Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Działka prawie w Borach Tucholskich

Działka prawie w Borach Tucholskich

ZbigniewG 19:43, 22 sie 2015

bo w naszych Tatrach różne kwiatki można spotkać

a na poważnie to było tak
tylko że w tym formacie mało widać

ZbigniewG 19:57, 22 sie 2015

Dolina Pięciu Stawów Polskich
Wielki Staw Polski

było takie pitu pitu a teraz z grubej rury
Czarny Staw pod Rysami i Morskie Oko - widok oczywiście z Rysów 20.08.2015
iwonaal 20:14, 22 sie 2015

Pięknie, czy to Morskie Oko i Czarny Staw?
ZbigniewG 21:39, 22 sie 2015

Iwona już podpisałem

Elik 22:09, 23 sie 2015

Zbyszku, ten pierzasty młodzieniec to chyba pierwszy raz człowieka widział, że się w ogóle nie bał!
AAAAA… jak ja Ci zazdroszczę tych Tatr! My w tym roku byliśmy….. ale z Dzieciem w wózku i na plecach więc jedynie na Rusinowej Polanie, w Kondratowej i Kościeliska/Chochołowska. Wiedziałam, że dużo nie pochodzimy, ale chciało mi się zywczajnie na nie pogapić.
A apropos różnych kwiatków - pani w klapkach na Rysach nie było?
Marzenaka 23:20, 23 sie 2015

Witaj Zbyszku. Podziwiam twój ogród, piękne rośliny. Bardzo lubię Tatry, nawet miesiąc temu byliśmy tam parę dni na urlopie. Na razie dolinki, bo dzieciaki malutkie. Mam nadzieję, że jak będą starsze, to dam radę jeszcze wyjść w wyższe partie gór pozdrawiam.
Marzenaka 23:21, 23 sie 2015

A co do pierzastych gości - miałam też takich
anka_ 23:45, 23 sie 2015

Ileż to razy człek z rozrzewnieniem patrzył w drugą stronę, mając świadomość, że ta góra zawsze pozostanie w strefie marzeń. Zazdroszczę Zbyszku, bardzo. I szczerze podziwiam. Tatry to wielka miłość mojej młodości i baaardzo żałuję że niestety już poza zasięgiem. Ale z ogromną przyjemnością będę oglądać twoje zdjęcia z wypraw. Dużoooo poproszę.

Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
ZbigniewG 14:15, 24 sie 2015

Ela z dołu też widać i jest pięknie, w klapkach nie odnotowałem ale cieniutkie podeszwy przy Czarnym Stawie to normalka

Marzena ani się obejrzysz jak dorosną , mój najstarszy wnuk już latał z harcerzami po Bieszczadach

Anka może jednak spróbujesz, moje pierwsze wejście na Rysy było po czterdziestce a to było dość dawno

wieczorem wstawię więcej
anka_ 16:32, 24 sie 2015

Wiesz Zbyszku jak tak patrzę na twoją fotkę na szczycie to mam ochotę jechać jutro po karnet na siłownię i szykować się na przyszły sezon. Tylko jeszcze trzeba towarzystwa poszukać. Moja stara górska paczka rozeszła się, a mój eMuś .... no cóż- mówiąc w skrócie raz go wzięłam w góry i więcej tego błędu nie popełnię.

Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies