Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

gierczusia 19:26, 02 paź 2013

GosiaJoanna napisał(a)

Przerabialismy tu u Eli chyba juz każdy temat trupów, wapna, facetów w rajstopach, mudżynów i wiele innych może teraz do czytania dla Ciebie to epopeja ale uwierz mi WARTO hehehe pozdrawiam

Gośku ... Pamiętasz to wszystko , prawda ??... Ile było śmiechu w tą posępną i przydługawą zimę , kiedy prawie wszyscy mieli już depresję zimową ..a my się chichrałyśmy albo hihrałyśmy ( niewłaściwe skreślić proszę ) z tych mudźinów , trupów itp... Nawet teraz mam banana , jak to sobie przypominam

Buziam gorąco ... I mam nadzieję ,że mimo planowanych Twoich licznych obowiązków zimowych uda Ci się znależć czas , by choć na chwilę kuknąć ..i się ze mną i nie tylko ze mną pośmiać .... Ale jeśli nie będziesz już dawała rady ,bo Dzieciątko Cię wykończy , to zrozumię .. I poczekam na Ciebie cierpliwie
gierczusia 19:38, 02 paź 2013

Aniu Asc... Wy zafffsze kulturalne... Od " a" do " zet ".... A żywot tej muffinki ,też już się zokńczył w czeluściach mego brzucha

Aguś Barago.... Noo bedem kusić i juszzz ... Bo już czas , byś zjadła tę muffinkę w moim towarzystwie ....... Wszak w poniedziałek wiele już nie brakło ... A mnie net wysadziło i nawet nie miałam Ci jak napisać ,że dziewczynki się spóźnią , bo może byś dojachała

Gabrysiu... Zrobię fotkę przedogródka , jak tylko pogoda pozwoli ... Jest wprawdzie przed rewolucja ogrodowiskowo - wrzosową , ale zrobię... A potem zrobię zdjęcia " po "... Ale czy on się będzie podobał... Tego nie wiem....
gierczusia 19:46, 02 paź 2013

Hogata napisał(a)

To ja się też do czytania dołączam. Bo czytam dopiero chwilkę i to od tyłu, a banan mi nie chce zejść. Dobrze że są uszy....

Agatko ... Witaj u mnie ... Ja też jestem niezmiernie zadowolona z faktu posiadania uszu ... A jak często te wspomniane uszy sa u mnie eksploatowane..aaa... Normalnie , non stop

Jak poczytałam ,że jesteś z okolic Jarosławia , to przypomniałam sobie moje lata młodości ( o Dżizasss , jak to zabrzmiało , jakbym miała ze 100 lat )... Jeździłam pod Jarosław do rodzinki mojej Babci , do małej uroczej wioski nazwie Wiązownica ... Fantastiko miejsce i Fantastiko ludzie .. A hala targowa w Jarosławiu .. Miejsce kultowych i szalonych zakupów .... Buziam goRrrąco

I na śmichu - hihu zawsze zapraszam
gierczusia 19:55, 02 paź 2013

Kindzia napisał(a)
Gierczuś...no...co mam mówić...żal mi d... ściska...jak te Wasze szczebioty ze spotkania czytam i zdjęcia celebruję...siła wyższa...FINITO

Hameln będziesz upychać??? Jesteś niemożliwa

Szczyrkowy buziol

Kaśko ... Noo szkoda , że nie mogłaś być ... Ale to tak wyszło na szybciora , noo i Anka teź pogodę musiała mieć.. Nie martw się , kiedyś sobie odbijemy , może już niebawem

A ta rozplenica ... Kaśku ... Potfffór normalny ... Pięknista

Wiesz ,że miszcz upychanka jezdem ... Przeca jej za płot nie wywalę...

Pozdrów góry ode mnie ... Buziole
Mala_Mi 22:09, 02 paź 2013

Nie zostały się u Ciebie gdzieś moje Duracelki..... nie wyrabiam nawet u siebie, pomimo, że u mnie też spokój... nawet bileta do teatra na komedię musiałam oddać, bo nie wydoliła czasowo..
Ale ja bez takich rozrywek potrafię sie obejść i nie żałuję, bo dziewczynki w zastępstwie odmeldowały, e bawiły się znakomicie
gierczusia 06:55, 03 paź 2013

asc napisał(a)
Nie zostały się u Ciebie gdzieś moje Duracelki..... nie wyrabiam nawet u siebie, pomimo, że u mnie też spokój... nawet bileta do teatra na komedię musiałam oddać, bo nie wydoliła czasowo..
Ale ja bez takich rozrywek potrafię sie obejść i nie żałuję, bo dziewczynki w zastępstwie odmeldowały, e bawiły się znakomicie

Gdyby zostały , to bym chyba nie oddała ...... Ale niestety nic nie znalazłam ... Tak więc nie wyrabiamy obie .. A jeszcze jutro na cały dzień wycieczka w góry ... Chyba dzieciaki będą mnie ciągły na jakowejś taczce ....

Nie pamiętam już kiedy byłam w teatrze ... Aż wstyd się przyznać

Ważne ,że się Dziewczynom podobało

Miłego dnia Aniu ... Buziaki

Ps. U mnie lustro oszronione do teraz..,,
Madziarzeszow 07:27, 03 paź 2013

Ło matko co się tu dzieje
Elu muffinka mniam , aż ślinka cieknie
tylko na pokuszenie wstawiasz ? wydrukuję sobie ją i co na nią spojrzę to będę mówić : ty taka śliczna nie jestem potworem nie zjem Cię
gierczusia 08:19, 03 paź 2013

Obiecany przdogródek....

Mam nadzieję ,że się spodoba .... Buziaki , miłego dnia
Mala_Mi 08:37, 03 paź 2013

W realu przedogródek wygląda lepiej Może też dlatego, żę łączy sie z innymi przedogródkami
... a odnośnie mufinek też tak sobie myślałam patrząc na nie

ty taka śliczna nie jestem potworem nie zjem Cię
BarbaraM 08:46, 03 paź 2013

Ela,czy to Twój przedogródek?
No jaki elegancki