Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek z widokiem na stodołę, stajnię, wiatę z maszynami i....wychodek

Ogródek z widokiem na stodołę, stajnię, wiatę z maszynami i....wychodek

Maria667 09:43, 13 mar 2013

Martusia!
Mój syn zdawał maturę w tamtym roku, średni będzie za rok, a trzeci za dwa lata. Tak że trochę już za mną, ale i jeszcze trochę przede mną.
Ale spokojnie, nie taki diabeł straszny....
Marta7 10:05, 13 mar 2013

Marysiu,dzięki za słowa otuchy,mój starszy syn też już zdawał,ale on jakieś pojęcie o matemie miał,a córa-no cuż-może akurat będzie miala choć odrobinę szczęścia i coś tam wskrzesi z najdalszych zakamarków swego typowo humanistycznego umysłu

Marysiu czy ja Cię już uświadamiałam że będziesz miała 3 synowe
No ale tylko im pozazdrościć-teściowa babka pierwsza klasa !
Gosiniak 10:14, 13 mar 2013

Oj nie przypominajcie o maturze....moja starsza dopiero po komunii, więc jeszcze trochę czasu mam, uff....
U mnie zimowo i lepiej nie wychodzić na dwór, bo przegnębiający to widok.
Pozdrowienia ślę
GorAna 18:03, 13 mar 2013

Marto wpadłam z odwiedzinkami Czytam o maturach, mam w tej kwestji doświadczenie; moje trzy córki już dawno zapomniały o obronach prac magisterskich ale przede mną następna matura za 5 lat
Dopiero wtedy będę się denerwowała
Marta7 18:14, 13 mar 2013

Aniu,za 5 lat jak wszystko dobrze pójdzie będziemy się razem martwić,mój najmłodszy syn chodzi do 2 gimnaz.
GorAna 18:28, 13 mar 2013

No zobacz ja nawet rachubę stracilam Moja najmłodsza córka chodzi dopiero do pierwszej gimnazjum
danuta_szwajcer 18:42, 13 mar 2013

Oj dziewczyny niezla rodzinka sie zrobiła macie wesoło etap matur mam juz za sobą ale miło to wspominam, Marta Twoja córka też da rade Trzy synowe może i będzie Marta miała ale i teśiową będzie) da się wszystko przeżyć nie jest zle a szczegolnie jak sie jest w bezpiecznej odleglosci i da się kazdemu życ po swojemu ale za to ile radosci z wnukow potem będzie widzisz Marta juz jak chodza z konewkami i te Twoje kwiatuszki podlewaja??) no i potem bedziesz na etapie piaskownica itp...juz zostaw miejsce
Marta7 18:43, 13 mar 2013

Moje dzisiejsze zakupy rękawiczki gratis !

danuta_szwajcer 18:45, 13 mar 2013

GorAna napisał(a)
No zobacz ja nawet rachubę stracilam Moja najmłodsza córka chodzi dopiero do pierwszej gimnazjum

Gratuluje 4 córek) i juz trzy magisterki? Brawo mamusia bo masz powód do dumy no i to dopiero bedzie miała fajnie 4 zięciow do pomocy
danuta_szwajcer 18:46, 13 mar 2013

Marta7 napisał(a)
Moje dzisiejsze zakupy rękawiczki gratis !

No to teraz ja mam chciejswo) bo szukam tych liliowcow) gdzie robilas te zakupy?