Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

Magda70 21:49, 04 kwi 2013

Będzie co ma być dziewczyny...
Chociaż stres jest to po fakcie okazuje się, że niepotrzebnie...
Maturę przeżywałam rok temu....a gimnazjalny za rok będę mieć córcia znaczy się
gierczusia 21:49, 04 kwi 2013

Aniu.. Mój się tak panicznie boi ,że nawet na te odpowiedzi nie chce spojrzeć i żadne tłumaczenia nie pomagają .. I dalej nie umie zasnąć , mimo ,że taki umęczony ... .., żal mi go...

A z ty projektem , to najgorsze jest to ,ze mi się też podoba , no i ta intymność... Aaaaa
gierczusia 21:51, 04 kwi 2013

Magda70 napisał(a)

Chociaż stres jest to po fakcie okazuje się, że niepotrzebnie...
Maturę przeżywałam rok temu....a gimnazjalny za rok będę mieć córcia znaczy się

A właśnie trafiłaś w sedno .. .. Nie wiem ,kto się dziś bardziej zestresował ja czy młody

A to ,że strach ma wielkie oczy , to ja już wiem.. Ale młody dopiero musi się tego naumieć

To Madziu .. Wszystko przed Tobą .., za rok będziemy Cię wspierać
anna_g 21:52, 04 kwi 2013

gierczusia napisał(a)
Julciu... Jak nie wie , to jakiś dobry ogólniak ... zawsze można liczyć na to ,że po kolejnych 3 latkach wyekleruje się Jej w głowie cóż by tak kciała z tym swoim żywotem począć

Mój Młody też nie wie... ale dobry ogólniak nie wchodzi w grę... po pierwsze w ogóle ogólniak nie jest brany pod uwagę, bo on się uczyć dalej potem zamiaru nie ma... po drugie "dobry" ogólniak tym bardziej, bo niestety z niego leń jest totalny i do dobrego to go po prostu nie przyjmą
Dzisiaj mieli spotkanie z przedstawicielami Zespołu Szkół Zawodowych i Ogólnokształcących w Brzeszczach i moje dziecko uznało, że zostanie górnikiem. Ło matko - no nie mam nic przeciwko górnikom, ale to ciężka i niebezpieczna praca a on dwa razy w miesiącu jest chory... i chuchro... i poza tym mam nadzieję, że może coś lepszego znaleźć... ale mi powiedział, że "to jego szkoła i nie musi mnie słuchać" - no tak to jest być mamą prawie 16-latka. Ogólnie jest miły, ale ma ciężkie dni... Nie mam pojęcia co z nim zrobić... A on też nie bardzo ma pomysł na siebie... Kiedyś - jak chodził do 2 klasy podstawówki to chciał być... złomiarzem Może mu o tym przypomniec
gierczusia 21:54, 04 kwi 2013

Enya73 napisał(a)
Elu, ciekawe rozwiązanie, tylko sprawdź jak tam słońce u Ciebie operuje o różnych porach roku, żeby się nie okazało, że duże drzewa całkowicie zacieniają Ci ogród

Anitko u mnie patelnia calutki dzień.. A może aż takie drzewa wielkie być nie muszą ??? .. Bardziej o zarys trawnika mi chodziło i układ rabat
anna_g 21:54, 04 kwi 2013

gierczusia napisał(a)
Aniu.. Mój się tak panicznie boi ,że nawet na te odpowiedzi nie chce spojrzeć i żadne tłumaczenia nie pomagają .. I dalej nie umie zasnąć , mimo ,że taki umęczony ... .., żal mi go...

A z ty projektem , to najgorsze jest to ,ze mi się też podoba , no i ta intymność... Aaaaa

Oj to szkoda go... Ja mojemu też pokazywałam te odpowiedzi z lekkim lękiem bo jakby tak wyszło że źle... no to wiesz... ale po kilku pierwszych jak usłyszałam "a to mam dobrze" to się rozluźniłam i on też...

Projektuj, patrz, to naprawdę nie jest wiele zmian... zwłaszcza na Twoich hektarach I tym bardziej, że tak sobie własnie myślę, że te drzewa to nie muszą być wielkie, po pierwsze z czasem dorosną cośkolwiek, po drugie nie masz areału na wielki drzewostan, po trzecie możesz dać też jakieś iglaki wyższe... Więc - spoko dasz radę... Ela - no kto jak nie Ty
gierczusia 21:57, 04 kwi 2013

Aniu... Ja chciałam być księżniczką ..,,
A tak na serio .. Na kopalni nie musi pracować " na dole " , ale może na powierzchni.. Natomiast na dole jest niebezpiecznie , niestety , wypadki się zdarzają...a leśniczy???

Miał Twój Młody takie testy na preorientacji zawodowej ??? Bo zawsze można uderzyć do rejonowej poradni ped - psych.. Tam takie zajęcia robią i testy mają
Gabrysia_ 21:57, 04 kwi 2013

anna_g napisał(a)

Mój Młody też nie wie... ale dobry ogólniak nie wchodzi w grę... po pierwsze w ogóle ogólniak nie jest brany pod uwagę, bo on się uczyć dalej potem zamiaru nie ma... po drugie "dobry" ogólniak tym bardziej, bo niestety z niego leń jest totalny i do dobrego to go po prostu nie przyjmą
Dzisiaj mieli spotkanie z przedstawicielami Zespołu Szkół Zawodowych i Ogólnokształcących w Brzeszczach i moje dziecko uznało, że zostanie górnikiem. Ło matko - no nie mam nic przeciwko górnikom, ale to ciężka i niebezpieczna praca a on dwa razy w miesiącu jest chory... i chuchro... i poza tym mam nadzieję, że może coś lepszego znaleźć... ale mi powiedział, że "to jego szkoła i nie musi mnie słuchać" - no tak to jest być mamą prawie 16-latka. Ogólnie jest miły, ale ma ciężkie dni... Nie mam pojęcia co z nim zrobić... A on też nie bardzo ma pomysł na siebie... Kiedyś - jak chodził do 2 klasy podstawówki to chciał być... złomiarzem Może mu o tym przypomniec

Ale się uśmiałam
Mój mi kiedyś w złości powiedział,że będzie rowy kopał...ha,ha
Ale już chyba mu przeszło
Małe dzieci,mały kłopot...duże...
...czasem ręce opadają!
Enya73 21:58, 04 kwi 2013

Czyli masz słońce na tarasie od południa do zachodu słońca? Za rzadko do Ciebie przyjeżdżam, głównie w miesiące jesienno-zimowe, to zapomniałam, jak to u Ciebie jest
O to trochę cienia nie zaszkodzi Musisz przekonać Sebka, że to tak naprawdę świetny pomysł Trzymam kciuki!
anna_g 22:00, 04 kwi 2013

gierczusia napisał(a)
Aniu... Ja chciałam być księżniczką ..,,
A tak na serio .. Na kopalni nie musi pracować " na dole " , ale może na powierzchni.. Natomiast na dole jest niebezpiecznie , niestety , wypadki się zdarzają...a leśniczy???

Ale on se wymyślił, że na dole jest fajnie... Pytam go: a byłeś? na co on, że tak - w przeszkolu zwieźli ich windą na dół i z powrotem czy jakoś tak... No to znawca, że hej Chciałabym, żeby miał jakiś zawód bardziej elastyczny - jak nie wyjdzie w jednym miejscu to może w innym, żeby można było mieć więcej ew. wyboru w braku wyboru, rozumiesz.. Obecnie ponoć jest na topie mechatronika, ale on nie chce bo twierdzi, że to za trudne i nie da rady (czytaj:nie będzie mu się chcialo uczyć)