Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek z widokiem na stodołę, stajnię, wiatę z maszynami i....wychodek

Ogródek z widokiem na stodołę, stajnię, wiatę z maszynami i....wychodek

Marta7 13:37, 28 kwi 2013

Asia napisał(a)
Marta, dobrej niedzieli i słoneczka, które chyba sie dziś gdzieś schowało

Asiu no tak słoneczka nie ma ale jest deszczyk,nareszcie,u mnie już skorupa nie ziemia,wszystko mdleje.
Marta7 17:17, 28 kwi 2013

tak posadzilam zakupione hosty i żurawki + 5 hortensji + 2 miskaty zebrinus a jeszcze rosną tam lilie i niezapominajki -niezly młyn a jeszcze działka nie jest do końca obsadzona
bogumila 17:19, 28 kwi 2013

Porządnickie podwórko,piękna magnolia....pozdrawiam serdecznie
Marta7 17:28, 28 kwi 2013

Obrazki z ogródka

Asia 17:39, 28 kwi 2013

Marta, bardzo ładny kolor tych pierwiosnków masz, może kiedys podmienimy z moimi różowymi pozdrawiam a powiedz mi, prywatną wiadomośc można do Ciebie pisac?
danuta_szwajcer 18:24, 28 kwi 2013

Marta7 napisał(a)
tak posadzilam zakupione hosty i żurawki + 5 hortensji + 2 miskaty zebrinus a jeszcze rosną tam lilie i niezapominajki -niezly młyn a jeszcze działka nie jest do końca obsadzona

No super Ci to wyszlo ale widze 3 horti ? lepiej tez Marta przytnij je troche od gory bo ładnej formy dostaną one i tak mocno Ci urosną i zakwitną a wzocnisz je cieciem a patyki włóż do wody albo do ziemi a róże tez posadziłas? Marta gdzie kupiłas te zurawki? na bazarze czy w wysyłkowym? takich szukam.
Marta7 19:36, 28 kwi 2013

bogumila_bienko napisał(a)
Porządnickie podwórko,piękna magnolia....pozdrawiam serdecznie

Bogusiu dzięki za miłe odwiedziny
Marta7 19:37, 28 kwi 2013

Asia napisał(a)
Marta, bardzo ładny kolor tych pierwiosnków masz, może kiedys podmienimy z moimi różowymi pozdrawiam a powiedz mi, prywatną wiadomośc można do Ciebie pisac?

Asia jak najbardziej
Marta7 19:45, 28 kwi 2013

danuta_szwajcer napisał(a)

No super Ci to wyszlo ale widze 3 horti ? lepiej tez Marta przytnij je troche od gory bo ładnej formy dostaną one i tak mocno Ci urosną i zakwitną a wzocnisz je cieciem a patyki włóż do wody albo do ziemi a róże tez posadziłas? Marta gdzie kupiłas te zurawki? na bazarze czy w wysyłkowym? takich szukam.

Danusia dzięki za radę odnośnie hortensji a jest ich napewno 5 tylko jedna z tylu za jałowcem a druga po drugiej stronie schodow A żurawki kupowalam na bazarze razem z tymi hostami
Danusia znając mnie ja to pewnie jeszcze parę razy będę zmieniać, na razie jest jak jest
Marta7 20:00, 28 kwi 2013

Dzisiejsza wiosna
Zakwitła tawuła :

kwitnie miesiącznica która rozsiewa się u mnie wszędzie a ja ją nigdy nie usuwam

leszczyna jest na tym etapie na którym mi się najbardziej podoba