Gosia - miło Cię widzieć A i ta zima u Ciebie śliczna U mnie wiosna. Zdjęcia kotka bardzo zabawne - trudno się nie uśmiechnąć na taki widok... Pozdrawiam
Gosiu a czy pamiętasz jakie wymiary ma Twój zakątek z mostkiem? I jaki długi jest Twój mosteczek? Cudownie całość wygląda. I chetnie bym u siebie coś takiego zrobiła
Troszkę mnie nie było, a ty szalejesz na dwóch wątkach
Śniegu u mnie już niby mało, ale znowu zaczął sypać, nawet się cieszę, niech będzie trochę tej zimy, byleby tylko do kwietnia nie trwała tak jak w zeszłym roku, bo to już były tortury.
Dzięki za takie ciepłe słowa, szczerze to nie wiem czy do końca zasłużone, pracy wiele włożyłam, ale ciągle mi czegoś brakuje, chyba właśnie tej przestrzeni, a i muszę się ciągle stopować z nowymi pomysłami, bo jak to zmieścić wszystko na 16 razy mniejszej działce od Twojej.
Iwonko dzięki po raz n- ty, wiem że jest na Ogrodowisku wiele piękniejszych ogrodów, ale staram się jak mogę i daje mi to ogromną satysfakcję i myślę że o to tu właśnie chodzi, ogród ma nas cieszyć i być naszą oazą wtedy będzie piękny.
Buziaki
Już do Ciebie napisałam
Ja tak naprawdę ciągle tu jestem, no może nie w swoim wątku, czytam artykuły, szukam inspiracji, na pisanie trochę czasu braknie, ale spróbuję się zdyscyplinować.
Justynko- a u mnie znowu pada biały puszek
Ola- oj sobie posiedziałam wczoraj na Twoim wątku, ale o tym u Ciebie napiszę, zdradzę tylko że jest się czym inspirować, mi jeszcze daleko to Twojego ogrodu, u Ciebie widzę tą dojrzałość, której u mnie ciągle brakuje, ach....niedościgniony wzór.
Marta- i nic się nie topi, to ci szczęściara Wymiary sprawdzę i napiszę.
Madzia- kocio ostatnimi czasy to coraz to lepsze pozycje zapodaje i jak tu foty nie strzelić, w realu wygląda to jeszcze lepiej sama wiesz
Aniu- miło że wpadłaś u mnie taka zima nie zima, śniegu trochę jest i teraz nawet sypie ale temp. na plusie.