Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

anna_g 09:21, 03 paź 2013

Ja tam znowu patrząc na taką muffinkę spokojnie pomyślę sobie "ty taka śliczna nie jestem potworem ale i tak z rozkoszą cie zjem" mniam
anna_g 09:23, 03 paź 2013

gierczusia napisał(a)
Obiecany przdogródek....

Mam nadzieję ,że się spodoba .... Buziaki , miłego dnia

Przedogródek fajniutki, i ta ścieżka... - A ten za kostką brukową to już sąsiada tak? To ja widzem że tam też jakiś miszcz upychania mieszka No... dobra... wicemiszcz Ty masz zdecydowanie bardziej elegancko.
Góry... w takie zimno... łoj... (to piszę ja zmarzluch) to miłej wycieczki życzę
Buziole Eluś
AgnieszkaW 09:46, 03 paź 2013

Przedogródek fajny. Eluś, a nie zapomnij w góry zabrać puchowej kurtki, czapki i szalika, i rekawic, bo pewnikiem śnieg spadnie.... U nas dzisiaj nad ranem -3, a teraz jest aż +2. Miłorząb gubi liście na zielono, chyba nie zdąży się przebarwić
anna_studio 10:31, 03 paź 2013

Dotarłam wczoraj...zostawiłam prv.
Pozdrowionka....zagrzał mnie ten dzisiejszy mróz....

A przedogródek...jak pisze Anka....w szerszej perspektywie prezentuje jeszcze ładniej...
Aniu g...za kostką to jednak jeszcze część Eli.... więc... miszcz upychania tytułem się nie podzieli....
gierczusia 18:08, 03 paź 2013

Madziarzeszow napisał(a)
Ło matko co się tu dzieje
Elu muffinka mniam , aż ślinka cieknie
tylko na pokuszenie wstawiasz ? wydrukuję sobie ją i co na nią spojrzę to będę mówić : ty taka śliczna nie jestem potworem nie zjem Cię

Madziu ... Nooo widzisz ... My tu szaleństwo , a Ciebie ni ma ... A muffinki do jedzenia a nie do katowania się ... Może kiedyś uda Ci się zobaczyć ją " na żywo "... Albo Ci w paczce wysłać ??

Buziaki
gierczusia 18:11, 03 paź 2013

asc napisał(a)
W realu przedogródek wygląda lepiej Może też dlatego, żę łączy sie z innymi przedogródkami
... a odnośnie mufinek też tak sobie myślałam patrząc na nie

Dzięki za komplimenta ... Jeszcze muszę się dużo nauczyć w kwestii zdjęć ... Ale mistrzów mam tu na ogrodowisku sporo ,więc muszę najlepszych podpatrywać

A fotki teź były na szybciora jak do roboty rano leciałam i nieoczekiwanie słoneczko się pokazało
gierczusia 18:13, 03 paź 2013

BarbaraM napisał(a)
Ela,czy to Twój przedogródek?
No jaki elegancki

Mój , mój ... Osobizdy ... Starałam się ... Może jest troszku nudny , ale za to przez cały rok na cośtam wygląda
gierczusia 18:14, 03 paź 2013

anna_g napisał(a)
Ja tam znowu patrząc na taką muffinkę spokojnie pomyślę sobie "ty taka śliczna nie jestem potworem ale i tak z rozkoszą cie zjem" mniam

Aniu ... To akurat może być prorocze
gierczusia 18:17, 03 paź 2013

anna_g napisał(a)

Przedogródek fajniutki, i ta ścieżka... - A ten za kostką brukową to już sąsiada tak? To ja widzem że tam też jakiś miszcz upychania mieszka No... dobra... wicemiszcz Ty masz zdecydowanie bardziej elegancko.
Góry... w takie zimno... łoj... (to piszę ja zmarzluch) to miłej wycieczki życzę
Buziole Eluś

Kostka brukowa to podejście pod drzwi domu , a szare płyty to przejście między domem a garażem ... Za kostką brukową jest jeszcze moja część tam jest istna gęstwina i to celowo ... nie przypadkiem ... Bo za nią jest lekko łysawy kawałek sąsiada i jego drzwi , a chciałam byśmy ciutek intymności mieli ... I my i on
gierczusia 18:20, 03 paź 2013

AgnieszkaW napisał(a)
Przedogródek fajny. Eluś, a nie zapomnij w góry zabrać puchowej kurtki, czapki i szalika, i rekawic, bo pewnikiem śnieg spadnie.... U nas dzisiaj nad ranem -3, a teraz jest aż +2. Miłorząb gubi liście na zielono, chyba nie zdąży się przebarwić

Aguś ... Noo ja już się trzęsę na samą myśl ... Zimowe ciuszki już wywleczone z szafy , co w sumie wcale mi się nie podobało ( nooo przeca dopiero początek pażdziernika ... ) ale trudno... Ostatecznie to rewia mody tylko wycieczka

Mój miłorząb zgubił dziś wszystkie liście naraz ... Też był solidny przymrozek .... I figę mam teź podmrożoną

Fajnie ,że przedogródek zbiera pozytywne recenzje