Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek z widokiem na stodołę, stajnię, wiatę z maszynami i....wychodek

Ogródek z widokiem na stodołę, stajnię, wiatę z maszynami i....wychodek

AgataBC 09:40, 31 sty 2014

Marta7 napisał(a)

Agcia nie martw się,roślinkom nic nie będzie,tylko żeby się nie połamały...U mnie ten lód utrzymywał się przez okres ok.tygodnia,też byłam zmartwiona,ale wszystko dobrze się skończyło,nic nie ucierpiało
Ja wczoraj przesiadywałam w Twoim ogrodzie -jesteś prawdziwą artyską-zdjęcia przepiękne,a kwiecista łąka to był kunszt sztuki ogrodowej! byłam zachwycona!
Pozdrawiam serdecznie

dziękuję bardzo, mam nadzieję, że będzie jak u Ciebie . U mnie to już ponad dwa tygodnie trwa.. Miło mi że do mnie zajrzałaś. No i dziękuję za te miłe słowa. Bardzo lubię robić zdjęcia, chciałabym w tym roku robić je nie tylko w macro ale pokazać ogród z szerszej perspektywy. A planuję trochę zmian więc może będzie co fotografować . W tym roku planuję również łąkę tylko postaram się uniknąć błędów,.. żebym chociaż ścieżkę miała bo nieszło w nią wejść
Pozdrawiam serdecznie
ps. zacytuję za chwilkę Twoje zdjęcia, które mi się wybitnie podobają
AgataBC 09:46, 31 sty 2014

Marta7 napisał(a)
Listopad

Na przykład to.
Ziarnistość tego zdjęcia nadała widoczkowi tajemniczości, ta pergola pięknie wygląda i te "resztki pnącza" ach..no i piękny żółty pierwszy plan, trochę psują obraz te budynki w tle ale i tak świetne. Stodoła czy co to jest wymiata
AgataBC 09:52, 31 sty 2014

Marta7 napisał(a)

kocham taki busz.. coś cudownego, dla każdego kto wychował się na wsi taki widok to powrót do dzieciństwa. Trawka idealna na kocyk i piknik
Piękne miejsce
AgataBC 14:43, 31 sty 2014

Marta7 napisał(a)

a to zdjęcie za kolory i piękną rabate oraz kaskade pnącza z dachu : DD
Marta7 18:12, 31 sty 2014

Agcia napisał(a)

dziękuję bardzo, mam nadzieję, że będzie jak u Ciebie . U mnie to już ponad dwa tygodnie trwa.. Miło mi że do mnie zajrzałaś. No i dziękuję za te miłe słowa. Bardzo lubię robić zdjęcia, chciałabym w tym roku robić je nie tylko w macro ale pokazać ogród z szerszej perspektywy. A planuję trochę zmian więc może będzie co fotografować . W tym roku planuję również łąkę tylko postaram się uniknąć błędów,.. żebym chociaż ścieżkę miała bo nieszło w nią wejść
Pozdrawiam serdecznie
ps. zacytuję za chwilkę Twoje zdjęcia, które mi się wybitnie podobają

Agcia ale podniosłaś moje "morale" Ja wogóle nie znam się na robieniu zdjęć,nawet nie wiedzialabym jak się za to wziąść no i chyba trzeba mieć jakiś fajny sprzęt,a ja bazuję tyko na najzwyklejszych aparatach i komorce-ale nie martwię się tym-artystki ze mnie i tak już nie będzie
A Twoje zdjęcia naprawdę chwytają za serce!Będę zagladac do Ciebie zeby nasycić oko Twoją łączką i interesuje mnie też Twój mini lasek brzozkowy-też o takowym marzę
Pozdrawiam bardzo serdecznie
Marta7 18:49, 31 sty 2014

Z tych oto czosnkow mam teraz taki bukiet

Marta7 18:55, 31 sty 2014

Widzieliście cwaniaka -zgarnął moje biurko!

Ewa4 21:11, 31 sty 2014

Marta ciesz się ,że kompa Ci nie zajoł to możesz na O siedzieć haha.
GorAna 21:19, 31 sty 2014

Martuś pozdrawiam...jak tam zima?
Marta7 09:30, 01 lut 2014

Ewa4 napisał(a)
Marta ciesz się ,że kompa Ci nie zajoł to możesz na O siedzieć haha.

Ewuś no o kompa to już byśmy się pobili
Pozdrawiam