Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Igiełkowy ogródeczek

Igiełkowy ogródeczek

Tusiala 22:39, 15 sty 2014

iwona0765 napisał(a)
hm ja nie bardzo wiem o co chodzi z tym linkiem , ale może to wyjaśni wszystko ,że nie założyłam jeszcze wątku i nie mam żadnych zdjęć ...jestem od niedawna na forum i nie opanowałam jeszcze wszystkiego

no tak to wyjaśnia troszkę ale szkoda, że nie masz. Daj znać jak założysz
anna_g 10:01, 16 sty 2014

Gosia - miło Cię widzieć A i ta zima u Ciebie śliczna U mnie wiosna. Zdjęcia kotka bardzo zabawne - trudno się nie uśmiechnąć na taki widok... Pozdrawiam
Tusiala 10:47, 16 sty 2014

Gosiu a czy pamiętasz jakie wymiary ma Twój zakątek z mostkiem? I jaki długi jest Twój mosteczek? Cudownie całość wygląda. I chetnie bym u siebie coś takiego zrobiła
Gosiniak 13:02, 16 sty 2014

gusiarz napisał(a)
Igiełeczko kochana... sto lat u Ciebie nie byłam.... ale po wypadzie do Białki odświeżam wszystkie wirtualne znajomości
Całkiem sporo śnieżku u was napadało.... i jak ładnie się zrobiło
Powtarzam za Agą z Jurajskiego... szaro, buro, pada

PS
Kicia wypisz wymaluj moja Rózia...

Troszkę mnie nie było, a ty szalejesz na dwóch wątkach

Śniegu u mnie już niby mało, ale znowu zaczął sypać, nawet się cieszę, niech będzie trochę tej zimy, byleby tylko do kwietnia nie trwała tak jak w zeszłym roku, bo to już były tortury.
Gosiniak 13:05, 16 sty 2014

dominika_rew napisał(a)
Gosiu, nie mam pojęcia jakim cudem do Ciebie jeszcze nie trafiłam...
ale masz tak pięknie, że dziś czytałam strona po stronie, żeby nie ominąć żadnego zdjęcia
wizytówkę obejrzałam również, aż nie wiem co powiedzieć, tak mi się podoba u Ciebie
lubię jak ktoś tak zdecydowanie i w określonym stylu tworzy swój ogród, bo widać, że Ty to po prostu czujesz. Pozdrawiam i będę odwiedzać!

Dzięki za takie ciepłe słowa, szczerze to nie wiem czy do końca zasłużone, pracy wiele włożyłam, ale ciągle mi czegoś brakuje, chyba właśnie tej przestrzeni, a i muszę się ciągle stopować z nowymi pomysłami, bo jak to zmieścić wszystko na 16 razy mniejszej działce od Twojej.
Gosiniak 13:15, 16 sty 2014

iwona0765 napisał(a)
ja też jestem zachwycona precyzją i elegancją ( jakiś czas temu wspomniałam o tym ) tego ogrodu i jest on dla mnie inspiracją , oglądam zdjęcia i wątek mam zaznaczony , żeby nic nie uszło mojej uwadze

Iwonko dzięki po raz n- ty, wiem że jest na Ogrodowisku wiele piękniejszych ogrodów, ale staram się jak mogę i daje mi to ogromną satysfakcję i myślę że o to tu właśnie chodzi, ogród ma nas cieszyć i być naszą oazą wtedy będzie piękny.
Buziaki
Gosiniak 13:26, 16 sty 2014

Gabrysia_ napisał(a)
Gosia...a co to jest to białe w ogrodzie?....zapomniałam,że jednak jest zima
Fajnie,że jesteś...pisz czasem coś

Już do Ciebie napisałam
Ja tak naprawdę ciągle tu jestem, no może nie w swoim wątku, czytam artykuły, szukam inspiracji, na pisanie trochę czasu braknie, ale spróbuję się zdyscyplinować.

Justynko- a u mnie znowu pada biały puszek

Ola- oj sobie posiedziałam wczoraj na Twoim wątku, ale o tym u Ciebie napiszę, zdradzę tylko że jest się czym inspirować, mi jeszcze daleko to Twojego ogrodu, u Ciebie widzę tą dojrzałość, której u mnie ciągle brakuje, ach....niedościgniony wzór.

Marta- i nic się nie topi, to ci szczęściara Wymiary sprawdzę i napiszę.

Madzia- kocio ostatnimi czasy to coraz to lepsze pozycje zapodaje i jak tu foty nie strzelić, w realu wygląda to jeszcze lepiej sama wiesz

Aniu- miło że wpadłaś u mnie taka zima nie zima, śniegu trochę jest i teraz nawet sypie ale temp. na plusie.
AniaDS 11:40, 18 sty 2014

Gosiniak napisał(a)

Kot coś wyczuł, że zima jednak przyjdzie i zapadł w sen zimowy

Haha, mój Roman tak na co dzień, a tu zimy jak nie ma tak nie ma. Na razie .
Gosiniak 14:02, 22 sty 2014

Dziewczyny dziękuję za odwiedziny, a dziś u mnie różowy tak jak u wszystkich
Tusiala 12:58, 23 sty 2014

Śliczne zestawienie A hortensja to taka śmietanka z malinką
Irenka pisała, że dziś już fiolet
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies