dziękuję bardzo, mam nadzieję, że będzie jak u Ciebie . U mnie to już ponad dwa tygodnie trwa.. Miło mi że do mnie zajrzałaś. No i dziękuję za te miłe słowa. Bardzo lubię robić zdjęcia, chciałabym w tym roku robić je nie tylko w macro ale pokazać ogród z szerszej perspektywy. A planuję trochę zmian więc może będzie co fotografować . W tym roku planuję również łąkę tylko postaram się uniknąć błędów,.. żebym chociaż ścieżkę miała bo nieszło w nią wejść
Pozdrawiam serdecznie
ps. zacytuję za chwilkę Twoje zdjęcia, które mi się wybitnie podobają
Na przykład to.
Ziarnistość tego zdjęcia nadała widoczkowi tajemniczości, ta pergola pięknie wygląda i te "resztki pnącza" ach..no i piękny żółty pierwszy plan, trochę psują obraz te budynki w tle ale i tak świetne. Stodoła czy co to jest wymiata
kocham taki busz.. coś cudownego, dla każdego kto wychował się na wsi taki widok to powrót do dzieciństwa. Trawka idealna na kocyk i piknik
Piękne miejsce
Agcia ale podniosłaś moje "morale" Ja wogóle nie znam się na robieniu zdjęć,nawet nie wiedzialabym jak się za to wziąść no i chyba trzeba mieć jakiś fajny sprzęt,a ja bazuję tyko na najzwyklejszych aparatach i komorce-ale nie martwię się tym-artystki ze mnie i tak już nie będzie
A Twoje zdjęcia naprawdę chwytają za serce!Będę zagladac do Ciebie zeby nasycić oko Twoją łączką i interesuje mnie też Twój mini lasek brzozkowy-też o takowym marzę
Pozdrawiam bardzo serdecznie