Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek z widokiem na stodołę, stajnię, wiatę z maszynami i....wychodek

Ogródek z widokiem na stodołę, stajnię, wiatę z maszynami i....wychodek

Gardener27 19:31, 28 sty 2014

Witaj Marto! Wpadłem z rewizytą i widzę że podobne mamy klimaty w ogrodach Wieś jest piękna, wieś jest spokojna, wieś jest wesoła czy można czegoś więcej niż życia na łonie natury Pozdrawiam!
Marta7 21:49, 28 sty 2014

agnieszka_szwajcer napisał(a)
Witaj Marta, zajrzalam tylko na chwilke ale jak bardzo sie ucieszylam, ze jestes dziewczyno, zyjesz i wszystko ok bo sie juz martwilam no i bardzo Cie tutaj brakowalo. Tez jestem zabiegana i jeden problem goni drugi, teraz jestem we Wroclawiu bo tu tez mnie potrzebuja ale dla mnie to sama radosc opiekowac sie wnusia a czas z nia spedzony jest bezcenny. Fajnie, ze zamowilas Rubensa no ja jeszcze nie zdazylam i mam nadzieje, ze jak wroce to jeszcze cos zostanie dla mniePozdrawiam Cie bardzo serdecznie

Danusia bierz wnusię i wracaj szybko do domu,Rubensy są już na wykończeniu ! całe ogrodowisko się na nie rzuciło
A tak na poważnie to cieszę się, że Ty się cieszysz i napewno Twoja wnusia się cieszy, że ma dla siebie ukochaną babcię(to ostatnie słowo nie pasuje mi do Ciebie-nie wyglądasz wcale na babcię)
Pozdrawiam baaaardzo serdecznie
Marta7 22:32, 28 sty 2014

Gardener27 napisał(a)
Witaj Marto! Wpadłem z rewizytą i widzę że podobne mamy klimaty w ogrodach Wieś jest piękna, wieś jest spokojna, wieś jest wesoła czy można czegoś więcej niż życia na łonie natury Pozdrawiam!

Gościu mój drogi jakże się cieszę, że zajrzałeś w moje skromne ogrodnicze progi
Marta7 23:39, 28 sty 2014

Któregoś dnia był przymrozek ...

AgataBC 09:34, 29 sty 2014

Bardzo dobrze pamiętam Twój ogródek dokładnie rok temu go przeglądałam. Mamy trochę podobnie jeśli chodzi o widoki z ogródka Przeglądam Twoje zdjęcia z zeszłego roku z gołoledzi na roślinach i mam pytanie-bo nie wiem czy o tym gdzieś pisałaś - jak przeżyły ?? Ja mam w tym roku wszystko oblodzone i boje się, że się roślinki poduszą. Jak długo u Ciebie się lód trzymał i nie stopniał ? Teraz u mnie na ten lód spadło pół metra śniegu i się zastanawiam co dalej będzie ..
aniula 09:52, 29 sty 2014

Martuś, u mnie na tym płocie sąsiada to winobluszcz pięciolistkowy, ale jakoś tak inaczej się wybarwia od takiego, który ja kiedyś miałam i latem ma jakby większe i ciemniejsze liście...
Nie wiem, może to kwestia warunków, w jakich rośnie....?

A u mnie roślinki też oblodzone jak u Agci, tylko śniegu tyle na to nie dopadało, jest może z 10-15 cm.
gaga 13:34, 29 sty 2014

Witaj Marto ślicznie ,kolorowo jest w Twoim ogrodzie .Byle do wiosny będzie można się cieszyć każdym kwiatkiem.Tygryski cudowne...zresztą jak wszystko::::::::
kitek81 21:18, 29 sty 2014

Marta7 napisał(a)

Kasiu w ogodniczym byłam ale na nic się nie skusiłam,o przepraszam kupiłam doniczkę i miniaturowe różyczki na osłodę zimowych chłodnych dni
A Rubensa zamawiałam w E-clemantis-wpisz na Google i zaraz wyskakuje-przyznam Ci się że nie umiem wklejać linków-jestem zero komputerowe
Pozdrawiam serdecznie no i pokazę Ci te różyczki przepraszam za jakość zdjęcia.

super zakupy
od razu wiosennie w domu
dzięki za info o stronie z klematisami! już tam patrzyłam, ale z zakupem się chyba wstrzymam, mam nadzieję, że dostanę tu na miejscu a jak nie to będę zamawiać! w Toruniu jest szkółka gdzie mają dużo odmian clematisów i mam nadzieję, że tam dostanę jakoś wolę popatrzeć sama na roślinkę i kupić!
pozdrawiam serdecznie :*
Marta7 21:24, 29 sty 2014

Agcia napisał(a)
Bardzo dobrze pamiętam Twój ogródek dokładnie rok temu go przeglądałam. Mamy trochę podobnie jeśli chodzi o widoki z ogródka Przeglądam Twoje zdjęcia z zeszłego roku z gołoledzi na roślinach i mam pytanie-bo nie wiem czy o tym gdzieś pisałaś - jak przeżyły ?? Ja mam w tym roku wszystko oblodzone i boje się, że się roślinki poduszą. Jak długo u Ciebie się lód trzymał i nie stopniał ? Teraz u mnie na ten lód spadło pół metra śniegu i się zastanawiam co dalej będzie ..

Agcia nie martw się,roślinkom nic nie będzie,tylko żeby się nie połamały...U mnie ten lód utrzymywał się przez okres ok.tygodnia,też byłam zmartwiona,ale wszystko dobrze się skończyło,nic nie ucierpiało
Ja wczoraj przesiadywałam w Twoim ogrodzie -jesteś prawdziwą artyską-zdjęcia przepiękne,a kwiecista łąka to był kunszt sztuki ogrodowej! byłam zachwycona!
Pozdrawiam serdecznie
AgnieszkaW 21:29, 29 sty 2014

Piękne, bajkowe fotki oszronionego ogrodu, a u nas dużo lodu i śniegu. Pozdrawiam cieplutko