Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród niby nowoczesny ale...

Ogród niby nowoczesny ale...

malkul 21:33, 21 kwi 2013

Magda70 napisał(a)
Karola...moje hakone nie dostało wcześniej żadnego nawozu...dziś dopiero sypnęłam

Co sypnęłaś?
Magda70 21:41, 21 kwi 2013

malkul napisał(a)

Co sypnęłaś?

Azofoskę..
Magda70 21:44, 21 kwi 2013

beta napisał(a)
noooo, Magda, skrzynie rewelacyjne!....i kolor i wygląd....i mówię to bez grama cukru...widać, że M zwraca uwagę na szczegóły i o żadnej lipie nie ma mowy!...a wogólę to masz super ogród...Madga a ty wiesz, że moją sałatę wymroziło....że ja wcześniej o butelkach nie pomyślałam....że Ty wcześniej zdjęć nie dałaś

Wiesz co..taa M zwraca uwagę...wszystko musi mieć dopieszczone to fakt...
A butelki na sałatę to w wątku warzywniczym podpatrzyłam...i zapisałam sobie w zeszyciku złotych myśli założyłam sobie takowy...bo za dużo informacji mi umykalo...
Magda70 21:46, 21 kwi 2013

Marzena2007 napisał(a)
Magda od czego zacząć list do Ciebie?
Kawał dobrej roboty odwaliłaś! thuje wyczesane na maksa. Rabata będzie superowa!
Ale cmentarz teściowej przebija wszystko!!! Mega skrzynie, a kolor boski!!!

Jezu..żeby ten mój Żon tylko nie czytał...bo ta jego mamusia to nie jest tak całkiem zła kobieta...a jak pysznie gotuje i piecze!!

Jak mi się miło robi na duszy...dzięki kochani
popcorn 11:31, 22 kwi 2013

Zaglądam, pozdrawiam!: )
gierczusia 13:51, 22 kwi 2013

Magda70 napisał(a)

Wiesz co..taa M zwraca uwagę...wszystko musi mieć dopieszczone to fakt...
A butelki na sałatę to w wątku warzywniczym podpatrzyłam...i zapisałam sobie w zeszyciku złotych myśli założyłam sobie takowy...bo za dużo informacji mi umykalo...

Butelki na sałatę ???ooo .. ... Tym razem to mnie coś fajnego umknęło.. Lecem szukać

Teź już mam zeszycik z waźnymi informacjami , bo w pewnym momencie kompletnie przestałam przetwarzać informacje , chyba z ich nadmiaru
gierczusia 13:56, 22 kwi 2013

Super te trumienki na roślinki , bo rozumię że nie na teściową

Już znalazłam wytłumaczenie kwestii butelek na sałatę .. No i powiem jeszcze ,że skrzynie a zwłaszcza ich kolor są pierwsza klasa
ka1sia 14:41, 22 kwi 2013

Magda, udały Wam się te skrzynie, fajnie sie prezentują i jak łatwo będzie Ci plewić, plecki Cię nie zabolą Super te zmiany u Ciebie, będę podglądać, bo do końca tygodnia mam zwolnienie krtań odmówiła mi posłuszeństwa, moje chłopaki mają spokój, bo nie gadam
Mala_Mi 20:44, 22 kwi 2013

Dobra.... cmentarzyk na wrogów
Teściowej zycie darujemy jak porządna kobita
baraga1904 20:50, 22 kwi 2013

..rany...cmentarzyk teściowej....hihihi...
...a ja jeszcze nie mam zeszytu złotych myśli...jak czegos potrzebuję to grzebię i przeszukuję wątki...i tracę czas...czasami zapisuję w kajeciku od wszystkiego i potem gubię...jutro jadę do papierniczego...
...A4 wystarczy?
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies