Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój kawałek raju

Mój kawałek raju

monteverde 21:39, 24 lip 2012

Tak to oczywiście przegorzan Basiu , brawo

Irenko ja bardzo lubię gości, a od ogrodu się nie oderwałam, bo łaziliśmy i pokazywałam Ewelince i jej M., roślinki ale miałam dzisiaj dzień lenia, bo potem pojechałam do E., a jak wróciłam, to zrobiłam sobie kawę i poszłam jak to Hania mówi na "bujawkę" i siedziałam do wieczora, ręce swędziały do pielenia, ale się opanowałam, a co raz można porobiłam tylko troszeczkę fotek, dziękuję za odwiedzinki wszystkim
bogumila 21:46, 24 lip 2012

Wymościłaś Aniu wygodne gniazdko...
Welka 22:29, 24 lip 2012

Witam, wpadłam szybciutko podziękować za przemile spędzoną godzinkę. Kto miał szczęście poznac Anię, na pewno potwierdzi, że to bardzo ciepła, miła i wesoła osoba. Mieliśmy mało czasu, dodatkowo Karolek pokazał, że bywa koszmarny i na godzinę wizyty, 55 minut marudził. Ogród jest niesamowity, bardzo kolorowy, u siebie musze znaleźć miejsce na lilie, bo są piękne. Proszę o wiecej zdjeć hortensji, zwłaszcza tych z przodu domu, bo są przecudne. Zdjęć jeszcze nie sprawdzałam, ale mam z 3, bo aparat padł.
Dziękuję za spotkanie i czekam aż będziesz jechała do starego ogrodu

Teraz się kapnęłam, ze podałam że to rozchodnik, a to skalnica, chyba cienista umbrosa (swoją mam od rodziców, a oni od kogoś i nazwa gdzieś umknęła).
monteverde 22:35, 24 lip 2012

Bogusiu,żeby jak będzie rosła nie chwyciła wilgoci, bo będzie zagniwać
monteverde 22:38, 24 lip 2012

Ewelinko stosunkowo za krótko trwało to spotkanie, ale wszystko jest do nadrobienia zajadę jak będę jechała i na Was też czekam, jak była woda w morzu, cieplutka? a jak nazywa się ten rozchodnik? milutko pozdrawiam wszystkich a dzieciaki całuję
Mala_Mi 22:40, 24 lip 2012

Marzena2007 napisał(a)
Aniu jaki wsiowy ogródek??? nawet dynie u Ciebie są nietypowe!!!
A Twoje różnorodne kwiecie cala Polska ogląda, już na 993 stronach za chwilę trzeba będzie nowy wątek założyć

O w mordę... faktyczniee.... prawie..nowe.....
Chociaż ja tam wolę te Anusi stare
Welka 22:47, 24 lip 2012

Pogoda piękna, dzieciaki nawet ładnie się bawiły, wyjechaliśmy po 4, więc wiedziałam że jesteś w El. i pojechaliśmy przez Malbork (droga nie aż tak rozkopana), w domu byliśmy przed 8, dzieciaki w samochodzie się wysały, że jeszcze latają. Wyzej napisałam, to skalnica (pomyliłam się jak Ci mówiłam) chyba cienista umbrosa.

Woda zimna, ale z Kinią sie kapałyśmy.
Moniika 22:48, 24 lip 2012

monteverde napisał(a)
Właśnie odjechała ode mnie Ewelinka z ogrodu "typowo-nieogrodowiskowy-ogrod-eweliny" jechała z rodzinką do Stegny i wpadła na moment nie mogłyśmy się nagadać, ale czas ich gonił , Karolek w drodze przysnął więc marudził i oczywiście nie schodził z rąk u mamy pojechali się popluskać w morzu.Bardzo mili i weseli młodzi ludzie, córeczka Kinga to już młoda ogrodniczka, ciekawiły ją kwiatki i inne roślinki, najważniejsze,że znajomość nawiązana, obiecali,że będą zajeżdżać. Dostałam w prezencie rozchodnik , ale zapomniałam jak się nazywa, napewno go nie mam

Hej Aniu! Ciekawe jak Ci sie przyjmie ten śliczny prezencik! Nigdy takiego rozchodniczka nie widzialam. Fajnie ze sie spotkalyscie! Pozdrawiam m
Welka 22:59, 24 lip 2012

Monia, jutro przygotuję sadzonkę dla ciebie, zawsze się przyjmuje, wersje variegata wyrwałam ostatnio od znajomej bez dużych korzonków i się przyjeła
barbara_kraj... 23:03, 24 lip 2012

monteverde napisał(a)
nocne podglądanie

Nawet w nocy nie traci nic na swej urodzie! Wygląda, jak korale nadziane na sznurek