Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek z widokiem na stodołę, stajnię, wiatę z maszynami i....wychodek

Ogródek z widokiem na stodołę, stajnię, wiatę z maszynami i....wychodek

GorAna 12:57, 27 sty 2014

Martuś baaardzo się cieszę z Twojego powrotu....wiem coś na temat zabiegania
Pozdrawiam
Ewa4 13:42, 27 sty 2014

Witaj Martuś rok Cię nie było hehe.Tak mam Wiktorka ale wiesz po trzydziestce to człowiek przy dziecku bardziej się odmładza i nawet noce nie przespane są mi nie straszne mogę stać przy łóżeczku całymi dniami i nocami to taki słodziak kochany czuję ,że go najbardziej rozpieszczę bo mam więcej czasu na to no ale już planujemy jak będziemy razem pracować na działce ale puki co zima u nas droga zawiana bo wiatr zwiewa z pól śnieg i siedzimy sobie na O.Pozdrawiam Cię serdecznie i miło ,że zajrzałaś.
Marta7 19:49, 27 sty 2014

kitek81 napisał(a)
jeszcze troszkę i wiosnę będziemy oglądać w ogrodzie, a nie na zdjęciach!
mówisz, jedziesz do ogrodniczego? mnie już u siebie w ogrodniczym dawno nie wiedzieli, więc może też czas im o sobie przypomnieć ale najprędzej pewnie w sobotę
daj znać, czy coś kupiłaś?
i proszę podaj linka gdzie zamawiałaś Rubensa?

Kasiu w ogodniczym byłam ale na nic się nie skusiłam,o przepraszam kupiłam doniczkę i miniaturowe różyczki na osłodę zimowych chłodnych dni
A Rubensa zamawiałam w E-clemantis-wpisz na Google i zaraz wyskakuje-przyznam Ci się że nie umiem wklejać linków-jestem zero komputerowe
Pozdrawiam serdecznie no i pokazę Ci te różyczki przepraszam za jakość zdjęcia.

Marta7 19:59, 27 sty 2014

GorAna napisał(a)
Martuś baaardzo się cieszę z Twojego powrotu....wiem coś na temat zabiegania
Pozdrawiam

Aniu z tym zabieganiem to chyba każdy tak ma,takie czasy.....dobrze jednak że mamy swoje ogrody ktore są i dla ciała i dla ducha
Pozdrawiam
aniula 20:01, 27 sty 2014

Marta7 napisał(a)

werbena z ....zapomnialam z czym

Marta, odwiedzam po półrocznej nieobecności. Na razie jesień nadrobiłam...

Też miałam w tym roku taki kolor werbeny.... i nie mogłam jej jakoś towarzystwa dobrego dobrać...
a z komarzycą bardzo jej do twarzy!
Twój ogród niezmiennie mi się podoba... Moje klimaty i już! Ja też nie będę mieć uporządkowanego ogrodu, choć u kogoś takie stylowe też mi się bardzo podobają. Ale gdybym taki ład miała u siebie, chyba czułabym się trochę jak w muzeum... Taka już moja natura...
Marta7 20:04, 27 sty 2014

Ewa4 napisał(a)
Witaj Martuś rok Cię nie było hehe.Tak mam Wiktorka ale wiesz po trzydziestce to człowiek przy dziecku bardziej się odmładza i nawet noce nie przespane są mi nie straszne mogę stać przy łóżeczku całymi dniami i nocami to taki słodziak kochany czuję ,że go najbardziej rozpieszczę bo mam więcej czasu na to no ale już planujemy jak będziemy razem pracować na działce ale puki co zima u nas droga zawiana bo wiatr zwiewa z pól śnieg i siedzimy sobie na O.Pozdrawiam Cię serdecznie i miło ,że zajrzałaś.

Mnie także miło że mnie odwidziłaś-bije od Ciebie prawdziwe szczęście-jednak dojrzałe macierzyństwo to jest TO! Zyczę Ci samych radości przy maluszku-napewno wyrośnie z niego ogrodnik-przecież Ty całą ciążę przesiedziałaś w kwiatkach!
Marta7 20:29, 27 sty 2014

aniula napisał(a)

Marta, odwiedzam po półrocznej nieobecności. Na razie jesień nadrobiłam...

Też miałam w tym roku taki kolor werbeny.... i nie mogłam jej jakoś towarzystwa dobrego dobrać...
a z komarzycą bardzo jej do twarzy!
Twój ogród niezmiennie mi się podoba... Moje klimaty i już! Ja też nie będę mieć uporządkowanego ogrodu, choć u kogoś takie stylowe też mi się bardzo podobają. Ale gdybym taki ład miała u siebie, chyba czułabym się trochę jak w muzeum... Taka już moja natura...

Aniula miło że mnie odwiedziłaś,no i przypomniałaś mi jak się zwie komarzyca
A co do ogrodów to każdy ma swój styl,każdy z nas jest inny i ogrody są różne-no i dobrze!jest co oglądać-ja również zachwycam się wszystkimi ogrodami-te uporządkowane są przepiękne-ale wykonuje się je od podstaw,a mój misz-masz ma z20 lat i jedynie co mogę zrobić to trochę go uporządkować
Pozdrawiam serdecznie

Marta7 21:58, 27 sty 2014

Listopad

agnieszka_sz... 12:44, 28 sty 2014

Witaj Marta, zajrzalam tylko na chwilke ale jak bardzo sie ucieszylam, ze jestes dziewczyno, zyjesz i wszystko ok bo sie juz martwilam no i bardzo Cie tutaj brakowalo. Tez jestem zabiegana i jeden problem goni drugi, teraz jestem we Wroclawiu bo tu tez mnie potrzebuja ale dla mnie to sama radosc opiekowac sie wnusia a czas z nia spedzony jest bezcenny. Fajnie, ze zamowilas Rubensa no ja jeszcze nie zdazylam i mam nadzieje, ze jak wroce to jeszcze cos zostanie dla mniePozdrawiam Cie bardzo serdecznie
agnieszka_sz... 12:47, 28 sty 2014

Hahaha Martusus to ja Liliowo kolorowo Ci ten wspis zrobila bo nie zauwazylam, ze zalogowana byla moja Aga na FB dlatego taki wpis
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies