Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mieszczuch na wsi, czyli jak rodzi się i spełnia marzenie...

Mieszczuch na wsi, czyli jak rodzi się i spełnia marzenie...

Edi00 07:36, 23 kwi 2013

Marzena2007 napisał(a)
Musisz częsciej szaleć z dziewczynami skoro M tak pieknie w ogrodzie szaleje Piekna ścieżka Zakupy już chwaliłam

Niby nic takiego...parę godzinek w towarzystwie kilku zwariowanych babek...a takiego powera mi dało Będe długo wspominać właśnie to pierwsze spotkanie...bo mam nadzieję, że będzie ich więcej
Edi00 07:38, 23 kwi 2013

Marta7 napisał(a)
Edytko pozdrawiam serdecznie
Widzę że spotkanie udało się! zazdraszczam tej przesympatycznej wycieczki i zakupów ! Zdolniachy jesteście-taką dużą brzozkę do auta zmieścić !
M też zdolny-pikna ścieżka !

Marta, nastepnym razem Twoja obecność obowiązkowa!!!

A brzózkę to upychał przesympatyczny Pan ze szkółki i nawet przewiózł mnie meleksem
Edi00 07:40, 23 kwi 2013

Pola napisał(a)
O rany rewolucja w ogrodzie, pięknie wygląda twoja altana i ścieżka. Super będzie posiedzieć tam lecie....buziaki zostawiam i lecę

Pola, moja altanka buduje sie trzy lata i ciągle nie skończona... Ale grilla zrobić w niej można i odpocząć w cieniu też
Edi00 07:44, 23 kwi 2013

GosiaJoanna napisał(a)
Ekstra zakupy, eM zdolniacha jak mój ścieżka super mu wyszła <podziw>

Gosiu kochana, mój M jest fajnym gościem ale niestety nie jest taki dokładny jak bym chciała więc muszę go dyskretnie (coby sie nie złościł) pilnować.

Twojego chodniczka nic nie przebije- to jest istne cudo
Edi00 07:48, 23 kwi 2013

Zaczęłam wczoraj rewolucje...przesadzaliśmy całe popoludnie aż do nocy a i tak drugie tyle zostało na dzisiaj...

Najgorsze jest to, że ja nadal nie jestem pewna, czy wszystko to co robię robię dobrze

W zimie wydawało mi się, że wszystko mam przemyslane i zaplanowane...teraz się zaczęłam gubić...chyba za dużo naraz chcę zrobić i muszę przystopować i wyluzować, bo ogród ma być radością i odprężeniem, nie?
Rench 08:03, 23 kwi 2013

Nie przejmuj się,ja też tak mam.
Ja się nawet martwię,czy zdążę przed zimą
Magda70 08:48, 23 kwi 2013

Edi00 napisał(a)
Zaczęłam wczoraj rewolucje...przesadzaliśmy całe popoludnie aż do nocy a i tak drugie tyle zostało na dzisiaj...

Najgorsze jest to, że ja nadal nie jestem pewna, czy wszystko to co robię robię dobrze

W zimie wydawało mi się, że wszystko mam przemyslane i zaplanowane...teraz się zaczęłam gubić...chyba za dużo naraz chcę zrobić i muszę przystopować i wyluzować, bo ogród ma być radością i odprężeniem, nie?

Witaj...tak właśnie radością i odprężeniem ma być!
Ja też szaleję ale z umiarem
Ewa4 09:25, 23 kwi 2013

Hej Edytko ale zakupy wielkie zrobiłaś a choinki same sadzisz czy jakąś kompozycję zestwisz bo ja mam 1 dużą do posadzenia i myślę zrobić rabatę tylko nie wiem co do niej posadzić.Pozdrawiam
Edi00 09:37, 23 kwi 2013

Ewa4 napisał(a)
Hej Edytko ale zakupy wielkie zrobiłaś a choinki same sadzisz czy jakąś kompozycję zestwisz bo ja mam 1 dużą do posadzenia i myślę zrobić rabatę tylko nie wiem co do niej posadzić.Pozdrawiam

Ewciu, serby zaplanowałam na moja skarpę, żeby troche od sąsiada się odgrodzić, ogólnie to ma byc wrzosowisko...narazie dosadziłam do nich różanecznik, trzy horti limki, brzozę betula pendula. Chce jeszcze dosadzić tam trawy i wrzosy...powinno byc fajnie
Ewa4 11:25, 23 kwi 2013

A pomysł dobry muszę tez coś pomyśleć .