Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek z widokiem na stodołę, stajnię, wiatę z maszynami i....wychodek

Ogródek z widokiem na stodołę, stajnię, wiatę z maszynami i....wychodek

Marta7 12:59, 17 lip 2013

kitek81 18:04, 18 lip 2013

U Ciebie, Kochana, jak zawsze pięknie, kolorowo i smacznie
A miałam Ci pisać, że śniło mi się, że musieliśmy z m. jechać do Jarosławia do banku i miałam do Ciebie dzwonić, żeby umówić się na spotkanie więc nawet w śnie kombinuje ogrodowiskowo
pozdrawiam :*
danuta_szwajcer 20:44, 18 lip 2013

Marta7 napisał(a)

Danusia ja sie też stęsknilam za wami,ogród mam bardzo zaniedbany,ale nie robię z tego problemu
Cieszę się że podobają Ci się moje lilie-bo przecież TY jesteś najbardziej w nich obeznana.A hosty te nowe co kupiłam pod altankę też jakaś choroba grzybowa bierze-ale wypuszczają się nowe liście i może będzie dobrze
A mój wyjazd na wakacje to za dużo powiedziane-będzie to najwyżej 3 dniowy weekend nad Soliną lub nad
jeziorem Białym-marzy mi się też Kraków-na Wawelu byłam jeszcze w podstawówce ale czy to wypali to nie mam pojęcia,teraz muszę córce wnieść papiery na studia.
Danusia TY przedewszystkim odpoczywaj jak umiesz,dedykuję CI lilie które zauważyłam dzisiaj że zakwitły

Lilie przecudne, ta zolta u Ciebie tez taka wysoka? Pieknie pachnie ale u mnie jeszcze nie kwitna ale cudna jest ta nakrapiana musze niektore co widze na ogrodowisku dokupic Mam juz tego tyle nie wyrabiam a na odpoczynek Martus nie mam czasu:9 Przed chwila z pracy wrocilam i w biuegu tylko doki podlałam, dobrze, ze opiiekunka co przychodzi to podlewa mi tez i kwiatrki W taki upal to donice wysychaja a tych tez mam mnostwo Dobrze, ze chociaz na trzy dni wyjedziesz No i corce zycze zeby sie dostała na studia Pozdrawiam serdecznie

Marta7 20:50, 18 lip 2013

kitek81 napisał(a)
U Ciebie, Kochana, jak zawsze pięknie, kolorowo i smacznie
A miałam Ci pisać, że śniło mi się, że musieliśmy z m. jechać do Jarosławia do banku i miałam do Ciebie dzwonić, żeby umówić się na spotkanie więc nawet w śnie kombinuje ogrodowiskowo
pozdrawiam :*

Kasiu dzięki za mile słówka,a jakie fajne masz sny
Ja byłam dzisiaj w Rzeszowie wnieść córce podanie na studia na Uniwersytet Rzeszowski-popatrz co zobaczyłam

Marta7 20:55, 18 lip 2013

I dalej uniwersytet

danuta_szwajcer 20:59, 18 lip 2013

No pieknie na tym uniwerku Ale Twoje słoneczniki ładniejsze
Marta7 21:13, 18 lip 2013

danuta_szwajcer napisał(a)

Danusia ta druga żółta lilia ma ogromne kwiaty i pachnie na caly ogród
Ja już na urlopie! Byłam dzisiaj w Rzeszowie-wypad był bardzo udany-córka przyjęta na studia,kupiłam sobie kieckę na wesele(rozmiar o zgrozo 46)następnie z tej rozpaczy -zafundowalam sobie przepyszne lody,rurki z bitą śmietaną i pizzę Następnie namówiłam M w drodze powrotnej na szkółkę w Łańcucie gdzie kupiłam sobie 2 perowskie i śliczne wrzośce-były śliczne bordowe rozplenice ale mój M wiedział co się szykuje i dał mi tylko 30 zł ale dobre i to
A resztę dnia spędzilam w ogrodzie wyrywając ogromniastą trawę.
Dobrze Danusia że choć opiekunka CI trochę pomaga,a urlop kiedy planujesz ?
Pozdrawiam serdecznie
Marta7 21:15, 18 lip 2013

danuta_szwajcer napisał(a)
No pieknie na tym uniwerku Ale Twoje słoneczniki ładniejsze

Co nie Zwłaszcza na tle tych sztachet

Marta7 21:52, 18 lip 2013

danuta_szwajcer 22:04, 18 lip 2013

Marta zapewne kupilas rozmiar francuski To inna numeracja jest No i dobrze ze tak sobie dogodziłas a perowska jedna u mnie juz rosnie i tez stwierdzilam, ze musze dokupic drugą: a slonecznik na tle sztachety boski Fajnie, ze corka przyjeta a jaki kierunek sobie wybrała? Pytajac o yrlop to zalezy co masz na mysli? Jestem sobie sterem i żeglarzem od 23 lat wiec urlopow nie mam a wyjazdow urlopowych to nie planuje bo nie mam jak poki co. Ale za pare dni przyjezdza moj aniołeczek Wiec bede miała oderwanie od wszystkiego Moj relaksik bedzie w piaslkownicy