznie
noemi 18:39, 20 kwi 2013

asc napisał(a)
Mój trawnik jak żółknie to dostaje azofoskę albo polifoske, albo ..coś co się da kupić w sklepie dla rolników.... żadne specjalistyczne nawozy.... najtańsza w workach foliowych...chyba po 25 kg w worku... Od zeszłego roku chodzi nawadnianie.. ale dość oszczędnie, bo wiadomo woda kosztuje..
W zeszłym roku pierwszy raz trawnik został wertykulowany... to mu pomogło.... I więcej zabiegów nie ma.... trawnik za duży, a nas tylko dwoje ..
Ale woda, wertykulacja i nawóz jak już sie robi słaby... poznajemy po żółknięciu.... to chyba jedyne rzeczy któych trawnik potrzebuje do szczęścia.

Aniu , po pierwsze to fajnie jest Cię widzieć buziam
... po drugie , dziękuję za to info o trawniku , bo mój po zimie wygląda okropnie, sypnęłam już azofoską i czekam na deszcz , jak go nie będzie do jutra , to będę lać wodę , choć mokro u mnie ....
... po trzecie , fajny zakup , będzie kuleczka

ściskam i zdrówka życzę dużo, dużo !
butterfly 19:06, 20 kwi 2013

To małe co nie co, które kupiłaś wcale takie małe nie jest - ogromna kula to przecież, widziałam przecież

Szkoda, że mnie nie było u ciebie, ale co się odwlecze....
Kindzia 19:18, 20 kwi 2013

Ale wielki buksik!!!! Mnie trzy takie maleństwa potrzebne na Julciną rabatkę. Pojadę w piątek po południu, może się uda kupić
Już zdrowa jesteś?
Zeta 20:22, 20 kwi 2013

No trawnik u Ciebie ....mistrzostwo.....!!!!!!!