niektóre brałam z nie rozwiniętymi pączkami, aby dłużej kwitły a to jest stoisko Pani u której, kupuję co roku, oczywiście jest zawsze gratisik) było pełno kwiatów, róże i inne, ale nie robiłam im zdjęć, bo byłam czasowo ograniczona, chciałam jeszcze zajechać do Makro, ale i tak dużo nie kupiłam, bo nie miałam miejsca w samochodzie)
No powaliłaś mnie tymi zakupami . PIĘKNE Poszalałaś.
Ja dziś byłam w NOMI przyjrzeć się tym hortensjom które mają. Może dobrze, że nie kupiłam wcześniej bo dziś wszystkie miały padnięte kwiaty. Ale cena ta sama
Zakupy powalające Aniu.
Twoje kordyliny jeszcze czekają na wysyłkę, ale potrzebuje instrukcji pakowania i w co, bo długie są.
Zbysio dostał takie same, dla Shrekola kupione i jeszcze mam kupić dla Richiego. Ale mają powodzenie
Cześć wszystkim w Palmową Niedzielę, w tym roku zrobiłam taką palemkę) nie lubię sztucznych, a to jest storczyk, który wczoraj kupiłam, aby tradycji stało się za dość, to jest storczyk miniaturka) Przypomniała mi się historia z dzieciństwa jak rodzice wracając ze Mszy w Niedziele Palmową, smagali nas palmą mówiąc""Palma bije nie zabije, kości łamie nie połamie, pamiętajcie chrześcijanie, że Pan Jezus zmartwychwstanie, za 6 dni i za 6 nocy, doczekamy Wielkanocy". Takie dawne wspomnienia...