No Marteczko !! Juz mi lepiej bo jak mi gorzej to lecę do Ciebie odpoczywać bo sielsko i dla mnie anielsko bo odpoczywam Pozdrówka Chyba nie obrazisz się ale masz pięknie .A powiedz jak Twoje tuje te duże wyprostowały się czy nie??
Halinko cieszę się że mnie odwiedzilaś
A moje tuje niestety część jeszcze nie doszła do siebie-biją pokłony-ale wkrótce przyjeżdża mój M i sprubujemy je podwiązaćpozdrawiam
Halo Karolina,miło mi że wpadłaś,ja też często byłam gościem w Twoim ogródku,tylko takim cichutkim,żeby nikomu nie przeszkadzać,bo u mnie sama amatorszczyzna
Pięknie u Ciebie Marto.
U mnie też jest misz-masz, z tą różnicą, że mój nie tworzy takiego nastrojowego ogrodu...
Jedyne, w co można zaingerować to faktycznie przedogródek z figurką. Ale trzeba jeszcze poczekać na kolejne zdjęcia.
Pozdrawiam, no i zaglądać z ciekawością będę.
Ewuś pozazdrościłam Ci że poszłaś porobić zdjęcia nadchodzącej wiosny więc pobiegłam i ja,no ale cóż,ziemia zamarznięta,wieje zimny wiatr,nie znalazłam większych oznak wiosny,tylko takie maciupeńkie:
Słuchajcie,szukając przed chwilą wiosny na moim podworku,zrobiłam niesamowite dla mnie odkrycie,a mianowicie tył mojej stodoły-nigdy nie zwracałam na niego uwagi-no bo na co tu się patrzeć?A dzisiaj popatrzyłam na tą ścianę okiem ogrodowiskowym i stwierdziłam, że jest to piękna plecionka
No osądżcie sami,czyż nie jest ładna?