Zgapiaj Koffana , na zdrowie Madzia na pewno się nie pogniewa ,,,,trawy ekspansywne wszystkie mam tak posadzone a zaczęło si od mozgi... U mnie tworzy ślicznę zwarta kępę i nigdzie nie wędruje
Ja ostatnio wpadłam w muffinkowy szał ... Mam już chyba z 10 przepisów na babeczki i non stop je testuję , a mój eMuś i mój syn się cieszą
Tak więc zaproszenie na kawkę i muffinkę aktualne non stop
A co do trawy , do u nas parę dni temu troszku popadało , więc trawa nagle oszalała , co widać na fotkach ...
A ja fotografuję i się nie pinkolę , bo jakbym miała czekać na dzień , kiedy mój ogród osiągnie stan idealny to nigdy byście zdjęć nie ujrzały ..... Non stop kopię
Ale chcę Wam coś pokazać .... Pod drewutnią za kępą ted barona czai się moje cudo , które jak już urośnie... Za jakieś hmmmmm 5 lat będzie na pewno powalające .., bluszcz errecta .... Bez podtekstów plizzz ... Nie potrzebuje podpór , rośnie sam pionowo , liście ułożone równolegle do podłoża..aaaaa... Wyszła moja matematyczna dusza lubi cień , więc jest tak ukryty ,że ledwo się dokopałam do niego by mu z krzaków focię zrobić
Fajnie jest no mam nadzieje że baron się łaskawie rozrośnie i mi go kiedyś teleportujesz tu na wschód hehehe ja również mogę cosik kwiecistego podesłać...kartony po cebulach z benexu są więc jest w czym wysyłać Pozdrawiam
Czy Ty nie mogłaś wcześniej tego powiedzieć ??... Już go przesadziłam spowrotem... A tak bym go Tobie wysłała .... A taraz to już bym się bała ryzykować , bo kolejnego wysadzania , to on już może nie przeżyć .....
Wiosną .... Tylko się upomnij ... Bo wieszzzzz , sklerozis
Nie mam czasu na dokładne śledzenie .. ale zanotowałam.. ruchy wojsk były, czyli prawa flanka na lewą flankę poszła
A ja dla jaj Twoje doniczki do konkursu wstawiłam ... hi, hi, hi...... doniczki jak najbardziej konkursowe.... i w zasadzie tylko to Ci przyszłam napisać