Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Igiełkowy ogródeczek

Igiełkowy ogródeczek

Gosiniak 09:11, 25 mar 2013

Ewelinka231281 napisał(a)
Witam
U Ciebie też mrozi, brr...
Nigdy nie lubiłam listopada i marca, ale ten w tym roku to już przesadził. Ty już chociaż jakieś przygotowania poczyniłaś z nawozami i sekatorami, a ja nie mam nawet kiedy się z domu wyrwać, bo do czwartku przejezdność niektórych dróg pozostawiała wiele do życzenia, a w weekend były inne zajęcia. Normalnie jakaś jęcząco-marudząca się zrobiłam przez tę pogodę, ale pozdrawiam cieplutko

Ewelinko popatrz na długoterminową pogodę i od razu lepiej ci się zrobi, widać wiosnę nareszcie
Strasznie dużo mam zaległości ogródkowych, w marcu miałam tak dużo zaplanowane, trudno w kwietniu na podwójnych obrotach trzeba będzie działać, już się nie mogę doczekać.
Gosiniak 09:13, 25 mar 2013

eliza3 napisał(a)
Pozdrawiam ciepło i wyglądam wiosny jak wszyscy. Na razie przez okno, ale jutro pójdę do ogrodu zobaczyć co w trawie piszczy, bo słoneczko przygrzewa... oj, moje nie okryte rh... chyba będzie źle

Moje też nie okryte, dadzą radę, nawet krokusy w śniegu żyją, dziś przeszłam, widać tulipki chyba nic im nie jest, ależ się cieszę, że wiosna będzie
Gosiniak 09:15, 25 mar 2013

JulkAd napisał(a)
U mnie Gosiu też słonko za oknem, zimny wiatr i okropny leń na mnie siedzi...słonka na popołudnie

Mi weekend szybko minął i nawet czasu ponudzić się nie miałam, teraz czekam na tę wymarzoną pogodę, może jeszcze coś przed świętami się uda zrobić, chciałabym areację i wymyć taras, garaż i takie tam porządki, zobaczymy jak z tą pogodą będzie.
Gosiniak 09:16, 25 mar 2013

Marzena2007 napisał(a)
Małgosiu damy radę z ta zima. Za miesiąc nawet o niej nie będziemy pamiętać.

Mam nadzieję, że za tydzień już o niej zapomnimy
Gosiniak 09:17, 25 mar 2013

Loosiuu napisał(a)

Też tak myślę, nie ma co się smucić

Filip, masz rację, najgorsze za nami, jeszcze tylko kilka dni, kwiecień ma wiosnę przynieść i tego się trzymam
margi 09:19, 25 mar 2013

Gosia Ty zapomnij o swoich planach wiosna jeszcze daleko...............ho ho
Mam urlop 2 tyg a z prac w ogrodzie nici
Gabrysia_ 11:44, 25 mar 2013

Gosiniak napisał(a)
HURAAAA.......
Wczoraj słyszałam długoterminową, rewelacyjne wieści, trzymajmy kciuki żeby się sprawdziło

O niczym chyba tak nie marzę
iwonaj 11:55, 25 mar 2013

Gosiu ta pogoda to dobra nowina chyba wszyscy na nią czekają, dobrego tygodnia życzę.
Gosiniak 11:57, 25 mar 2013

margi napisał(a)
Gosia Ty zapomnij o swoich planach wiosna jeszcze daleko...............ho ho
Mam urlop 2 tyg a z prac w ogrodzie nici

W dołka nie wpadaj, spójrz na długoterminowe przyszły tydzień ma być już ładny, zobaczysz poszalejemy
grazyna 11:58, 25 mar 2013

Takim pozytywnym akcentem o zbliżającym się lecie (wiośnie ) trzeba skończyć narzekanie na zimę, pogodnie dać jej kopa !