Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

Enya73 15:34, 23 sie 2013

gierczusia napisał(a)

Ja ostatnio wpadłam w muffinkowy szał ... Mam już chyba z 10 przepisów na babeczki i non stop je testuję , a mój eMuś i mój syn się cieszą

Tak więc zaproszenie na kawkę i muffinkę aktualne non stop

Czy dla nas też aktualne???? Wakacje przeleciały, a ja nawet kwiatka nie powąchałam u CIEBIE
GosiaJoanna 16:12, 23 sie 2013

gierczusia napisał(a)

Czy Ty nie mogłaś wcześniej tego powiedzieć ??... Już go przesadziłam spowrotem... A tak bym go Tobie wysłała .... A taraz to już bym się bała ryzykować , bo kolejnego wysadzania , to on już może nie przeżyć .....

Wiosną .... Tylko się upomnij ... Bo wieszzzzz , sklerozis

Spoko niech podrośnie trochę żeby było z czego brać heheh ja i tak nie mam gdzie póki co go posadzić
Agnieszka_B 16:48, 23 sie 2013

Elunia , pozdrawiam i nie moge doczekać sie lustra
Elik 21:52, 23 sie 2013

Wpadłam poczęstować się mufinką i powtórzę za Agnieszką; też nie mogę się doczekać lustra!
GosiaJoanna 11:19, 24 sie 2013

Witaj moja "bezkffiatkowa kóleżanko" u mnie popadało, tem. spadła do 23 stopni już czuć jesień, zaczyna kwitnąć u mnie wrzos i rozchodnik. Przesyłam Ci mojego słonecznika który sobie sam tak jakoś wyrósł i teraz cieszy nasze oko

Madzenka 15:59, 24 sie 2013

Ela mam pytanko. Przypomnij mi czym malujecie Wasz taras? Mój wreszcie jaśnieje i stracił podkład w kolorze kasztanowym i się waham czy go przed zimą poolejować, czy zstawić do wiosny aby go wtedy upiększyć?
gierczusia 22:12, 25 sie 2013

Witajcie ... Właśnie wróciłam z " uprowadzenia ".... eM mi zrobił niespodziewany wyjazd , coby mi troszku te wakacje " zrekompensować "...

Czytam ,że już się lustra nie umiecie doczekać ... Elu , Agnieszko ....Ja tez już nóżkami przebieram , a mój stolarz... Ten to mo ruła ( to po naszemu )... czyli anemik ... Może w tym tygodniu się za to zabierze
gierczusia 22:17, 25 sie 2013

Marzena2007 napisał(a)
Ela mam pytanko. Przypomnij mi czym malujecie Wasz taras? Mój wreszcie jaśnieje i stracił podkład w kolorze kasztanowym i się waham czy go przed zimą poolejować, czy zstawić do wiosny aby go wtedy upiększyć?

Madzenko ... A właśnie patrząc na Twój taras myślałam , by zapytać czym Ty malujesz ... Mój wygląda paskudnie, natomiast w ubiegłym sezonie malowaliśmy go tylko wiosną i to ńiestetey był błąd... Bardzo brzydko wyglądał po zimie... Więc stanowczo obstawiam dwukrotne malowanie w sezonie ... Nasz preparat nazywa się tak jakoś 3v3 .... coś w tym stylu jak zobaczysz , na pewno się zorientujesz , nie mam mowy o pomyłce....... Buziam
gierczusia 22:22, 25 sie 2013

GosiaJoanna napisał(a)
Witaj moja "bezkffiatkowa kóleżanko" u mnie popadało, tem. spadła do 23 stopni już czuć jesień, zaczyna kwitnąć u mnie wrzos i rozchodnik. Przesyłam Ci mojego słonecznika który sobie sam tak jakoś wyrósł i teraz cieszy nasze oko

Gosieńko ... Ja naprawdę bezkfffkatkowa ....tak więc dzięki za słonecznika ... Nacieszył i moje oczka ..; Deszczu u nas ani na lekarstwo , ale podobnie jak u Ciebie już jesienią czuć .., szkoda... Zamierzam właśnie kupić wrzosy przed dom , tylko myślę gdzie ,żeby ktoś wiedział co sprzedaje , po są różne te wrzosy i czasem i długością kwitnienia się się różnią... A ludzie czasem noname 'y sprzedają i nic nie wiedzą na ich temat

Ps. A jak już będziesz miała " plac " na czerwonego barona , to daj znać
gierczusia 22:25, 25 sie 2013

Elik napisał(a)
Wpadłam poczęstować się mufinką i powtórzę za Agnieszką; też nie mogę się doczekać lustra!

Pogonię stolarza w Twoim imieniu również ... A gdyby nie to ,że wróciłam tak późno , to jeszcze bym się za muffinki zabrała ... Tzn . Za pieczenie a nie za żarcie ... Bo już ni ma anie jednej ....

Ps. Ty akurat też kiedys możesz zjeść muffinkęw realu