Dziewczyny, bez emocji, może on jest zdrowiuteńki, przecież to wiosna dopiero, więc jeszcze nie widać...poza tym wiązy "łapią" te chorobe od innych drzew, które są nosicielami, ale zapomniałam, z jakich
Noo dzięki ,że doniosłaś , bo ja tylko lewym okiem na ogrodowisku bo prawą część ciała przygniótł mont ewerest klasówek ....że też ta baba robi tyle tych sprawdzianów .. Echhhhh...
Ps.. Ja też mam nadzieję ,że nie jest chory .. Przecież teraz jak jż się chyba ukorzenił , to bym przez niego musiała wytargać połowę tarasu
Jak tu sie pozbyć emocji , skoro to jedna z moich największych atrakcji w ogrodzie i ma ( w założeniu ) zapewnić cień na tarasie , na którym zawsze !! absolutnie zawsze jest patelnia ...
I jak tu nie być rozemocjonowaną ??
Z tzw pozostałych drzew mam buczka purpurea pendula , tulipanowca ( mikro ,żeby nie było ) i brzozę Youngii... Czy to te " chorobliwe "????? Pamiętasz może ???
Trudno sobie Isabellę wygooglać po polsku Napisz rosa Isabella Rossellini i w grafice ją zobaczysz
Masz buczka czerwoniastego pendula? Śpi u Ciebie jeszcze? Martwię się o swoje świeżoki
Byłam dociekliwa w kwestii Isabelii i znalazłam ..,,, piękna
O buczka się nie martw...od tych paru lat kiedy u mnie rośnie jest najpóżniej startującą rośliną..nooooo... Może tylko oprócz figi .... Ale jej w sumie wolno
Zobaczysz potem ten spektakl różowiutkich listeczków .to całe czekanie Ci zrekompensuje