Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Gdzieś na końcu świata...

Gdzieś na końcu świata...

GosiaJoanna 15:32, 18 sie 2014

BusyBee napisał(a)

Aaaa- jasne Dziękuję za info
Tu u nas na dzikim wschodzie słabo ze szkółkami, więc mus się ratować netem....
Zawsze lepiej zobaczyć rośliny, ale sama kupowałam róże z netu.
Miłego dnia

Dokładnie lipa tu u nas na całego ja tuje i inne jałowce kupuje w tej szkółce za Łomazami, czasem w Zielni w Białej Podlaskiej coś fajnego jest no i u mnie na targu jedna Pani ma świetne rośliny.
gierczusia 17:28, 18 sie 2014

BusyBee napisał(a)

Aaaa- jasne Dziękuję za info
Tu u nas na dzikim wschodzie słabo ze szkółkami, więc mus się ratować netem....
Zawsze lepiej zobaczyć rośliny, ale sama kupowałam róże z netu.
Miłego dnia

Noo bo to akurat jest baaaardzo proste .. Musicie zabrać się z wycieczką na Śląsk to się Wam zorganizuje wycieczkę objazdową po szkółkach .. Tylko przyczepkę weżcie albo bagażńik dachowy

Buziole :.. Wy tam na końcu świata....
GosiaJoanna 20:00, 18 sie 2014

gierczusia napisał(a)

Noo bo to akurat jest baaaardzo proste .. Musicie zabrać się z wycieczką na Śląsk to się Wam zorganizuje wycieczkę objazdową po szkółkach .. Tylko przyczepkę weżcie albo bagażńik dachowy

Buziole :.. Wy tam na końcu świata....

hahaha Ela tak jak patrzę na te inspiracje z CHFS to wystarczy wycieczka po łące hihihihi a tak na poważnie to naprawdę ze szkółkami to bidnie tu u nas ;/
BusyBee 20:05, 18 sie 2014

GosiaJoanna napisał(a)

hahaha Ela tak jak patrzę na te inspiracje z CHFS to wystarczy wycieczka po łące hihihihi a tak na poważnie to naprawdę ze szkółkami to bidnie tu u nas ;/

Racja, racja- ja ciągle narzekam, że muszę na rośliny gdzieś w Polsce polować Najgorzej jak drzewo trzeba upolować w samochodzie przywieźć
BASIA8 17:41, 21 sie 2014

Małgoś dziękuję za Buziaki - przekaże jak tylko Miki wstanie. My kończymy 7 miesiąc, za 2 dni zaczynamy 8 - Nasz Maluszek próbuje sam siedzieć, ale jeszcze troszkę czasu trzeba żeby móc powiedzieć że samodzielnie siedzi - mnie teraz teściowa na siłę uszczęśliwia chodzikiem - no ale przetrwamy. Buziaczki dla Miesia
GosiaJoanna 21:52, 21 sie 2014

BASIA8 napisał(a)
Małgoś dziękuję za Buziaki - przekaże jak tylko Miki wstanie. My kończymy 7 miesiąc, za 2 dni zaczynamy 8 - Nasz Maluszek próbuje sam siedzieć, ale jeszcze troszkę czasu trzeba żeby móc powiedzieć że samodzielnie siedzi - mnie teraz teściowa na siłę uszczęśliwia chodzikiem - no ale przetrwamy. Buziaczki dla Miesia

Chodzik to samo zło !!! u mnie to samo tez mnie chcą nim uszczęśliwić a raczej Miesia ale powiedziałam kategoryczne NIE...buziolki
BASIA8 07:45, 22 sie 2014

GosiaJoanna napisał(a)

Chodzik to samo zło !!! u mnie to samo tez mnie chcą nim uszczęśliwić a raczej Miesia ale powiedziałam kategoryczne NIE...buziolki

Wiem Kochana że samo zło, ale oni są mądrzejsi niż wszyscy inni. Ja też nie chce - u Nas najwyżej Mąż będzie z Nimi rozmawiał, a jeśli kupią nie słuchając Nas to sami będą w nim chodzić bo napewno Mikiego tam nie wsadzę.
Pozdrawiam.
GosiaJoanna 07:53, 22 sie 2014

BASIA8 napisał(a)

Wiem Kochana że samo zło, ale oni są mądrzejsi niż wszyscy inni. Ja też nie chce - u Nas najwyżej Mąż będzie z Nimi rozmawiał, a jeśli kupią nie słuchając Nas to sami będą w nim chodzić bo napewno Mikiego tam nie wsadzę.
Pozdrawiam.

Kurcze ja nie miałam chodzika i chodzę, garbata nie jestem itp...jak do pomocy to nikogo nie ma ale do "złotych rad" to pełno. Dzisiaj moja Mama przyjeżdza hurrrrrrrrrrrrrrrrrrrra
BASIA8 07:58, 22 sie 2014

GosiaJoanna napisał(a)

Kurcze ja nie miałam chodzika i chodzę, garbata nie jestem itp...jak do pomocy to nikogo nie ma ale do "złotych rad" to pełno. Dzisiaj moja Mama przyjeżdza hurrrrrrrrrrrrrrrrrrrra

Fajnie będziesz miała pomoc - cieszę się razem z Tobą
Ewa777 16:38, 22 sie 2014

Cześć Małgosiu,
podglądałam sobie Twój ogród już miesiąc temu przed zalogowaniem, a dziś witam się oficjalnie

Znalazłam u Ciebie ciekawe rady, np. na temat impregnacji kaloszy. Bardzo mi się podobają kurki, które szyłaś na Wielkanoc. Podłoga przed drewutnią mnie zachwyciła. Twój M. to zdolniacha. Parasolka dla roślin pnących to moje marzenie Tylko gdzie znaleźć takiego sąsiada A najcudniejszy jest... Mieszko