Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

boguslawa_ma... 19:59, 03 paź 2013

Przedogródek śliczności
Bogdzia 20:00, 03 paź 2013

gierczusia napisał(a)

Bogdziu ... Noo nie wyrzucam , póki coooo .. Ale ile razy już na tym wyrzucaniu cyprysika musiałam swoją asertywność ćwiczyć , to tylko Pan Bóczek wie.... Ale póki co , są ....

One u mnie dość szybko rosną i pięknie się sprawują w charakterze osłony anty- sąsiadowej

A co mówisz .. Wyczyścić , co brązowe ??.. Takie małe skubanko ??

Fajnie ,że się przedogródek podoba

Buziaki gorrrące

Prawde mówiąc skubanko pierwsze nie jest małe , jest pracochłonne ale da sie przeżyc.A potem już nie ma problemów no chyba ze bedziesz formowac to będzie wymagał więcej Twojej uwagi.
Hogata 21:17, 03 paź 2013

gierczusia napisał(a)

Agatko ... Witaj u mnie ... Ja też jestem niezmiernie zadowolona z faktu posiadania uszu ... A jak często te wspomniane uszy sa u mnie eksploatowane..aaa... Normalnie , non stop

Jak poczytałam ,że jesteś z okolic Jarosławia , to przypomniałam sobie moje lata młodości ( o Dżizasss , jak to zabrzmiało , jakbym miała ze 100 lat )... Jeździłam pod Jarosław do rodzinki mojej Babci , do małej uroczej wioski nazwie Wiązownica ... Fantastiko miejsce i Fantastiko ludzie .. A hala targowa w Jarosławiu .. Miejsce kultowych i szalonych zakupów .... Buziam goRrrąco

I na śmichu - hihu zawsze zapraszam

To ty "swoja babka" jesteś.... ja podlegam pod gminę Wiązownica.... jaki ten świat mały...
A zajeżdżasz jeszcze w okolice??

A jak na 100 lat to nieźle się trzymasz... zdradź proszę jaki krem używasz

A na śmiechu - hihu to często wpadałam tylko tak po cichu... ubaw po pachy.... Duracelki ładuję...
Kindzia 21:26, 03 paź 2013

Gierczuś priva czytaj, bom niecierpliwa bardzo...
Mala_Mi 21:44, 03 paź 2013

Ela, Aniu.. ja wiem dokąd sięga przedogródek..... ale brak ogrodzenia na wszystkich domkach powoduje, że krajobraz całości osiedla układa sie bardzo estetycznie.. i powoduje, że nie ma tej skali mikro, a jest makro
Nieczasowa jestem wiec tak lakonicznie..
anna_g 22:43, 03 paź 2013

anna_studio napisał(a)

Aniu g...za kostką to jednak jeszcze część Eli.... więc... miszcz upychania tytułem się nie podzieli....

Ha ha ha No to Ela jest miszczem i wicemiszczem jednocześnie. Podwójny szacun
gierczusia 06:24, 04 paź 2013

Aniołki .. Jadęrziś z dzieciakami w góry ... Trzęsę się już na samą myśl , ale przecież nie mogłam ich zostawić z obcą opieką .. Tak więc bedem się dziś wspinać ,,ufffff ... Albo bedom mnie za czuprynę wciągać

Pwczoraj jeszcze biegałam po ogrodzie z rozplenicą Alinki ... Namoczyłam chciałam ją tu.....

Ale potem pomyślałam ,że hosta pod wiązem i tak iść gdzie indziej , więc może tu.... ????

Tam obok byłaby kosodrzewinka.......

Mala_Mi 09:00, 04 paź 2013

Miszczowi mieszać sie nie będę......
Słonko mam.... hurrra.. i taki mróz, że szlag trafia.
anna_g 09:26, 04 paź 2013

Mnie siem podoba pod wiązem
Miłej wycieczki... Ty masz przynajmniej czuprynę za którą Ciem wciągać można ja na "chłopaka" scięta to nie byłoby szans... i dlatego nie chodzę po górach
Milka 09:36, 04 paź 2013

Mnie tu i tu sie podoba chyba dobrać trzeba więcej, nie będzie dylematu