Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Trawiasto-hortensjowe ranczo ze stawem

Trawiasto-hortensjowe ranczo ze stawem

kreska 22:18, 05 paź 2015

życzę powodzenia z czarnym norkiem naszym zmorkiem
WilczaGora 07:38, 06 paź 2015

Pawlus napisał(a)

Szkoda że dni już coraz krótsze i nie można nacieszyć się tymi kolorami.
Z kretem walczę ponad 2 tygodnie. Mam nadzieję że uda mi się go unieszkodliwić tak jak rok temu jego kolegę
nawet mi nie przypominaj...my walczyliśmy dobre 3 miesiące ... jakże on sobie z nas "jaja robił" zrył 1/4 ogrodu...trawy nie ściągaliśmy ze ścieżek i do dziś można nogę skręcić w niektórych miejscach, bo korytarze zostały
Mathildis 22:58, 06 paź 2015

wiem, że Was kret denerwuje, ale bez powodu nie ryje , pewnie pojawiły się jakieś pędraki...
Ja osobiście wolę kreta od nornicy i kreta od pędraków, zresztą mój to wychowany tylko na rabatach ryje, na trawniku ani jednego kopca nie miałam

Paweł Twój ogród podobał mi się zawsze, ale zdjęcia z końcówki lata i jesieni powalają na kolana, odwaliłeś kawał świetnej roboty kilka zdjęć kopiuję

Mixtoorka 09:08, 08 paź 2015

Witam! Nie będę oryginalna jak powiem, że przepięknie u Ciebie! A co to za odmiana brzozy? Bardzo ciekawa Lubię takie "inne" odmiany A Twój ogród jak z bajki!
Pawlus 18:52, 08 paź 2015

kreska napisał(a)
życzę powodzenia z czarnym norkiem naszym zmorkiem

WilczaGora napisał(a)
nawet mi nie przypominaj...my walczyliśmy dobre 3 miesiące ... jakże on sobie z nas "jaja robił" zrył 1/4 ogrodu...trawy nie ściągaliśmy ze ścieżek i do dziś można nogę skręcić w niektórych miejscach, bo korytarze zostały

Chwilowo dał sobie spokój, od 2 dni nie ma nowych kopców. Ale pułapka i tak zastawiona.
Pawlus 18:53, 08 paź 2015

Mixtoorka napisał(a)

Witam! Nie będę oryginalna jak powiem, że przepięknie u Ciebie! A co to za odmiana brzozy? Bardzo ciekawa Lubię takie "inne" odmiany A Twój ogród jak z bajki!

Dziękuję za miłe słowa a brzoza to chyba Laciniata. Ogólnie zwisająca, co roku wycinam pędy rosnące w górę.
Pawlus 18:58, 08 paź 2015

Takie troszkę inne zdjęcia dzisiaj.
anka_ 19:12, 08 paź 2015

Pawle genialna fotka.
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
leon60 19:21, 08 paź 2015

inne = piękne
Pawlus 19:23, 08 paź 2015