Witaj Marto! Wpadłem z rewizytą i widzę że podobne mamy klimaty w ogrodach Wieś jest piękna, wieś jest spokojna, wieś jest wesoła czy można czegoś więcej niż życia na łonie natury Pozdrawiam!
Danusia bierz wnusię i wracaj szybko do domu,Rubensy są już na wykończeniu ! całe ogrodowisko się na nie rzuciło
A tak na poważnie to cieszę się, że Ty się cieszysz i napewno Twoja wnusia się cieszy, że ma dla siebie ukochaną babcię(to ostatnie słowo nie pasuje mi do Ciebie-nie wyglądasz wcale na babcię)
Pozdrawiam baaaardzo serdecznie
Bardzo dobrze pamiętam Twój ogródek dokładnie rok temu go przeglądałam. Mamy trochę podobnie jeśli chodzi o widoki z ogródka Przeglądam Twoje zdjęcia z zeszłego roku z gołoledzi na roślinach i mam pytanie-bo nie wiem czy o tym gdzieś pisałaś - jak przeżyły ?? Ja mam w tym roku wszystko oblodzone i boje się, że się roślinki poduszą. Jak długo u Ciebie się lód trzymał i nie stopniał ? Teraz u mnie na ten lód spadło pół metra śniegu i się zastanawiam co dalej będzie ..
Martuś, u mnie na tym płocie sąsiada to winobluszcz pięciolistkowy, ale jakoś tak inaczej się wybarwia od takiego, który ja kiedyś miałam i latem ma jakby większe i ciemniejsze liście...
Nie wiem, może to kwestia warunków, w jakich rośnie....?
A u mnie roślinki też oblodzone jak u Agci, tylko śniegu tyle na to nie dopadało, jest może z 10-15 cm.
Witaj Marto ślicznie ,kolorowo jest w Twoim ogrodzie .Byle do wiosny będzie można się cieszyć każdym kwiatkiem.Tygryski cudowne...zresztą jak wszystko::::::::
super zakupy
od razu wiosennie w domu
dzięki za info o stronie z klematisami! już tam patrzyłam, ale z zakupem się chyba wstrzymam, mam nadzieję, że dostanę tu na miejscu a jak nie to będę zamawiać! w Toruniu jest szkółka gdzie mają dużo odmian clematisów i mam nadzieję, że tam dostanę jakoś wolę popatrzeć sama na roślinkę i kupić!
pozdrawiam serdecznie :*
Agcia nie martw się,roślinkom nic nie będzie,tylko żeby się nie połamały...U mnie ten lód utrzymywał się przez okres ok.tygodnia,też byłam zmartwiona,ale wszystko dobrze się skończyło,nic nie ucierpiało
Ja wczoraj przesiadywałam w Twoim ogrodzie -jesteś prawdziwą artyską-zdjęcia przepiękne,a kwiecista łąka to był kunszt sztuki ogrodowej! byłam zachwycona!
Pozdrawiam serdecznie