U Ciebie, Kochana, jak zawsze pięknie, kolorowo i smacznie
A miałam Ci pisać, że śniło mi się, że musieliśmy z m. jechać do Jarosławia do banku i miałam do Ciebie dzwonić, żeby umówić się na spotkanie więc nawet w śnie kombinuje ogrodowiskowo
pozdrawiam :*
Kasiu dzięki za mile słówka,a jakie fajne masz sny
Ja byłam dzisiaj w Rzeszowie wnieść córce podanie na studia na Uniwersytet Rzeszowski-popatrz co zobaczyłam
Danusia ta druga żółta lilia ma ogromne kwiaty i pachnie na caly ogród
Ja już na urlopie! Byłam dzisiaj w Rzeszowie-wypad był bardzo udany-córka przyjęta na studia,kupiłam sobie kieckę na wesele(rozmiar o zgrozo 46)następnie z tej rozpaczy -zafundowalam sobie przepyszne lody,rurki z bitą śmietaną i pizzę Następnie namówiłam M w drodze powrotnej na szkółkę w Łańcucie gdzie kupiłam sobie 2 perowskie i śliczne wrzośce-były śliczne bordowe rozplenice ale mój M wiedział co się szykuje i dał mi tylko 30 zł ale dobre i to
A resztę dnia spędzilam w ogrodzie wyrywając ogromniastą trawę.
Dobrze Danusia że choć opiekunka CI trochę pomaga,a urlop kiedy planujesz ?
Pozdrawiam serdecznie
Marta zapewne kupilas rozmiar francuski To inna numeracja jest No i dobrze ze tak sobie dogodziłas a perowska jedna u mnie juz rosnie i tez stwierdzilam, ze musze dokupic drugą: a slonecznik na tle sztachety boski Fajnie, ze corka przyjeta a jaki kierunek sobie wybrała? Pytajac o yrlop to zalezy co masz na mysli? Jestem sobie sterem i żeglarzem od 23 lat wiec urlopow nie mam a wyjazdow urlopowych to nie planuje bo nie mam jak poki co. Ale za pare dni przyjezdza moj aniołeczek Wiec bede miała oderwanie od wszystkiego Moj relaksik bedzie w piaslkownicy