U mnie jeszcze zielony, mam nadzieję że liście zdążą nabrać kolorów zanim spadną. Zresztą trzmielina też jeszcze zielona i nawet nie myśli by się zarumienić
Buziole Eluś - piękna dzisiaj pogoda
Elu śliczny ten Twój przedogródek, a ja właśnie pomysłów szukam na swój....i chyba też otoczakami wysypię, taki uporządkowany się wtedy robi, a pod świerkiem (wcale niemałym) i tak niewiele roślin chce rosnąć....słonka na weekend
Ale wy wszystkie jeteście laski...jezu...i to jakie laski !!
Elus - zazdroszcze spotkania, te kobitki ( i faceci też ..) z O to są wszystkie super fajne i wesołe, i serdeczne. takie że nudzic sie z nimi nie da... zastanawiam sie skąd taki fenomen sie bierze....
A twój malutki ogródek wygląda ślicznie widziany oczmi innych osób, masz mnóstwo roslin i jest super !
Nooo ładnie .... Ty mnie jeszce podpuszczaj .......
A tak serio... Uwielbiam o poranku wyjść bosymi stopami na ta wilgotną od rosy trawę .... Oczywiście jak jest ciepełko a nie piździawa ... To jedna z przyjemności dla których zdecydowaliśmy się na ogródek.... .... Nie pozbawię się tego ,o nieeeeeee ... Choć lubię roślinki , to nie aż tak