Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Tu odpoczywam

Tu odpoczywam

Mala_Mi 20:10, 03 wrz 2013

Grażyna... domek świetny.. moje marzenie... ale już takiego nie doczekam.. brak miejsca ... opór M.
Kałuża rewelacja, ale szybko posadź jakieś roślinki, bo woda sie zrobi brzydka... i wpuść rybki, by ci zjadały komary .. mogę ci dać... ale musisz przyjechać Mam ryb za dużo... szukam chętnych na moje dobro..

Jakie roślinki do takeigo oczka by było czyste i ładne to skocz do Mariusza Z Przyjaznego Ogrodu.. on jest tu największy fachowiec
grazyna 21:15, 03 wrz 2013

quote=kasiek napisał(a)...- super to oczko wykopali. Fajnie że masz poziomy - lepiej będzie obsadzać. Ta wyższa strefa na jakiej jest głębokości?
Co ja mam Ci doradzać jak tak dobrze sobie radzisz?
Oglądnełam ponad 20 stron - pięknie zadbane otoczenie

Jak dobrze, że Ci sie podoba Głębokość ? 90 cm, za mało na ryby zimą, prawda ?!

Kasiu, nie oglądaj stron do tyłu, bardziej mi zależy byś zaglądała (czasami) na bieżąco, planuję co nieco pozmieniać i będę pokazywać, a Ty skontrolujesz !
Dzięki za odwiedziny wirtualne, realnie zaproszenie aktualne

Kindzia, Grembosia, Wiunia, Milena, Urszula, Renata - dziewczyny macham do Was
grazyna 21:21, 03 wrz 2013

asc napisał(a)
Grażyna... domek świetny.. moje marzenie... ale już takiego nie doczekam.. brak miejsca ... opór M.
Kałuża rewelacja, ale szybko posadź jakieś roślinki, bo woda sie zrobi brzydka... i wpuść rybki, by ci zjadały komary .. mogę ci dać... ale musisz przyjechać Mam ryb za dużo... szukam chętnych na moje dobro..

Jakie roślinki do takeigo oczka by było czyste i ładne to skocz do Mariusza Z Przyjaznego Ogrodu.. on jest tu największy fachowiec

Ania, kiedyś mnie odwiedzisz i posiedzimy sobie pod tym domkiem...

A co do ryb, chętnie ale dopiero wiosną, nie chce się martwić jak zimę przeżyją, jeszcze za "słabi" jesteśmy na tego typu doznania.

Aniu, dzięki Ci za namiary na Mariusza, ja jestem bardzo opóźniona w wizytach na naszym O. Pamiętam, że byłam u Niego na samym początku jego wątku, a potem chyba u Ciebie Go widziałam
Ale teraz zajrzę

JoannA 22:31, 03 wrz 2013

Grażynko, domek ogrodnika już pochwaliłam.Z kałużą wpadliście na super pomysł, a nadmiar wody zawsze można wykorzystać do podlewania ogródka.
Pozdrawiam serdecznie
Kindzia 09:18, 04 wrz 2013

Grażynko jakieś zdjęcie...?
Pozdrawiam
ka1sia 14:50, 04 wrz 2013

Grażynko, pozdrawiam serdecznie po przerwie i biegnę poczytać co nowego u Ciebie, buziaki
gierczusia 18:37, 04 wrz 2013

Domek ogrodnika uroczy , a kałuża ( tak zwana )..., bosska
gierczusia 18:38, 04 wrz 2013

A nie martwisz się mże jak będzie ulewa to Ci oczko wyleje ???.... Pytam ,bo sama się z tym borykam , a nie mam rynny tam odprowadzonej.....

Buziaki
eliza3 18:40, 04 wrz 2013

Grażynko, bardzo mi się podoba Twoje oczko i fajnie pasuje w tym miejscu.
Takie małe i u mnie by pasowało, ptakom na uciechę
kasiek 19:49, 04 wrz 2013

grazyna napisał(a)

Jak dobrze, że Ci sie podoba Głębokość ? 90 cm, za mało na ryby zimą, prawda ?!

Kasiu, nie oglądaj stron do tyłu, bardziej mi zależy byś zaglądała (czasami) na bieżąco, planuję co nieco pozmieniać i będę pokazywać, a Ty skontrolujesz !
Dzięki za odwiedziny wirtualne, realnie zaproszenie aktualne

Rany Grażuynko, chyba mnie przeceniasz Odpowiedziałam Ci u siebie ale i tu napiszę - dawaj mi zdjęcia rabat które chcesz poprawic - najlepiej na mój wątek albo tam mi napisz ze mam sie u Ciebie stawić
Za zaproszenie baaaardzo dziękuje, prosze o namiary, mam nadzieję że jeszcze we wrzesniu uda nam sie spotkać