Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

malgorzata_s... 17:20, 07 paź 2013

Jak mi miło że obejrzałaś.Może był sielski teraz jest łysawy.Przypomniało mi się że mojemu bratku też dziurę wycięłam maszynką.
gierczusia 17:54, 07 paź 2013

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Jak mi miło że obejrzałaś.Może był sielski teraz jest łysawy.Przypomniało mi się że mojemu bratku też dziurę wycięłam maszynką.

To my musimy klub Ogrodomaniaczek uzdolnionych fryzjersko koniecznie założyć ....

Ja nie mam telewizora , a może raczej odbiornik mam , ale bez jakiejkolwiek anteny.. Tak więc rzadko coś oglądam ... I w związku z tym jest mi podwójnie miło ...

A nawet jeśli teraz łysy ... To potem w trakcie ciepłych pór roku zrewanżuje Ci się z nawiązką .... Przecież nie zamieniłabyś go na ogród iglakowy .....tak myślę

Oprócz innych rzeczy bardzo mi się podobały te domki na owady .. Są urocze ... Nie tylko mają funkcje mieszkalna ale rownież estetyczna

A jako ,że to Wasze rękodzieło to gratuluję zdolności
malgorzata_s... 19:05, 07 paź 2013

Dzięki kochana.Troszkę iglaczków jest i tak sobie marudzę bo do końca nie jest łysy tylko tak jak te fryzury kolor wycięło. Minimalistom to teraz bardziej się podoba. Strzyc już nie będę bo córcię do szkół posłałam i z głowy a raczej z głową to zrobiłam.
Kindzia 20:09, 07 paź 2013

Dziewczynki...Wy jesteście zaawansowane technologicznie...ja nożyczkami moich chłopaków cięłam kiedyś...nawet całkiem-całkiem mi wychodziło, mówiąc mało skromnie, ale potem ciężko mi się było z tego wyplątać Teraz jakieś 5 lat już mam spokój ... ale co ja przerobiłam, żeby ich z powrotem do fryzjera przekonać...
Buziol
Gabrysia_ 20:17, 07 paź 2013

Ela...ja też kiedyś mojego synusia obcięłam,ale bardzo dawno temu miał może 7 lat...i od tej pory nie da mi ruszyć swoich włosów ...ha,ha
...zresztą teraz sam się obcina maszynką
baraga1904 20:17, 07 paź 2013

...Eluś macham i buziam...zagrzebana w papierach tonę teczkę piszę ...brrrr....gdyby nie wypadek dawno miała bym to za sobą...
...czy my się widzimy 12?
baraga1904 20:18, 07 paź 2013

...jak dobrze miec teściową fryzjerkę...nigdy nie miałam problemów...
gierczusia 20:26, 07 paź 2013

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Dzięki kochana.Troszkę iglaczków jest i tak sobie marudzę bo do końca nie jest łysy tylko tak jak te fryzury kolor wycięło. Minimalistom to teraz bardziej się podoba. Strzyc już nie będę bo córcię do szkół posłałam i z głowy a raczej z głową to zrobiłam.

U mnie jest podobnie , już nie tak kolorowy ale nie całkiem łysy ... Choć u mnie mało kwiatów w porównaniu z Twoim kwiatowym królestwem ...

A do głowy syna to już się noe zbliżam , coby mnie nie kusiło
malgorzata_s... 20:29, 07 paź 2013

Synuś sam chyba gibnie jak mamę z nożyczkami zobaczy
gierczusia 20:29, 07 paź 2013

Kindzia napisał(a)
Dziewczynki...Wy jesteście zaawansowane technologicznie...ja nożyczkami moich chłopaków cięłam kiedyś...nawet całkiem-całkiem mi wychodziło, mówiąc mało skromnie, ale potem ciężko mi się było z tego wyplątać Teraz jakieś 5 lat już mam spokój ... ale co ja przerobiłam, żeby ich z powrotem do fryzjera przekonać...
Buziol

Kaśka .. To ja mogłam mego synka na poprawkę do Ciebie posłać ... Ale ja bym się nożyczkami samymi już wcale nie odważyła...toś Ty mistrzyni nożyczek ... Jeszcze masz jakoweś ukryte talenta ??