Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Gdzieś na końcu świata...

Gdzieś na końcu świata...

gierczusia 17:19, 11 sie 2014

Ale rośnie ten Twój Synek ... Achhhhhh..zobaczysz ,że nawet się nie obejrzysz a będzie z Niego wielki Chłop .. A te żaby za nim są świetne .... My mieliśmy kaczki ... Niebieskie .. Patrząc na Mieszka mam okazję do wspomnień.Na codzień czas jakoś tak szybko gna ,ze człek nawet czasem chwilkę na zadumę nie ma
Ściskam Was bardzo mocno i cieszę sie ,że akcja " zęby " przebiega bezproblemowo

Ps..właśnie czytam ,że Pszczólka mieszka gdzieś niedaleko Ciebie .. Faaajnie .. Namawiam Ja by już wreszcie założyła wątek

Ps2. A roślinki już zasadzone ??
malgorzata_s... 19:45, 11 sie 2014

Synuś śliczny, słodziutki i do utlenia normalnie Zakupy fajne ale gdzie Ty bywałaś że tak cicho było??
GosiaJoanna 20:45, 11 sie 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Synuś śliczny, słodziutki i do utlenia normalnie Zakupy fajne ale gdzie Ty bywałaś że tak cicho było??

Byłam na R.O.D.O.S ( rodzinne ogródki ogrodzone siatką ) a tak na poważnie to Mlody ząbkuje więc czasem jestem Matka Widmo, brak totalny czasu na ogród, upały i jeszcze raz upały a później straszna burza gdzie aż meble tarasowe tańcowały po ogrodzie.
GosiaJoanna 20:46, 11 sie 2014

gierczusia napisał(a)
Ale rośnie ten Twój Synek ... Achhhhhh..zobaczysz ,że nawet się nie obejrzysz a będzie z Niego wielki Chłop .. A te żaby za nim są świetne .... My mieliśmy kaczki ... Niebieskie .. Patrząc na Mieszka mam okazję do wspomnień.Na codzień czas jakoś tak szybko gna ,ze człek nawet czasem chwilkę na zadumę nie ma
Ściskam Was bardzo mocno i cieszę sie ,że akcja " zęby " przebiega bezproblemowo

Ps..właśnie czytam ,że Pszczólka mieszka gdzieś niedaleko Ciebie .. Faaajnie .. Namawiam Ja by już wreszcie założyła wątek

Ps2. A roślinki już zasadzone ??

Eluś posadzone obiecuje fotki tylko niech moja Mama przyjedzie i zajmie sie Wnukiem hehehe
gierczusia 15:05, 14 sie 2014

GosiaJoanna napisał(a)

Byłam na R.O.D.O.S ( rodzinne ogródki ogrodzone siatką ) a tak na poważnie to Mlody ząbkuje więc czasem jestem Matka Widmo, brak totalny czasu na ogród, upały i jeszcze raz upały a później straszna burza gdzie aż meble tarasowe tańcowały po ogrodzie.

Aż tak żle z tą burzą ???? Niedaleko Małej Mi przeszła trąba powietrzna.....echhh te anomalia

Znam ten skrót RODOS .. Brzmi bardzo exclusiffff ... Uwielbiam jeszcze SKS .. Ale Ty go jeszcze chyba nie znasz , boś Młodziutka Laska

Ściskam
gierczusia 14:13, 17 sie 2014

Pszczółka założyła wątek ..dotarłaś ??

Jeśli nie , to proszę

www.ogrodowisko.pl/watek/4866-u-busybee-w-ogrodku?page=1#post_3

Buziole

Niech juz ta Babcia przyjeżdża , bo nam tu Ciebie brak..

A jak tam zęby ?? Lepiej ??
GosiaJoanna 19:37, 17 sie 2014

gierczusia napisał(a)
Pszczółka założyła wątek ..dotarłaś ??

Jeśli nie , to proszę

www.ogrodowisko.pl/watek/4866-u-busybee-w-ogrodku?page=1#post_3

Buziole

Niech juz ta Babcia przyjeżdża , bo nam tu Ciebie brak..

A jak tam zęby ?? Lepiej ??

Znalazłam Bee hihihi i byłam podziwiałam, ciekawe gdzie mieszka ?! Babcia w piatek będzie huuuuuuuuuuuuura
BusyBee 20:44, 17 sie 2014

No przyszłam w końcu się się przywitać GosiuAsiu fajnie, że już do mnie dotarłaś synek malutki prześliczny kiedy to u mnie było???

A ogródek bardzo zadbany i miejsca masz jeszcze sporo na ogrodowe zachcianki

Zobaczyłam też Twoje zakupy, piszesz o szkółce- gdzie ta Krzemienica? Napisz, bo chyba nie znam

Zapraszam w odwiedzinki, pozdrówki przesyłam
GosiaJoanna 09:43, 18 sie 2014

BusyBee napisał(a)
No przyszłam w końcu się się przywitać GosiuAsiu fajnie, że już do mnie dotarłaś synek malutki prześliczny kiedy to u mnie było???

A ogródek bardzo zadbany i miejsca masz jeszcze sporo na ogrodowe zachcianki

Zobaczyłam też Twoje zakupy, piszesz o szkółce- gdzie ta Krzemienica? Napisz, bo chyba nie znam

Zapraszam w odwiedzinki, pozdrówki przesyłam

Kochana sama nie wiem gdzie ta Krzemienica jest hihi, kupiłam roślinki z ich sklepu internetowego i jest to sklep godny polecenia.
http://www.szkolka.krzemienica.pl/
Jesli chodzi o mój ogród to fakt miejsca jest bardzo dużo tylko czasu brak na realizacje moich ogrodowiskowych CHCIEJSTW hihihi ale nadrobię ten czas mam nadzieje w przyszłości
BusyBee 10:40, 18 sie 2014

GosiaJoanna napisał(a)

Kochana sama nie wiem gdzie ta Krzemienica jest hihi, kupiłam roślinki z ich sklepu internetowego i jest to sklep godny polecenia.
http://www.szkolka.krzemienica.pl/
Jesli chodzi o mój ogród to fakt miejsca jest bardzo dużo tylko czasu brak na realizacje moich ogrodowiskowych CHCIEJSTW hihihi ale nadrobię ten czas mam nadzieje w przyszłości

Aaaa- jasne Dziękuję za info
Tu u nas na dzikim wschodzie słabo ze szkółkami, więc mus się ratować netem....
Zawsze lepiej zobaczyć rośliny, ale sama kupowałam róże z netu.
Miłego dnia