Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek z widokiem na stodołę, stajnię, wiatę z maszynami i....wychodek

Ogródek z widokiem na stodołę, stajnię, wiatę z maszynami i....wychodek

Marta7 08:01, 28 kwi 2013

Anabell napisał(a)

Mam taką bańkę , gar emaliowany niebieski i kocioł ocynkowany, muszę Cie śledzić do czego wykorzystasz, będę miała podpowiedź jak to wykorzystać sama nie mam pomysłu.

Anabel ten kocioł ocynkowany musi być piękny,a TY taki śliczny ogród masz i z paroma garnkami że niby nie masz pomysłu Ja narazie do niebieskiego garu wsadziłam dalię fioletowo białą,zobaczymy co z tego wyjdzie
Marta7 08:21, 28 kwi 2013

Asia napisał(a)
Hej, Marta i jak zakupy na bazarku? pochwal się, bo na pewno coś kupiłaś

Asiu kupiłam,oczywiście że kupiłam (mam nadzieję że M tego nie przeczyta ,mężuś jak by co to wiesz że Cię kocham )
- ochraniacze na kolana i takie oto narzędzie z którego jestem bardzo zdowolona :

Funkie:

Pelargonie :

Bakopy i trawę Red Baron i Zebrinius i żurawki i hortensję pnącą i budleję :

Marta7 08:23, 28 kwi 2013

Kasiek napisał(a)
Martus milej niedzieli zycze i promieni slonecznych

Kasiu ja też Ci zyczę uroczej,wypełnionej pozytywnymi emocjami niedzieli
Marta7 08:25, 28 kwi 2013

margi napisał(a)
Gratuluję seteczki i świetnych pomysłów;

Gosiu witaj i dzięki za życzenia,muszę do Ciebie wpaść zobaczyć co tam wykombinowalaś z ogrodkiem przed domem
Marta7 08:36, 28 kwi 2013

obrazki z podworka :

Marta7 08:50, 28 kwi 2013

Liliowiec którego posadzilam z innymi czternastoma liliowcami a który okazał się hostą

danuta_szwajcer 09:02, 28 kwi 2013

Marta7 napisał(a)

Asiu kupiłam,oczywiście że kupiłam (mam nadzieję że M tego nie przeczyta ,mężuś jak by co to wiesz że Cię kocham )
- ochraniacze na kolana i takie oto narzędzie z którego jestem bardzo zdowolona :

Funkie:

Pelargonie :

Bakopy i trawę Red Baron i Zebrinius i żurawki i hortensję pnącą i budleję :

Marta ale super zakupy zrobilas To u Was na bazarze wszystko kupilas?Wczoraj zaliczylam wczesnie rano bazar a potem ogrodnicze i w sumie najbardziej to sie zdenerwowałam i tyle owszem udało mi sie w koncu kupic hortensje Anabel ale tylko była jedna, brak słow na zaopatrzenie a o wiedzy na temat tyego co sprzedają to juz wogole. Ta hosta jest boska u nas nigdzie nie ma ani jednej hosty

danuta_szwajcer 09:21, 28 kwi 2013

Obrazki z podworka jak zawsze cudne No i ten porzadek Hahaha jak dojde do siebie to tez dam zdjecia Piękna ta magnolia u Ciebie Martus no i trawa juz wykoszona Jeszcze zapytam a to narzedzie to do czego?napowietrza?
Asia 11:28, 28 kwi 2013

Marta, dobrej niedzieli i słoneczka, które chyba sie dziś gdzieś schowało
Marta7 13:36, 28 kwi 2013

danuta_szwajcer napisał(a)
Obrazki z podworka jak zawsze cudne No i ten porzadek Hahaha jak dojde do siebie to tez dam zdjecia Piękna ta magnolia u Ciebie Martus no i trawa juz wykoszona Jeszcze zapytam a to narzedzie to do czego?napowietrza?

Danusia ten porządek to tylko tak na zdjęciach,a wszystko już jest w trawie do plewienia .
A to narzędzie służy mi do rozbijania ziemi jak jest zaschnięta,a że teraz jest caly czas jak skorupa więc mi się bardzo przydaje a że jest wąziutkie dociera w najmniejszy zakątek