Gosiu z nieba mi spadłaś,będę Ci bardzo wdzięczna za pomoc co do tego ogródka,tylko zrobię lepszej jakosci zdjęcia i może stopnieje śnieg-wtedy chyba jest bardziej realny obraz.Wproszę się wtedy z wielkim uśmiechem do Ciebie i poproszę o pomoc
Monteverde-jest dla mnie zaszczytem gościć Cię u mnie,Twoja wiedza jest imponująca,Twój wątek znam bardzo dobrze,a spotkanie Ogrodowiska u Ciebie oglądałam z takim zaangażowaniem jak bym sama tam była-jestem nadal pod wrazeniem Twojego ogrodu iTwojej gościnności.
Mam do Ciebie parę pytań,ale to jak pozwolisz, to już w Twoim wątku

A bonsai już takie kupiłam tylko było mniejsze-teraz tylko nieumiejętnie je podcinam

Aniu a co do ogródka i jego przemeblowania,czy chodzi Ci o ten z figurką Matki Boskiej? bo mnie w tej chwili najbardziej zależy na jego uporządkowaniu,ale najpierw muszę zrobić lepsze zdjecia-moze wtedy poratujecie mnie swoimi pomysłami,bo ja w projektowaniu jestem kiepska,idę zawsze na spontan i rożnie na tym wychodzę>
Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej EWA widzę Cię! Twoje zyczenie spelniło się,zaświeciło słoneczko
Ewuś_abram -dzięki że wpadłaś do mnie,zaraz lecę do Ciebie,trafiłaś w same sedno -to jest najczęstsza reakcja sasiadów-co ona jeszcze wymysli,zakupione roslinki przemycam po jednej doniczce coby nikogo
serduszko nie bolało