Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

hanka_andrus 06:06, 25 kwi 2013

Najgorzej zacząć! Potem wszystko idzie jak po sznurku! Gratuluję przenosin.Dodaj więcej serbów zamiast tujek, zasłonią drewutnie sąsiada.
Agacia 07:24, 25 kwi 2013

Ja robię za dwóch, ale Ty widzę robisz za dziesięciu chłopa Ania, Ania...
zuza12 09:57, 25 kwi 2013

Aniu, Ty masz tempo.
Dziewczyno moze razem z tym antybiotykiem to oni Ci podali jakis gen pracusia. Super zmiany i efekt bardzo ciekawy.
Pozdrawiam
aniula 10:51, 25 kwi 2013

Ło matko, ale tu się dzieje! Tydzień mnie nie było i już nie nadrobię wszystkiego.
Ale u mnie to chyba wszystko ze dwa tygodnie opóźnione - U Ciebie już M kosiarkę odpalił, a moja trawa ledwo się zielenić zaczyna...
Kobieto, oszczędzaj się trochę! Zdrówka życzę i pozdrawiam.
Kasiek 10:54, 25 kwi 2013

Aniu za Toba nadarzyc ....to trzeba turbo wlaczyc Milego i slonecznego dnia zycze
danuta_szwajcer 10:58, 25 kwi 2013

Tulipany masz dorodnea i trawa u Ciebie bardzo zielona Pozdrawiam
Kindzia 11:19, 25 kwi 2013

Jeszce raz, bo mnie przeoczyłaś Jakiego miejsca potrzebują te kuliste pierwiosnki i czemu u Ciebie nie chcą? I co to za odmiana? Już u wszystkich o to pytam
Mala_Mi 11:29, 25 kwi 2013

Kindzia napisał(a)
Jeszce raz, bo mnie przeoczyłaś Jakiego miejsca potrzebują te kuliste pierwiosnki i czemu u Ciebie nie chcą? I co to za odmiana? Już u wszystkich o to pytam

Kindzia - nie przeoczyłam tylko nie mam pojęcia dlaczego mnie nie lubią.. a nazywają się pierwiosnki ząbkowane Teoretyznie powinno im u mnie pasować, bo

Najlepiej czuje się na stanowisku półcienistym o glebie żyznej i gliniastej z utrzymaną średnią wilgotnością. Nienawidzi otwartego słońca.

ale to wynika chyba z tego, że u mnie jak sucho to sucho, a jak mokro to mokro.... a ja nie mam czasu latać z konewką, u mnie rośnie to co samo sobie radzi Doba ma tylko 24 godziny

Śliczne są te prymuleczki.... tak jak i pierwiosnki Viala
Kindzia 11:34, 25 kwi 2013

Ząbkowane Dzięki
Jesienią się sadzi sadzonki?
Mala_Mi 11:38, 25 kwi 2013

Mariusz, Hania, Agatka, Zuza, Ania z betonowego, Kasia Bawarka, Liliowa Danusia.. .czytam wszytko tylko nie każdemu odpisuje bo czasu total brak..... jakaś masakra czasowa w pracy, domu i ogrodzie..... ja z tego bałaganu to do końca życia już chyba nie wylazę.... Najpierw praca, potem ogród a w domu to już nic nie robię, dobrze, że szwagierka podrzuci czasmi jaki obiad, bo inaczej byśmy z głodu padli.
Dziękuję szwagierce i dziewczynom, że chce sie im jechać do zgłupiałej ciotki i dokarmiają

Masakra... ale tak szybko wszytko przekwita, że che Wam pokazać co sie dzieje w ogrodzie.....

Bawarka.. magnolia cudniasta..... u nas na Podkarpaciu magnolie są prawie w każdym ogrodzie.. niektóre to już wielkie drzewa.. i zawsze je podziwiam... sama mam 5 magnolii....... i szkoda że na więcej miejsca brak. Żadne kwiaty tak nie cieszą jak te wiosenne... i tego nic nie zmieni Mam y za długą zimę, by nie cieszyć sie z tych peirwszych.