Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W cieniu - zacieniona

W cieniu - zacieniona

barbara_kraj... 16:03, 14 lut 2014

Posieję w marcu
bogumila 16:18, 14 lut 2014

barbara_krajewska napisał(a)
Posieję w marcu
Nie ma różnicy...i tak zdążą się rozrosnąć.
Celina 18:24, 14 lut 2014

Podczytuję pozdrawiam wieczorkową porą
Ewa4 20:20, 14 lut 2014

Dziękuję Bogusiu za oświecenie mnie z odkładów zrobiłam Pinki Winki i Limkę ale jesienią więc nie wiem co będzie teraz czy coś wyjdzie może podejrzę bo jestem ciekawa czy się korzonki pojawiły .No to już wiem ja z odnóżki ukorzeniam te hortensje ogrodowe tylko sadzonka z piętką musi być bo mam ją w domu i ładnie już listki wypuszcza .No tak przypomniałam sobie jak w zeszłym roku mniałaś od Ani Monte piękne okazy hortensji a przynajmniej wiem ,że nie mam zostawiać na zimę na dworze .Bardzo mi pomogłaś.Pozdrawiam
bogumila 20:38, 14 lut 2014

Ewa4 napisał(a)
Dziękuję Bogusiu za oświecenie mnie z odkładów zrobiłam Pinki Winki i Limkę ale jesienią więc nie wiem co będzie teraz czy coś wyjdzie może podejrzę bo jestem ciekawa czy się korzonki pojawiły .No to już wiem ja z odnóżki ukorzeniam te hortensje ogrodowe tylko sadzonka z piętką musi być bo mam ją w domu i ładnie już listki wypuszcza .No tak przypomniałam sobie jak w zeszłym roku mniałaś od Ani Monte piękne okazy hortensji a przynajmniej wiem ,że nie mam zostawiać na zimę na dworze .Bardzo mi pomogłaś.Pozdrawiam
Cieszę się...teraz nie zaglądaj i nie odkrywaj odkładów,,zrobisz to wiosną.Korzonki na pewno się pokażą.
bogumila 08:31, 15 lut 2014

Lobelia...ładnie się zieleni.Posiałam niebieską,tworzy ładne plamy.
bogumila 08:39, 15 lut 2014

Dzisiaj posieję zioła m.in. bazylię grecką.W ubiegłym roku rosła w doniczkach,ładnie się krzewiła,lubię jej malutkie listki,jest niezwykle aromatyczna i świetnie się udaje.Czerwona u mnie wychodzi w opłakanym stanie...chyba coś u mnie jej nie odpowiada.
Moniika 09:13, 15 lut 2014

Bogusiu, gdzie trzask te wszystkie sadzonki i wykiełkowane siewki? U mnie wchodzi w grę tylko paraper ale na nim mi wysychają bo jest za gorąco. Kilka lat próbowałam i efekty były marne , ale jak zaglądam do Ciebie to strasznie zazdroszczę takich cudów i korci mnie żeby coś posiać najlepsze efekty miałam zawsze z Kobeą , próbowałaś ? Teraz jest czas na sianie jeśli chcesz mogę dla Ciebie tez przewidzieć egzemplarz ! Pozdrawiam M
jotka 09:15, 15 lut 2014

U Ciebie lobelia już wzeszła a moja jeszcze w torebce
Dzisiaj też sieję zioła - przynajmniej taki mam plan
bogumila 10:59, 15 lut 2014

jotka napisał(a)
U Ciebie lobelia już wzeszła a moja jeszcze w torebce
Dzisiaj też sieję zioła - przynajmniej taki mam plan
Jolu,lobelia wschodzi po 4 dniach....chcę wysadzić na rabaty kwitnącą...dlatego wysiałam wcześniej.