Aniu dzięki za odpowiedż,wprawiła mnie ona w świetny nastrój -wyobraż sobie że miałam ją zapisaną jako niezawodnie kwitnącą i już mam ją zamówioną Baaardzo się cieszę,może z nią mi się uda ujrzeć kwiaty glicynii u siebie(wcześniejsze odmiany-same porażki)A Ty to musisz mieć rączkę do kwiatów-zresztą widać to w Twoim ślcznym ogrodeczku
Cześć Martuś. Nie byłem u Ciebie bardzo dawno a dziś coś mnie tknęło. Przeleciałem pobieżnie wątek od początku jak to się zaczęło. Stworzyłaś piękny ogród i czytam że czaisz się następne zakupy. A malowanie paznokci- podziwiam eMa. Nigdy nie brałem sie za taką robotę. Pozdrowienia.
no szacun dla m córa ma szczęście i Ty z resztą też
piszesz, że z roślinami masz tak jak dziewczynka w sklepie z zabawkami i że niby ja jestem konsekwentna- taaaa jasne już nie mogę się doczekać, jak zacznę pierdoły w ogrodniczym lub Biedrze wykupywać zobaczę, czy to co będę chciała kupić będzie w pobliskich centrach ogrodniczych lub szkółkach-bo jak nie to pewnie też będę zmuszona kiedyś się przełamać i zamówić przez internet!
pozdrawiam :*
Martuś w tym sezonie też zagości u mnie Rubens ale będzie nosił imię Kasiek dzięki -Kasiek na bawarskich ścieżkach - oficjalna matka chrzestna ,może kiedyś w przyszłości uda się wypić lampkę szampana,,,żeby lepiej rósł.
Zbigniew cieszę się bardzo że coś Cię tkneło i wpadłeś do mnie w odwiedzinki(oby tak częściej)
Dziękuję Ci też za miłe słowa A zakupy w oczekiwaniu na najjaśniejszą panią wiosnę są już moim nałogiem ktorego nie mam zamiaru leczyć bo go uwielbiam,daje mi on dużo radości....
A malowanie paznokci przez mojego M córci-to był jego pierwszy raz
Pozdrawiam
Kasiu też pozdrawiam,a w sklepach jeszcze cisza przedwiosenna dlatego trochę szaleję w internecie
Dziękuję za mile słowa odnośnie mojego M-rzeczywiście nie narzekam -to miłość mego życia
Piszę tak krotko bo lecę do pracy,pa,pa
Grażynka mamy zatem wspólną matkę chrzestną-Kasiek też ma u mnie chrześniaka-sumaka-ktoremu uratowała życie-też od tego czasu ma nazwę Kasiek
Pozdrawiam
Zlosnicaja-ale masz śliczną buzię
A z tą roślinką to masz rację -jest to płomyk szydlasty Douglasa-ma zwarte poszycie i w zimie też ładnie wygląda i dosyć długo kwitnie-polecam
Pozdrawiam