Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

gierczusia 22:01, 04 kwi 2013

Dziewczynki ... Ja zawsze jak kcem podkurzyć moich ucznów nieroboli to im mówię ,że pójdą kulać hasioki ... Jak komuś trza tłumaczenie , to chętnie służę
anna_g 22:01, 04 kwi 2013

gierczusia napisał(a)
Aniu
Miał Twój Młody takie testy na preorientacji zawodowej ??? Bo zawsze można uderzyć do rejonowej poradni ped - psych.. Tam takie zajęcia robią i testy mają

A nie miał. Dziękuję Ci za pomysł... to jest jakaś myśl. Podumam.
gierczusia 22:05, 04 kwi 2013

anna_g napisał(a)

Ale on se wymyślił, że na dole jest fajnie... Pytam go: a byłeś? na co on, że tak - w przeszkolu zwieźli ich windą na dół i z powrotem czy jakoś tak... No to znawca, że hej

Obecnie ponoć jest na topie mechatronika, ale on nie chce bo twierdzi, że to za trudne i nie da rady (czytaj:nie będzie mu się chcialo uczyć)

Szkoda ,że Barbórka dopiero zimą , bo może by się udało załatwić mu zjazd do prawdziwej kopalni.. Od razu by mu się odechciało ..,

A mechatronika ... Aaa .. Jak to pienknie brzmi .. A da radę , napewno
gierczusia 22:07, 04 kwi 2013

anna_g napisał(a)

A nie miał. Dziękuję Ci za pomysł... to jest jakaś myśl. Podumam.

... Ja kiedyś byłam z klasą na takich zajęciach .. Wiele to zmieniło w ich podejściu do sprawy .. Polecam
gierczusia 22:08, 04 kwi 2013

Enya73 napisał(a)
Czyli masz słońce na tarasie od południa do zachodu słońca? Za rzadko do Ciebie przyjeżdżam, głównie w miesiące jesienno-zimowe, to zapomniałam, jak to u Ciebie jest
O to trochę cienia nie zaszkodzi Musisz przekonać Sebka, że to tak naprawdę świetny pomysł Trzymam kciuki!

Ja wiem ,Anitko ,że nam wiecznie czasu brak .. Ale kiedyś nadrobimy .. Koło 80 - tki , jak już siły na kopanie w ogrodzie nie będzie
anna_g 22:09, 04 kwi 2013

no pienknie pienknie brzmi choć nie wiem dlaczego mnie się kojarzy z mechaceniem się swetrów. Cóż jednak na siłę go tam nie zaniosę, a że dałby rady to ja wiem, tylko musiałoby mu się chcieć, bo jak to mówią, jak się nie chce to gorzej niż jakby się nie mogło. No zobaczymy. Coś wybrać musimy.
No i gimnazjum też wybrać musimy... oj ciężki rok
gierczusia 22:12, 04 kwi 2013

asc napisał(a)
Mój M co chwila przekłada instalację, bo coś sobie wymyślam.. i biedak chyba z tego powodu się rozchorował by już nic nie przenosić
A takie miałam plany.......

Twój eM po prostu jest Aniołem , który uwielbia spełniać prośby swojej Żonki .., i to jest cudowne .,, napewno ta praca w ogrodzie wiele razy eMa zrelaksowała a nie wykończyła , noo coś Ty Aniuś

Na bank jeszcze nie raz przełożycie instację :!
gierczusia 22:32, 04 kwi 2013

Aniuś.. Mnie się też z mechaceniem kojarzy , ale to chyba nie o to chodzi ??

Widzę ,że okres decyzyjny w tm samym czasie mamy
monitka 22:43, 04 kwi 2013

Tak Was czytam i mi trochę lżej Moja młoda też nie wie co chce robić (tzn. najchętniej to na koniach cały czas by jeździła ) na chwilę obecną wybór pada na liceum o profilu matematycznym ale co potem...nie wiem ...dla niej wszystko oprócz koni to nuda
W przyszłym tygodniu mamy umówioną wizytę w poradni i zobaczymy co z tego wyniknie.

Elunia to ja poproszę o tłumaczenie
Jabeska 23:14, 04 kwi 2013

A moje Maleństwo (24 lata) kończy studia informatyczne, które sam sobie wybrał. Na ostatnim roku mu sie odwidziało i poszedł na lekcje śpiewu.... studia w odstawkę, dziekanka i takie tam inne. Wymyslił, że pojedzie do Anglii i będzie z gitarą na ulicy zarabiał. Normalnie ręce opadają, a taki mądry chłopak