Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Tu odpoczywam

Tu odpoczywam

grazyna 22:42, 10 wrz 2013

grembosia napisał(a)
Oj, fajnie Wam było, a nam smutno, bo zdjęć niedosyt...

A TY umiesz się smucić ? Ty wiesz co to za uczucie ? Toż kipisz radością od stóp do głów taką Cię podczytuję na Twoim wątku Dzięki za odwiedzinki, zdjęcia jeszcze będą, tak naprawdę to na wszystko brak mi czasu Nie wiem co się dzieje
grazyna 22:44, 10 wrz 2013

Urszulla napisał(a)
ładnie, ładnie
ale fotek z ogrodu coś mało

Ula, tak jak już wspomniałam, jakoś nie nadążam za czasem

MIło mi, że wpadłaś
grazyna 22:46, 10 wrz 2013

Enya73 napisał(a)
Jakie miłe spotkanko miałyście dziewczyny Pozdrawiam serdecznie Grażynko

Och jak przyjemnie Cię widzieć Jaki super avatarek ! Do zobaczenia u Ciebie
Kindzia 09:18, 11 wrz 2013

Znam to...zupełnie nie myśli się o robieniu zdjęć na takim spotkaniu Ale to znaczy, że bardzo udane było
kasiek 10:39, 11 wrz 2013

Jasne Grazynko, to super pomysł stworzyć taka grupe i myślę że będzie na to czas zimowa pora bo teraz jak sama widzisz tragedia z czasem. U nas w domu grypa - przedszkole robi swoje i przenosi na nas wszystkich tak więc jestem na zwolnieniu przez tydzien izdycham

Ale jest i dobra srona, zaczynam cos tam szkicowac wiec wklejam pierwsze projekty (nie wiem na ile sie rozczytasz bo ja nie mam zadnych programów do projektów

W sumie oba podobne choć jeden w ciepłych odcieniach a drugi w zimnych (do elewacji chyba bardziej pasuje w ciepłych ale myślę że obydwa sie wkomponuja)
Chodzi o to miejsce

Ciepły

Zbliżenie tej przy domu

kasiek 10:49, 11 wrz 2013

I w zimnych kolorach

Przy domu (to ta co jest do górty nogami)

Obramowanie tworzą byliny - sama mozesz dobrac, ale na jesień szczegulnie polecam dosadzenie tam wrzosów, astów, rozchdników, cyni, trawek, budleji miniatury - tej zwłaszcza !
Poza tym moga być funkie, tawułki, gloterie, barwinki, trzmieliny itp.

Co do drzewa przy domu to polecaM: Robinie Twistee Baby, Klon japoński Aconitifolium, Wisnie Kiku -shidare-zakura, Złotokap Vaterera Vossii.
grazyna 13:23, 11 wrz 2013

Ojej Kasiu Jaka niespodzianka ! Jejku, w szoku jestem ! Radosnym oszołomieniu

Kasiu - baaaaaaaaaardzo Ci dziękuję, słów mi brak by wyrazić radość z projektów jakie widzę !

Ależ się napracowałaś ! Zaraz wszystko wydrukuję i dokładnie popatrzę

Ach, naturalnie, że mi przykro czytać o przeziębieniu w Twojej rodzince Trzymam kciuki, byście wszyscy szybko do zdrowia wrócili.

Buziaki dla Ciebie i rodzinki

Mala_Mi 13:31, 11 wrz 2013

Spotkanie dwóch pięknych dziewczyn.. w pięknym ogrodzie.. bardzo pięknie sie ogląda... pozdrawiam Grażynko
grazyna 13:34, 11 wrz 2013

asc napisał(a)
Spotkanie dwóch pięknych dziewczyn.. w pięknym ogrodzie.. bardzo pięknie sie ogląda... pozdrawiam Grażynko

Witaj Aniu u mnie, dawno Cię nie było wiem, wiem, gonisz za czasem

kasiek 15:21, 11 wrz 2013

Oglądaj i pytaj jak nie wiesz co tam wstawiłam, jak dzieci chore to malujemy - one swoje a ja swoje

Jak dojdę do siebie to dam Ci znać - teraz spotkamy sie u nas - tylko weekend mam dopiero wolny w październiku, chyba że wpadniecie na przedpołudniową kawę (popołudniówki wszystkie zajete) to daj znać