Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

gierczusia 18:24, 03 paź 2013

anna_studio napisał(a)
Dotarłam wczoraj...zostawiłam prv.
Pozdrowionka....zagrzał mnie ten dzisiejszy mróz....

A przedogródek...jak pisze Anka....w szerszej perspektywie prezentuje się ładniej...
Aniu g...za kostką to jednak jeszcze część Eli.... więc... miszcz upychania tytułem się nie podzieli....

Aniu ... Dziękuję za priv pomoc ... Bardzo ... Myślę nad fffszystkim , dam znać

A co do perspektywy... Widzisz Aniu ... Mówię ,że muszę się jeszcze dużo nauczyć w kwestii robienia zdjęć ... Mówisz szersza perspektywa ....uuuu... Tabletem tego chiba nie zrobię

A tytułu miszcza upychania nie oddam ....
Mathildis 18:26, 03 paź 2013

gierczusia napisał(a)
Obiecany przdogródek....

Mam nadzieję ,że się spodoba .... Buziaki , miłego dnia

Fajnie ukryłaś studzienkę, ja n razie nie mam pomysłu na moją
gierczusia 18:27, 03 paź 2013

Mathildis napisał(a)

Fajnie ukryłaś studzienkę, ja n razie nie mam pomysłu na moją

To nie studzienka... ...To wylot zbiornika podziemnego z deszczówką ( z odprowadzeniem wody z rynien )... ... Taki sprytny sposób na oszczędzanie na podlewaniu
Loosiuu 18:31, 03 paź 2013

Fajna ta ścieżka czarna Ja swojego boulevarda wyrzuciłem ostatnio. Nie lubię ich.
gierczusia 18:36, 03 paź 2013

Loosiuu napisał(a)
Fajna ta ścieżka czarna Ja swojego boulevarda wyrzuciłem ostatnio. Nie lubię ich.

Przyznam ,że już mi radzono pozbycie się ich... Bo mam dwa przy tej ścieżce ... Ale ja , niestety , je lubię...... Podoba mi się bardzo ten srebrzysty kolor i te miękkie igiełki ... Zobaczymy .... ... Jeszcze dam im czas ... Są duże ... Znacznie wyższe niż " do cycków ".... Jak my to mówimy
Loosiuu 19:03, 03 paź 2013

One są ładne, ale potrafią się szybko robić brzydkie. Mój trzy lata był brzydki i zaczynał się robić ładny, ale już mnie wkurzał, bo się naczekałem i w końcu kiedyś spontanicznie zabrałem szpadel i wykopałem dziada
Bogdzia 19:11, 03 paź 2013

gierczusia napisał(a)

Przyznam ,że już mi radzono pozbycie się ich... Bo mam dwa przy tej ścieżce ... Ale ja , niestety , je lubię...... Podoba mi się bardzo ten srebrzysty kolor i te miękkie igiełki ... Zobaczymy .... ... Jeszcze dam im czas ... Są duże ... Znacznie wyższe niż " do cycków ".... Jak my to mówimy

Ja dwa wyrzuciłam do lasu jak zaczeły brązowiec a później przyszło opamiętanie , wyczysciłam wszystko co brązowe i okazało sie ze jak nie jest taki gesty to przestał brazowiec a jakie piekne z niego widziałam bonzaje........i Tobie radze nie wyrzucac.

Edit: Przedogródek palce lizac , śliczny.
gierczusia 19:19, 03 paź 2013

Loosiuu napisał(a)
One są ładne, ale potrafią się szybko robić brzydkie. Mój trzy lata był brzydki i zaczynał się robić ładny, ale już mnie wkurzał, bo się naczekałem i w końcu kiedyś spontanicznie zabrałem szpadel i wykopałem dziada

.... Ale fajny spontan .... Wytrzymałeś jak był brzydki , a jak piękniał to wywaliłeś ... To bidoczek z cyprysika.. On się już sprężył , coby być dla Ciebie ładnym a Ty go prask do śmietnika ....

A on se myśli w tym niebie roślinnym :" i warto było się starać i pieknieć ???"
gierczusia 19:24, 03 paź 2013

Bogdzia napisał(a)

Ja dwa wyrzuciłam do lasu jak zaczeły brązowiec a później przyszło opamiętanie , wyczysciłam wszystko co brązowe i okazało sie ze jak nie jest taki gesty to przestał brazowiec a jakie piekne z niego widziałam bonzaje........i Tobie radze nie wyrzucac.

Edit: Przedogródek palce lizac , śliczny.

Bogdziu ... Noo nie wyrzucam , póki coooo .. Ale ile razy już na tym wyrzucaniu cyprysika musiałam swoją asertywność ćwiczyć , to tylko Pan Bóczek wie.... Ale póki co , są ....

One u mnie dość szybko rosną i pięknie się sprawują w charakterze osłony anty- sąsiadowej

A co mówisz .. Wyczyścić , co brązowe ??.. Takie małe skubanko ??

Fajnie ,że się przedogródek podoba

Buziaki gorrrące
Loosiuu 19:51, 03 paź 2013

Był za głęboko posadzony i w tym roku pędy się ukorzeniły wyżej i odżył, ale za długo to trwało i poza tym bałem się, że za pare lat będzie powtórka z rozrywki... Nie lubię takich roślin, bo nigdy nie możesz się z nimi czuć pewnie...