Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek z widokiem na stodołę, stajnię, wiatę z maszynami i....wychodek

Ogródek z widokiem na stodołę, stajnię, wiatę z maszynami i....wychodek

Marta7 07:32, 25 kwi 2013

anna_g napisał(a)

Zaglądam do Ciebie Martuś często Ale jestem ciekawa widoku jak już te róże rozkwitną. Będzie pięknie. Marta jak nie posadzilaś korzeniami do góry w ciemnościach to i tak wszystko dobrze Miłego dnia jutrzejszego

Ania ja też jestem ciekawa jak zakwitną,niektóre krzaczki z wysłki przyszły w opłakanym stanie ale może moja miłość je uzdrowi
Marta7 07:32, 25 kwi 2013

anna_g napisał(a)

Zaglądam do Ciebie Martuś często Ale jestem ciekawa widoku jak już te róże rozkwitną. Będzie pięknie. Marta jak nie posadzilaś korzeniami do góry w ciemnościach to i tak wszystko dobrze Miłego dnia jutrzejszego

Ania ja też jestem ciekawa jak zakwitną,niektóre krzaczki z wysłki przyszły w opłakanym stanie ale może moja miłość je uzdrowi
GosiaJoanna 09:22, 25 kwi 2013

Marta7 napisał(a)
Taką bańkę znalazłam -do czegoś wykorzystam

Gratuluję pierwszej seteczki

A pamiętasz tę inspirację z bańką u mnie ( STRONA 17) ..pomaluj ją na biało albo zostaw tak jak jest i zrób tak jakby z niej mleko się wylało a to bedą kwiatuszki
Kasiek 10:51, 25 kwi 2013

Martus ,gratulki kochana,cudnie jest u Ciebie ale to juz wiesz A banka jest superasta
aniula 13:43, 25 kwi 2013

Marta7 napisał(a)
Moja naturalna kompozycja tj bratek przesadzony z ogródka -sam zasiany i bluszcz wyrwany z ziemi

Marta, śliczne te bratki. U mnie też się mnóstwo nasiało takich drobniutkich, trochę ciemniejszych od Twoich.
Ale u Ciebie kolorów! Pięknie!

ewa004 21:32, 25 kwi 2013

Niebieściutkie bratki takie lubię i na takie w tym roku polowałam i tak nie kupiłam tak niebieskich
Marta7 21:35, 25 kwi 2013

GosiaJoanna napisał(a)

Gratuluję pierwszej seteczki

A pamiętasz tę inspirację z bańką u mnie ( STRONA 17) ..pomaluj ją na biało albo zostaw tak jak jest i zrób tak jakby z niej mleko się wylało a to bedą kwiatuszki

Gosiu,pamiętam i to jeszcze jak,mam doslownie wyryty obraz w pamięci i pod tym kątem wyciąglam ją z starych zakamarków. I jeszcze takie coś znalazlam,podoba mi się-to jedno pasowałoby na ciurkadełko-ale ja sama nie jestem w stanie tego zrobić,a mój M na takie rzeczy nie ma czasu

Hogata 21:44, 25 kwi 2013

Marta7 napisał(a)
Taką bańkę znalazłam -do czegoś wykorzystam

A u mnie takie bańki też się walają muszę poszukać, bo mi na złom wywiozą.
Marta7 21:47, 25 kwi 2013

Kasiek napisał(a)
Martus ,gratulki kochana,cudnie jest u Ciebie ale to juz wiesz A banka jest superasta

Kasiek dzięki za mile odwiedzinki
Magnolia powalająca Ja też czekam na pełny rozkwit magnoli Aleksandriny i Rustiki Rubli
Przyszla dziś do mnie moja szwagierka i mówię do niej : "patrz jak magnolia pięknie lada chwilę zakwitnie " a ona na to :też masz się z czego cieszyć,ona kwitnie tylko jeden dzień "-nic się już nie odzywałam-tyle razy sobie obiecywałam żeby nie rozmawiać z nikim o kwiatach i znowu nie wytrzymalam i dostalam za swoje,dobrze że Was mam
Marta7 21:52, 25 kwi 2013

aniula napisał(a)

Marta, śliczne te bratki. U mnie też się mnóstwo nasiało takich drobniutkich, trochę ciemniejszych od Twoich.
Ale u Ciebie kolorów! Pięknie!

Aniulka cieszę się że do mnie wpadlaś kupiłam już winnobluszcze trójklapowe które podpatrzylam u Ciebie Twoje samosiejki bratkowe też są śliczne Pozdrawiam