Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku cz.II

Ogród Sylwii od początku cz.II

Mala_Mi 17:55, 26 maj 2013

Fotki o poranku... po prostu pięknie...... bardzo mi się podoba... ale ja tak mieć nie będę bo mi konsekwencji brakuje I pozwalam kwitnąć żurawkom do woli.. lubię te delikatne kwiatki.. tylko jak przekwitną to szlag trafia z wycinaniem.. wiec nie wycinam, jak zaschną to urywam.. i znów jest baba jaga

Powzdychałam na śliczności, estetykę i porządek
polichlorek 21:49, 26 maj 2013

widzę, że u wszystkich teraz moda na porównania "przed... i po..."
SUPER! gratuluję ogródka, jest przepiękny, konsekwentny, bardzo zadbany, przemyślany - cudny!
alinak 22:08, 26 maj 2013

Sylwuś macham i pozdrawiam . komplementów już nie prawię , bo słodzenia mam już dość . przecież wszystkie ogródki ładne ...no nie ?. .....kurcze , ale muszę napisać ...bombowo u ciebie
Madzenka 06:41, 27 maj 2013

Płyta granitowa to dobry pomysł
Madzenka 21:14, 27 maj 2013

Internet mi się zaciął? Co tu tak pusto?
monteverde 21:19, 27 maj 2013

Syla napisał(a)

Właśnie taki spokojny wypływ wody chciałabym mieć u siebie wraz z możliwością zmiany intensywności wypływu wody .... Widziałam u Dany choć materiał zastosowany u mnie będzie trochę inny ...

Myślę Aniu jeszcze o tafli granitowej lub jeszcze czymś innym .... zwykła stal u mnie raczej nie ponieważ słońce będzie się odbiłało i oślepiało mocno ....

A czy gabion utrzyma płytę granitową, musiałaby być cienka
baraga1904 21:19, 27 maj 2013

...ciekawa debata z pomysłam się rozwinęła...podglądam wątek... jestem na bieżąco i pozdrawiam
Syla 08:25, 28 maj 2013

monteverde napisał(a)

A czy gabion utrzyma płytę granitową, musiałaby być cienka

Aniu nadal kombinuję .... biorę pod uwagę to o czym napisałaś ..... myślę , dumam jeszcze nad czymś takim ....wariant niższy wkomponowany jako osobny element gabionu

filmik
http://www.oczkawodne.co/sciany-wodne,245.html
atena35 08:34, 28 maj 2013

Ściana wodna (z filmiku) - bardzo ciekawy pomysł
Podświetlić można kolorkiem, w zależności od potrzeb i nastroju.
Syla 08:36, 28 maj 2013

Alinka - na zdjęciach wychodzi to jako tako .... realia są mniej estetyczne buźkam

Marzenka - czekam aż rok szkolny Kuby się skończy .... dużo pracy mam jeszcze w zeszytach a i dzieliłam czyli odmładzałam żurawki Lime Marmalade - te żółte .....
Rosną na potengę (wszystkie) ..... zrobiłam mały eksperyment z nimi i mogę śmiało napisać , że niczym nie podlewane stoją w miejscu a te które podlewam i pryskam rosną tak szybko , że mała sadzoneczka w jednym sezonie zadbana jak napisałam w kolejnym daje już ok 10 sadzonek dosyć sporych rozmiarów ....

Agnieszka - nadal jeszcze szukam pomysłów na ścianę wodną ..... Tam gdzie chcę ją umieścić jest trochę mało miejsca .....

Ala - u mnie jeszcze sporo do zrobienia .... bałaganu nie pokazuję

Ania - dbam o to co już mam a i tak nie wyrabiam na zakrętach .... u Ciebie już dawno bym padła